Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 10 z 10

Téma: Připomínání (budík) - přestalo (opět) vizuálně zobrazovat oznámení

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    29

    Ahoj všem a prosím o pomoc.
    Opět jsem se rozhodl používat budík, takové to oznamování ve stejný čas v určené dny, nastavuje se to po kliku na datum v Today obrazovce, nevím, jak jinak to popsat.
    Kdysi jsem měl vizi, že se tím budu budit. Vtipně jsem si tam nahrál jakýsi hlod typu "Vstávej, je ráno...". Jenže cca po 2 dnech mi to provedlo to, že zvuk se spustil, dioda se rozblikala, displej se rozvítil, ALE!!! vlevo dole nenaskočilo takovéto "Oznámení", kde se na to dalo kliknout a zastavit to. Hledal jsem pomoc, dočetl jsem se cosi o Check Notification, ale ani to mi nepomohlo.
    Musel jsem hardresetit a vše nastavovat znovu. No...měl jsem to pár dní, tak to nebyl takový problém, ale naštvalo to.
    Po cca 2-3 měsících jsem se opět rozhodl, že to zkusím (začal jsem brát nějaké prášky, tak jsem chtěl mít pravidelné upozornění), super, fungovalo to cca 3 týdny. Už jsem jásal, že se to zlepšuje a najednou zase. Eten mi "hraje" (naštěstí je tam neutrální zvuk, nesnesl bych neustálé hulákání "Vem si prášek, vem si prášek" bez možnosti to vypnout), ale nezobrazí upozornění a tak to prostě nejde zastavit.
    Prosím, poraďte mi, jak to udělat, aby to zase zobrazil. Co je to za program, za nastavení, nebo zásah do registru, který to upraví...nebo se z TOHO PICNU
    Já už fakt nevím, jestli mám pech nebo co, ale zařízení, na které není spoleh a spíš doufám než věřím, že to, co chci, bude fungovat, je mi na nic :?
    Díky moc, hlavně mi neraďte hardreset, protože to si spíš hodím mašli.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    42

    me se to stane nekdy kdyz treba vyndam baterku, nebo po soft resetu, ze to zacne jakoby zpetne budit

    co se mi taky stalo, dnes poprve ze jsem zaspal, zmacknu power button a koukam na hodinach 0:39, to jsem sel spat, pak vterina a hodiny je preply na 8:28 a zacalo to zvonit i kdyz budik byl nastaveny na 7:15
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Zkus pouzit (kdyz nepomuze, jdi na dalsi bod) Check Notification, MemMaid, HR a obnova ze zalohy, HR a cista instalace.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Obyvatel SMob Avatar uživatele Lobo_ce4you
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    515

    Zkus programy SKSchema nebo Chronos. Tyto dva budíky mě ještě nezklamaly.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    29

    Citace Původně odesláno od Zdenek Malinsky
    Zkus pouzit (kdyz nepomuze, jdi na dalsi bod) Check Notification, MemMaid, HR a obnova ze zalohy, HR a cista instalace.
    Check Notification jsem různě zkoušel, možná tam tomu nerozumím zcela, posledně, když jsem tam pustil jakousi automatickou čistku, tak mi to pak už nepípalo vůbec, musel jsem HR, ale ručně tam občas cosi odmazávám, když vím, že to je prošlé nebo tak. Ale s tím budíkem mi to nepomohlo

    MemMaid neznám.

    HR a obnova ze zálohy, to jsem zkoušel minule, když se mi to stalo a nebylo to nic platné, ono se to někde pamatuje. Používám SPbackup nebo jak se to jmenuje.

    HR a obnovovat a nastavovat ručně...toho se chci právě vyvyrovat, však je to děsný vopruz :dead:
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    29

    Citace Původně odesláno od Lobo
    Zkus programy SKSchema nebo Chronos. Tyto dva budíky mě ještě nezklamaly.
    No kdysi jsem sháněl nějaké schopné budíky, ale nic pořádného se mi nepodařilo najít. Zkusím se na to podívat, snad najdu, kde to roste, škoda, žes nehodil nějaký link. Ale dík za radu.

    Jinak obecně, nejde mi o to, abych použil další SW, jde mi spíše o to, že to zařízení je nespolehlivé, prostě mu nevěřím. Bojím se, kdy se co stane a kdy bude hlásit jiné údaje, než jsem očekával. To mě trápí nejvíc. :sarcastic:
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Obyvatel SMob Avatar uživatele Lobo_ce4you
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    515

    Bohužel na buzení je pda horší než smartphone. Na Qteku 8310 jsem takový problémy nepoznal. Většina programů trpí tím, že začnou zvonit až když zmákneš nějaký tlačítko. Bohužel se to stává nepravidelně a neexistuje zaručený způsob, jak tomu zabránit.

    Ale mě se osvědčily dva výše zmíněné programy. S těmi se mi budík ještě nikdy neopozdil. Autor Chronosu o tom problému ví a dokázal ho řešit tím, že dal notifikaci Chronosu jako první v řadě. Někomu se osvědčil SPB Time, ale mě několikrát nevzbudil. Musíš zkoušet co bude fungovat 100% u tvého pda.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Sep 2012
    Příspěvků
    0

    Pro mě je nejlepší pTravelAlarm jak na smartphonech tak na cihlách.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    229

    Ja pouzivam u E-ten500+ a Mio A701 SPB Time a naprosta spokojenost. Pokud byl nejaky problem, tak to bylo v konfliktu s jinou aplikaci.U mne konkretne to byla aplikace SPB Phone suite a to v nastavenych profilech zvoneni.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od rady4
    Ja pouzivam u E-ten500+ a Mio A701 SPB Time a naprosta spokojenost. Pokud byl nejaky problem, tak to bylo v konfliktu s jinou aplikaci.U mne konkretne to byla aplikace SPB Phone suite a to v nastavenych profilech zvoneni.
    Můžeš to víc rozvést, pls. Co konkrétně jsi musel přenastavit?
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. HTC Touch - přestal zobrazovat číslo volajícího
    Od Vita_Megane v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 01-11-2009, 22:32
  2. Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 04-02-2009, 18:31
  3. připomínání úkolů pomocí polohy GPS
    Od Liborek_ce4you v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 12-03-2008, 13:02
  4. PDA přestalo vidět kartu
    Od mafoto v sekci Obecné problémy
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 08-05-2006, 13:55
  5. nefunkcni připomínání v událostí v XDA II
    Od mmambo v sekci Obecné problémy
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 08-07-2004, 16:36