Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 7 z 7

Téma: M700 a Geocaching

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    18

    Máte s tím někdo nějaké zkušenosti?Hodi se integrovaný GPS modul na Geocaching nebo ne.Mam M700 jen velmi krátce.Příp.prosím doporučte i nejake programy na Geocaching.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    31

    Já M700 používám na geocaching a jelikož má integrovaný SIRFIII, tak je naprosto na tuhle "honičku za poklady" skvělý. I když v terénu je holt potřeba dávat větší pozor na poškození,ušpinění a podobné maličkosti spojené s geocachingem

    Co se programů týká, jsou některé freeware, jako třeba RichesseGPS, nebo placené jako GPS Tuner (ten je skvělý), nebo GPS Dash.

    Ale každý používá co mu vyhovuje :yes:

    P.S. tady máš seznam softu... jen si vybrat
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    4

    M700 je proste miláček . Hodí se snad úplně na všechno. Keše se podle něj hledaj úplně v pohodě, když si na GPS zapneš statickej mód. Bez něj jsi na keše nahranej. Jinak v předchozím příspěvku máš link na Geo programy a hned ten první je fakt výbornej.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    18

    Jeste dva dotazy.Co to je ten statickej mod a jak ho zapnu.Predem dekuji za odpoved
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    4

    Mrkni se zdezde. Ja jsem použil program MMSIFR a šlape to v poho.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    18

    Tak statickou navigaci sem kdysi vypinal u meho bluetooth modulu pres SirfTech a mam s tim celkem dobre skusenosti.Pujde s tim vypnout i staticka navigace u M700?Nerad bych ji nejak znicil.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    4

    Ja jsem ji vypnul a nemám problém )
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. GEOCACHING
    Od grenade8977 v sekci Touch Pro2
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 22-02-2011, 15:25
  2. Eten M700 a geocaching
    Od jardadr v sekci Zbývající zařízení E-TEN
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 25-10-2009, 10:11
  3. Geocaching
    Od Mashe v sekci Touch Pro2
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 25-08-2009, 18:55
  4. geocaching a ozi...
    Od kubisz v sekci OziExplorerCE
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 19-04-2008, 08:24
  5. Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 01-03-2007, 19:46