Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 8 z 8

Téma: ASUS P535 - NASTAVENí GPS V TOM TOM

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    5

    Zdarec

    Muzete me nekdo prosim poradit jak nastavit GPS v TOM TOMU.
    DIK LUBOS

    2hdf@seznam.cz

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    24

    Taky bych to rád vědel mi to pořád hlásí Chybí zařízení GPS!



  3. #3
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    357

    Takže nastavení Tom Tom 6 je na WM6 ( i WM5) následující:
    Nastavení GPS v systému mám port pro programy GPS - žádné, hardwarový port GPS žádné, přenos 4800 a zaškrtnuté spravovat zařízení GPS automaticky.

    1.Zapnout Tom Tom
    2. Tapnout na displej vpravo dole na ten čtverec se signálem
    3.Vpravo nahoře tapnout na zase "obrázek" se signálem a počtem satelitů - tam bude 0 satelitů
    4. Tapnout - konfigurovat
    5. Nastavit jiná NMEA GPS
    6.Baudová rychlost GPS 4800
    7. Vybrat GPS device
    8. Hotovo! Teď už jen počkat několik minut na volném prostranství (tím je myšleno ne uvnitř bytu v koupelně ) až naskočí satelity a až sloupečky zmodrají - máte fixnuté satelity. Pak stačí dát hotovo a vyrazit.

    Funguje mi takto vše - Tom tom, iGO i OziExplorer.

    Jinak pánové už nevím jak jinak poradit. Prosím berte to jako velmi laický popis

  4. #4
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    119

    I ja se pridam : mam nastaveno COM9, u obou, rychlost 57600 a v TT mam vybran "vestaveny gps modul" ;-)

  5. #5
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    81

    Citace Původně odesláno od JoU81
    I ja se pridam : mam nastaveno COM9, u obou, rychlost 57600 a v TT mam vybran "vestaveny gps modul" ;-)
    Ak si nemenil priamo nastavenia GPS tak to podporuje len rychlost 4800 a tu musis nastavit aj v tomtom alebo igo ... inak sa nedohodnu.

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    5

    DIKES FUNGUJE JAK JEDNODUCHE (JSEM LAMKA DIK)






    Citace Původně odesláno od zuzkys
    Takže nastavení Tom Tom 6 je na WM6 ( i WM5) následující:
    Nastavení GPS v systému mám port pro programy GPS - žádné, hardwarový port GPS žádné, přenos 4800 a zaškrtnuté spravovat zařízení GPS automaticky.

    1.Zapnout Tom Tom
    2. Tapnout na displej vpravo dole na ten čtverec se signálem
    3.Vpravo nahoře tapnout na zase "obrázek" se signálem a počtem satelitů - tam bude 0 satelitů
    4. Tapnout - konfigurovat
    5. Nastavit jiná NMEA GPS
    6.Baudová rychlost GPS 4800
    7. Vybrat GPS device
    8. Hotovo! Teď už jen počkat několik minut na volném prostranství (tím je myšleno ne uvnitř bytu v koupelně ) až naskočí satelity a až sloupečky zmodrají - máte fixnuté satelity. Pak stačí dát hotovo a vyrazit.

    Funguje mi takto vše - Tom tom, iGO i OziExplorer.

    Jinak pánové už nevím jak jinak poradit. Prosím berte to jako velmi laický popis

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    5

    Jeste jeden dotaz jde nastavit nejaka citlivost dik :yes: :?: :



  8. #8
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    112

    :-) proboha -nač potřebuješ měnit nějakým i nám neznámým způsobem na sirfu citlivost nějak .... tobě se to zdá málo? nebo tak něco? :-)
    ještě bych chtěl přípomínout že samosebou musí být odškrtnuto spravovat automaticky když chceme přiřadit na tomovi port 9... port 2 je právě vyhrazen v tomovi automaticky na rychlost 4800 baudů ...ale v praxi to má nevýrazný vliv.Potom jde i v iGO nastavit manualně 9 a rychlost 57000.Jinak 535 zvládá i 115000 :-),existuje na develop. utilitka na přeflešnutí sirfu :-)....ale spocenej sem byl :-)

Podobná témata

  1. Reakcí: 30
    Poslední příspěvek: 29-09-2011, 12:12
  2. asus p535 nastaveni tomtom 5
    Od equilibrium v sekci Zbývající zařízení Asus
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 26-07-2007, 17:15
  3. ASUS P535 -wifi nastaveni
    Od Rom4n v sekci Zbývající zařízení Asus
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 23-06-2007, 16:27