Ahoj,
vyrobil jsem si vlastni skriptik na vytvareni poi.dat a celkovy preorganizovani ov2. konfigurak obsahuje kategorie, soubory, ktery se maji do danych kategorii dat, nazev ikony a v pripade ze chceme kategorii dat do pi.dat, tak id. Pokud ikona neni zadana, hleda se ve from adresari pod nazvem skupiny s koncovkou bmp. Vse by melo byt jasne z prilozeneho konfiguraku. Ten se hleda v umisteni: "./", "./etc/", "../etc/", "/etc/", "/etc/POI/", "/etc/POIs/", "/etc/local/POI/", "/usr/local/etc/POI/" a ocekava se, ze se bude jmenovat: "catgroup.conf", "catgroup.cfg", "catgroup_rc", "catgroup". tohle se da zmenit editaci zdrojaku, pripadne se da pomoci parametru -f zadat vlastni umisteni (netestovano). Pak zadate 2 adresare from a to. Ve from se ocekava, ze budou ov2 stazeny z poi.cz, do to se vam vytvori struktura souboru tak, jak by se mela kopirovat do zarizeni.
Prinosy jsou: slucovani kategorii dle konfiguraku, vytvareni poi.dat ze zvolenych sloucenych kategorii.
Prilozeny konfigurak je lastaveny tak, ze ze vsech kategorii tady na poi.cz a defaultnich ttn6kovych udela jeden velky poi.dat + 31 kategorii v ov2.
Pozadavky jsou:
Perl, knihovny Data::<!---->Dumper, Getopt::Long, Locale::TextDomain, Pod::Text::Termcap, Pod::Usage, Config::General, File::Basename, GPS::Poi, File::Copy.
Nektery z knihoven uz nejsou v teto verzi puzivany a je mozno je odstranit.
Tahle verze umi grupovat POI podle umisteni do AREA. Neuveritelne to zrychli zobrazovani.
Predtitm jsem mel zobrazeny pouze radary anebezpecny mista a uz o zacinalo byt skubany, ted mam zaply radary, nebezpecny mista, hotely, restaurace, fastfood, geocaching, benzinky, parkoviste kryty/nekryty a par dalsich drobnosti a jede to nadherne plynule.
Podotykam, ze kdyz mluvim o benzinkach, radarech a podobne, tak mluvim o sloucenych kategoriich pro vsechny zeme! ;-)
Zapinani a vypinani BZ ma ted smysl uz jen orientacni, aby jste se neztratili v zaplave ikonek. Na vykon to nema zadnej vliv. :-)
Upozornuju, ze se jedna o narychlo spichnuty skriptik, puvodne jen pro vlastni pouziti, takze vam nic nezarucuju a pouzivate jej na vlastni nebezpeci. Pokud budete chtit, muzete mi napsat, ale nezarucuju vam predem zadny support.