Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 6 z 6

Téma: iGO a GPX subory - Problem,

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    136

    Som vlastnikom iGO 2006 Plus, a kedze si chcem dlhsie cesty doma prejst uz po ich prejdeni a zaznamenani, tak som ked som siel do talianska zapol nahravanie tras. Cestou do Talianska som tri krát stál, a kedze to bolo dlhsie statie, tak som vypol nahravanie, takze mam trasu pokuskovanu na 3casti (cca po 750km, posledna ma 50km), ale cestou naspat som presiel 1500 naraz bez vypnutia nahravanie, a tesil som sa ze si to v GOOGLE EARTH pozriem, problem je vsak ten, ze cestu domov mi zaznamenalo len po MADARSKE HRANICE, pretoze asi ten zaznam prekrocil maximalnu velkost, co ma vsak hneva je to, ze iGO ma na to nijako neupozornil a cervena bodka svietila nadalej a ukazovala ze sa nahrava, O to ale ani tak nejde, ale ide o to ze sice iGO mi tu trasu ukaze po tie hranice, ale ked exportujem trasu a chcem si ju pozriet cez GOOGLE EARTh, tak mi ju vvobec nezobrazi, ako ine ktore maju korektne vypnute nahravanie. Vie mi niekto taky subor gpx opravit, aby ukazal google earth celu trasu?

    A dalsi problem sa tyka GOOGLE EARTh... cely cas som vedel trasy pozriet, google ich ukazal takou modrou spajanou ciarou, ale poslednu dou ak dam otvorit GPX tak otvori len okno so suradnicami, ale spajacia ciara ziadna. Ma niekto podobny problem, alebo co sa deje??Dakujem velmi pekne za odpovede.


    Taktiez mi pomozu akekolvek skusenosti niekoho, kto tie pouziva moznosti ZAZNAMU TRASY. Dakujem,

    Mam to na ASUS P535.
    Připojené soubory Připojené soubory
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    91

    Tam, kde se nastavuje automaticke nahravani trasy se taky nastavuje maximani velikost databaze tras. Myslim, ze maximalni velikost databaze tras muze mit 10MB, takze pokud ti tahle velikost nestaci, tak bud zrus omezeni velikosti nebo zkus o neco prodlouzit interval zaznamenavani.

    K tomu souboru - nemam Google Earth a nechce se mi ho ani instalovat, ale zkus odstranit tagy trkseg tal, aby zustal jeden na zacatku a jeden na konci, treba to bude stacit.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    136

    no takze nasiel som super program EXPERTGPX, 30 dnova trial verzia, a pekne mi ukazuje kazdu jednu trasu, ale vie niekto, ako do tohto programu dostanem MAPOVE PODKLADY?? aby som si nepozeral trasu - subor gpx na bielom podklade?? DAKUJEEEM
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    136

    na stranke programu vidno mapy:


    http://www.expertgps.com/default.asp


    ale u mna vidno toto:


    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00238022_toto_DgGp.jpg 
Zobrazení: 40 
Velikost: 7.1 KB 
ID: 7040  
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    91

    Na jejich stránce je to popsaný - buď použiješ topo mapy nebo letecký mapy z jejich serveru - na tom sou ale jenom mapy, pokrývající USA, nebo použiješ naskenovaný mapy (nebo stažený z internetu) který si přímo v programu nakalibruješ pomocí 3 kalibračních bodů.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    136

    a je tu niekto kto ma podobne mapy??

    ako obrazky, ktore by som mohol pouzit?? teda stredna europe

    slovensko, madarsko, cesko rakusko taliansko .. hm?
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Problém- TF3D nevidí hudobné súbory
    Od robuso_ce4you v sekci Touch HD
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 02-04-2009, 16:50
  2. Mazať inštalačné súbory v PDA?
    Od pdq v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 23-01-2009, 07:28
  3. .rar subory
    Od lukike v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 13
    Poslední příspěvek: 01-01-2006, 23:20
  4. Cim rychlejsie kopirovat subory do PDA
    Od v sekci Obecné problémy
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 29-03-2003, 23:32