Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 5 z 15 PrvníPrvní ... 34567 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 61 až 75 z 211

Téma: Asus P525 WM6 CZ

  1. #61
    Nováček
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    33

    Ještě jsem nestihl shlídnou všechny změny, ale prezentace supr doplnění, windows live update nevim jestli jim funguje jak by mělo, ale zmizelo mi i když rusky, ale to SimToolkit, takže nemůžu na banku :-(
    Nevíte, jak dám z "tray" pryč ikonku otáčení displaye..? A jak odfiltruju koéntakty sim karty a vnitřní paměti? Furt se mi do sebe míchaj a těch na simce se nějak nechci zbavovat i když nejsou aktuální a polovina stávajících se mi tam nevejde :-) A s tim slůvkem Respekt je to prostě fakt .. Yogurt
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #62
    Nováček
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    33

    Omlouvám se za připomínky, ale ted maličko testuju a hraju si s tim a je to fakt takový zpomalený.. Už dvakrát jsem musel uděleat hard reset.. A místo se taky rapidně zmenšilo, což by nebylo snad tak děsivé.. Yogurt
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #63
    Nováček
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    32

    Citace Původně odesláno od Yogurt
    Omlouvám se za připomínky, ale ted maličko testuju a hraju si s tim a je to fakt takový zpomalený.. Už dvakrát jsem musel uděleat hard reset.. A místo se taky rapidně zmenšilo, což by nebylo snad tak děsivé.. Yogurt
    Nezpůsobuje problémy nějaká aplikace? Připadně nedělal si po nahraní nové ROM obnovu ze zálohy (registry)? Já měl naopak pocit, že je to zase o kousek rychlejší. Za tři dny používání jsem nenarazil na problém (kromě zmíněných - domovská stránka IE, Sim Toolkit). Místo se zmenšilo, protože ROM už není tolik osekaná. To ale myslím není problém, protože 99% uživatelů má i kartu.

    Jinak děkuji všem za připomínky a objevování nedostatků.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #64
    Nováček
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    33

    Backup žádnej, to nedělám, vše instaluju růčo znovu a povětšinou stejné aplikace. Ale třeba je to fakt jenom suběktivní pocit. Mám tam třeba HTC Home, ten je docela náročnej, ale skvělej. Pravda nefungujou všechny integrovaný komponenty,ale jen ty co nejsou vidět :-) Velký hodiny, rchlý vytáčení, počasí, rychlý spouštění programů a přehrávač, ten ale nepoužívám. Něco jako SPB Shell, ale možná drobet lepší. Abych kápnul božskou, mám je tam oba :-) Třeba to bude maličko pomalejší, ale je to praktický, tam bych viděl největší zádrhel. Pravda v pátý verzi ani jeden hard reset jen pro srovnání. Zatim hoj Yogurt
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #65
    Nováček
    Registrace
    Dec 2012
    Příspěvků
    0

    zalohy jsou supr vec mam jich treba vic pro pripad nouze jednu jen nastaveni PPC bez instalaci, pak nakej zaklad se stabilnim softem co pouzivam porad a pak aktualni zalohu ktera se meni kazdy tyden dva podle toho jak casto a co skousim...pak nemusim stravit pul dne jen instalaci softu ale mam to za par minut...
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #66
    Starousedlík SMob Avatar uživatele pitka
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    1,346

    Chtěl jsem se zeptat zda si zkoušel odebrat t9russianldb.dll (Windows) ? Měla by to být Ruská podpora T9 a možná dělá neplechu v tom STK. Já jsem zkoušel trekovat knihovny, ale přímý odkaz jsem nenašel.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #67
    Nováček
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    32

    Citace Původně odesláno od pitka
    Chtěl jsem se zeptat zda si zkoušel odebrat t9russianldb.dll (Windows) ? Měla by to být Ruská podpora T9 a možná dělá neplechu v tom STK. Já jsem zkoušel trekovat knihovny, ale přímý odkaz jsem nenašel.
    Myslím že jsem to odebíral. V poslední ROM jsem na to možná zapoměl. Jestli se nepletu, tak v knihovně je ruská db pro T9. Moc nevěřím, že by to mohlo něčemu vadit.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #68
    Nováček
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    45

