Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 2 z 2 PrvníPrvní 12
Zobrazené výsledky: 16 až 26 z 26

Téma: IGO-problemy

  1. #16
    Nováček
    Registrace
    Oct 2005
    Příspěvků
    9

    Podle mych zkusenosti zalezi na velikosti volne operacni pameti. IGO potrebuje nejmene 30 - 40 MB, jinak se zpozduje, poskakuje, chvilemi zastavuje. Takze moje doporuceni: vsechny programy i data na kartu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    119

    Píšeš : na velikosti volne operacni pameti a potom vsechny programy i data na kartu - tak o jaké paměti teda mluvíš?

    Tak jako tak je to imho nesmysl, se storage to nemá nic společnýho, a s RAM silně pochybuju.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    87

    skusal som tak ako na karte tak aj v samotnom pda...a nepomohlo
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    119

    Ja bych to videl takhle : navigace samozrejme neni idealni, pracuje se na "upgradu", rozliseni cca 1 metr. Ovsem to co popisujes ty je asi na reklamaci. Pokud ti to dela kazdy SW, je to v HW, tedy reklamace. I kdyz si to moc neumim vysvetlit jak to muze mit takove "zpozdeni" :disgusted:
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    87

    hmm mam už tretie igo inej verzie a aj mapy som skusal dve ....No stale mi to akosi meska.... ked prejdem ulicu tak na disley mi ju zobrazi som zorovno nej až ked som realne za ulicou asi 5-10 metrov a niekedy aj viac....

    PS: nikdy som nemal pda a navigaciu preto netusim ako to ma byt presne ci je to v tolerancii alebo je to až moc nepresne. A v igo mi ukazuje vždy dost satelitov min 7 a presnost vysoka....
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    119

    Jsem teď doma /zlomená ruka/ takže zítra si dávám za úkol udělat statistiku přesnosti
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    87

    oki bol by som tui vdacny ...Ja to sledujem tak že idem po ceste a pozeram napr. na bocne cesty a ked som presne vedla ulice napr. po pravej alebo lavej stane pozrem ako to ukazuje na PDA a vždy som podla obrazovky len pred tou odbockou... a takisto hl. navigacia ako som spominal ako rata est ekeby som bol o par 10-20-30 metrov po zadu´.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #23
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    1,254

    iGO má i docela zajímavý přepočet trasy :sarcastic: .
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #24
    Nováček
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    31

    Já mám E-Ten M700,integrovaná GPS Sirf-III, u software I-Go 2006 Plus mám taky taky problém se spožděním, jak bylo uvedeno výše... Prostě naviguje pozdě... fyzicky už jsem za odbočkou a I-Go teprve hlásí zahněte... TOM TOM ale jde přesně jak má bez spoždění, oba navigační programy nastavené na stejný port i rychlost portu (COM4 a 57600) Teď babo raď...
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #25
    Nováček
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    20

    Citace Původně odesláno od hustler
    hmm takže po zmene iga na verziu IGo 2006 plus mi pozostal problem s vypoctom miesta, ako som spomínal mam Asus 696 +4Gb karta Elite Pro a teda ked idem s Igo tak mi akosi oneskorene reaguje / na brzdenie a zrychlenie / oneskorene ukazuje pritom rýchlosť až po takých 1-2 sec. a dalej mam problem s vypoctom vzidialenosti kde mi hlásie že za 100 metrov budem musiet odbocit pritom to nieje 100m ale takých max. 70m. a nasledne ked zastanem v križovatke tak mi ukazuje že mam odbocčit za napr. 31m pritom som už na hranioci križovatky. a takisto aj ukazovatel polohy / morá šípka / je na obrazovke vzdialena asi na svoje 1-2 dlžky od križovartky .......


    PRI VYRIESENI MOJHO PROBLEMU SA ODMENIM: /napr. ACC na rapid.com/
    Nuz mozno sa ti to bude zdat divne ale kolega mal podobny problem, vybral baterku na noc z pda....cca 10 hodin bez baterky a ze vraj sa mu urobilo nieco ako reset GPS a potom mu to slapalo v pohode....skus
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #26
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    1,254

    Ta je dobrá, tu jsem ještě neznal, skoro tak pěkná jako ta o Perníkové chaloupce .
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 2 z 2 PrvníPrvní 12

Podobná témata

  1. problemy?
    Od supermario_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 16-08-2007, 20:54
  2. Asus MyPal 636 - problémy a jen problémy (wifi, karta....)
    Od Jan Kolbaba v sekci Zbývající zařízení Asus
    Reakcí: 15
    Poslední příspěvek: 27-08-2006, 08:18
  3. Problemy s sms
    Od lukash v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 03-11-2005, 08:01
  4. Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 09-04-2005, 12:13