Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 6 z 6

Téma: GPS na 535 nejde

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    5

    Zdravim, na mym Asusu 535 mi nejde rozchodit GPS pres zatim zadny soft (Virtual GPSce, BeeLineGPS, GPS compass....) Sice pripojeni hlasi, napr ve VirtualGPS hlasi ale porad Fix not available. Nevite nekdo co s tim?

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    0

    Ja pouzivam GPSCompass s timto nastavenim Com2 - 4800.

    To same musis nastavit i zde: Nastaveni -> System -> External GPS

    Programy - Com 2
    Hardware - zadne
    4800

    Pristup - zaskrtle Spravovat....

    Muzes si vybrat i jiny port,ale nastaveni musi byt stejne v programu i PDA.



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    5

    tak to mám nastaveno, ale pořád nic... asi budu muset reklamovat. Teď mám ale nový problém. PDA jsem vypl přes noc, a teď nejde žádným způsobem zapnou, ani nabít nejde, nesvítí žádná dioda. PDA mám asi týden, bez problémů, a te%d tohle. Nejspíš vadný kousek?

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    5

    Mohl by pomoci hard reset? jesli ano, jak se provádí? V manuálu jsem o tom nic nenašel...

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    0

    Pokud nejde ani zapnout,tak ho neprovedes. Zkus vyndat a zandat baterii (to pomaha u mobilu) a pokud to nastartujes,tak v nastaveni mas ikonu Obnovit vychozi nastaveni. Dal se rid pokyny. Na tvem miste,bych to ale kazdopadne reklamoval!

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    2

    staci ked to nechas aspon 20min na nabijacke ja som mal ten sity prooblem!
    ale s tym gps mam tiez problem ani po nastaveniach vyssie uvedenych som nedospel k uspechu neviem cim to je dokonca som si stiahol aj ten isty soft ktory sa tu spominal a nic nastavil som to presne tak isto a nejde to
    hlasi pripojenie ale nic to nerobi (odpovede ze dufam ze to neskusas doma za pc pls nepiste nejsom az tak sprosty ) tak tot vse komu este daco napadne nech da vediet budem rad

Podobná témata

  1. nejde mi ICQ
    Od kundt v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 03-06-2007, 18:33
  2. Nejde aktivovat...
    Od Drummer_ce4you v sekci TomTom
    Reakcí: 22
    Poslední příspěvek: 03-04-2006, 12:13
  3. Zvuk u připomínek nejde a nejde
    Od Dude v sekci Obecné problémy
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 13-08-2004, 18:59