    Špidlo, poplach. Konečne som sa dostal k tomu, že som si nahodil tvoju verziu 6 so slovenským T9. Lenže som zistil, že hodiny si ukazujú svoj vlastný čas . Napriek tomu, že ich nastavím, zobrazujú stále iba čas od instalácie, čiže momentálne 00:11
    Inak rom o poznanie rýchlejšia a T9 funguje bezva. Prosím oprav to zobrazovanie času, nech si ju môžem plne vychutnať. Dík.[/B]Špidlo, poplach
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #69
    Nováček
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    32

    Citace Původně odesláno od Janboy
    Špidlo, poplach. Konečne som sa dostal k tomu, že som si nahodil tvoju verziu 6 so slovenským T9. Lenže som zistil, že hodiny si ukazujú svoj vlastný čas . Napriek tomu, že ich nastavím, zobrazujú stále iba čas od instalácie, čiže momentálne 00:11
    Inak rom o poznanie rýchlejšia a T9 funguje bezva. Prosím oprav to zobrazovanie času, nech si ju môžem plne vychutnať. Dík.nullŠpidlo, poplach
    Zkoušel si to vícekrát? Nastavením času mi funguje. Jak jsem psal, ROM T6 aktuálně používám a s tímhle jsem problém nezaznamenal.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #70
    Nováček
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    45

    ano urobil som softreset tri krát a znova nastavil čas a stále to isté
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #71
    Nováček
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    45

    Teraz som to urobil po hrad resete a drží to.
    dúfam že to zostane tak. Ozvem sa keby sa to nejak pokazilo.
    Zatial ďakujem, je ozaj hodne rýchlejšia ako tá 2 čo som mal pred tým.
    Sorry za paniku.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #72
    Nováček
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    32

    Citace Původně odesláno od Janboy
    Teraz som to urobil po hrad resete a drží to.
    dúfam že to zostane tak. Ozvem sa keby sa to nejak pokazilo.
    Zatial ďakujem, je ozaj hodne rýchlejšia oko tá 2 čo som mal pred tým.
    Nevím čím to mohlo být. Asi to zůstane navždy tajemstvím Hlavně, že už to funguje.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #73
    Nováček
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    45

    jj, i tak si macher.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #74
    Nováček
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    2

    Ahoj Spidlo,mám pár poznatků z T6 verze,nejde mě odesílat data přes bluetooth,když přijde SMS a kliknu joystikem na otevření tak to spadne na today obrazovku a musím znovu otevřít zprávy,při příchozím hovoru kdy je číslo skryté se zobrazí íl ainňód´íi místo nápisu skryté číslo. Jsou to jen drobnosti bez kterých se dá žít jen píšu své zkušenosti, jinak se mě zdá systém rychlejší a nemá chybu.Díky za práci nad tou ROM.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #75
    Nováček
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    25

    Nasiel som nieco zaujimave ale netestoval som to:

    http://www.pdaviet.net/showthread.php?t=11106&page=4


    ROM WM6.0 V3.77.2 PDAVIET for Asus P525
    === CE OS 5.2.1620 Build 18521.0.7.0 ===
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 5 z 15 PrvníPrvní ... 34567 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Reakcí: 30
    Poslední příspěvek: 29-09-2011, 12:12
  2. ASUS P525 Chyba
    Od papaboot v sekci P5xx
    Reakcí: 37
    Poslední příspěvek: 03-09-2008, 17:02
  3. Asus p525 - klávesnice
    Od papa2_ce4you v sekci Zbývající zařízení Asus
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 26-11-2007, 18:02
  4. asus p525
    Od alan111 v sekci Zbývající zařízení Asus
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 22-03-2007, 17:30
  5. Asus P525 WM6
    Od xentaur_ce4you v sekci Zbývající zařízení Asus
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 13-03-2007, 11:15