Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 2 z 4 PrvníPrvní 1234 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 16 až 30 z 49

Téma: Asus P535 - problém - zamrzá GSM

  1. #16
    Nováček
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    2

    ja mam tiez asus P535 ma ho este aj jeden kolega a stava sa nam to iste !
    pozrem na smartphone vsetko ok signal vinikajuci ale po restarte zacnu chodit spominane sms o zmeskanych hovoroch ! zatial sa mi to stava tak raz za tyzden tak si nerobim velku hlavu no neviem ci mito zoberu ako reklamaciu
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Nováček
    Registrace
    Dec 2012
    Příspěvků
    0

    ja to budu reklamovat az bude novy fon doma ted me to nejak netrapi ale cloveka to nasere kdyz je to primarne urceny pro volani...
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Nováček
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    19

    Mám podobné zkušenosti : nedostupný telefon , ihned po vytočení čísla je hovor okamžitě ukončen , někdy musím číslo vytáčet i několikrát než se chytne a ještě mi už několik lidí řeklo že mě slyší jak ze sudu. No nevím vše ostatní mi hrozně moc vyhovuje ale být na příjmu je pro mě moc důležité. Poradte někdo co se dá dělat ?!
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    102

    Přátelé, už si chci kupovat P535, ale zpráva se zamrzáním GSM mi dělá starosti :?
    Dělá to opravdu každému s WM6? Předpokládám, že v zakoupeném přístroji nebude nic jiného než WM6
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    61

    P535 koupený již s WM6 a výše uvedené problémy se mi (zatím - ťuk ťuk ťuk) neobjevily ...
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Nováček
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    28

    Také jsem zakoupil P535 již s WM6 a GSM modul je OK. Ale mám problémy s kvalitou zvuku - nekdo říká, že slyší svoji ozvěnu a někdo mě zase slyší hrozně potichu. Takže pujde na reklamaci kvuli tomuto problemu...
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22
    Nováček
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    1

    Také jsem zakoupil předminulý týden P535, GSM zamrzalo přibližně 3x až 4x za den. Zkuste následujicí postup: Nastavení - Telefon - Síť - Výběr sítě dát ručně a vybrat poskytovatele v mém případě Oskar. Nechat na ručně a dát volbu nastavit sítě. Ve volbě Nastavit sítě Vaši domovskou síť zaškrtnout a přesunout úplně nahoru a ostatní sítě odškrtnout. Můžete nechat třeba jen sítě okolních států. Pak se vrátit zpět a Výber sítě opět přepnout na automaticky.
    Vypadá to z mého laického hlediska, že při ztrátě signálu nebo přechodu mezi jednotlivými BTS telefon zamrzne při hledání preferovaných sítí. Pokud ani toto nepomůže pak zrušit při registraci SIMky heslo. Mě to funguje teď už pátý den, heslo na SIMKU zadávám.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #23
    Nováček
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    7

    Taky jsem čerstvý majitel 535-ky a hned vydím tyhlety problémy. Naštěstí se mne toto ještě nestalo. Stejnou zkušenost mám, ale s Variem, které mi dělalo totéž. Někdy to bylo často, poté zase třeba 1x v měsíci. Nikdy jsem úplně nepřišel na to co to způsobuje, ale podezříval jsem OPERU, ale bylo to jen podezření. Ale jak vydíte tak to není jen problém WM6 a 535 ale i některých jiných PDA. Hold asi moc funkcí v jednom přístroji
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #24
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    119

    Tak dnes opět, místo SMS se jen rozsvítil displej, a nikde nic, úžasný. Radio 4.7 ani 4.8 to neovlivní, telefon jde na reklamaci hned jak budu mít cestu. Co bych taky chtěl za 14 000,- že ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #25
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    81

    Citace Původně odesláno od Jerrybee
    Také jsem zakoupil předminulý týden P535, GSM zamrzalo přibližně 3x až 4x za den. Zkuste následujicí postup: Nastavení - Telefon - Síť - Výběr sítě dát ručně a vybrat poskytovatele v mém případě Oskar. Nechat na ručně a dát volbu nastavit sítě. Ve volbě Nastavit sítě Vaši domovskou síť zaškrtnout a přesunout úplně nahoru a ostatní sítě odškrtnout. Můžete nechat třeba jen sítě okolních států. Pak se vrátit zpět a Výber sítě opět přepnout na automaticky.
    Vypadá to z mého laického hlediska, že při ztrátě signálu nebo přechodu mezi jednotlivými BTS telefon zamrzne při hledání preferovaných sítí. Pokud ani toto nepomůže pak zrušit při registraci SIMky heslo. Mě to funguje teď už pátý den, heslo na SIMKU zadávám.
    Tak presne toto som urobil asi pred tyzdom a zatial bezim bez problemov.
    Inak, ja som mal problem, ze ked som bol na mieste so slabym signalom, po strate signalu sa uz telefon nedokazal pripojit naspet, pomohlo az vypnutie a zapnutie telefonnej casti.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #26
    Nováček
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    28

    Tak dnes jsem odvezdal na reklamaci v alze a uvidime co z toho vyleze. Problém je,že to je závada,m která se neprojevuje stále ale jen nahodile...
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #27
    Nováček
    Registrace
    Jul 2011
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od Chiquita_CZ
    Tak dnes jsem odvezdal na reklamaci v alze a uvidime co z toho vyleze. Problém je,že to je závada,m která se neprojevuje stále ale jen nahodile...
    A ti prijde telefon z reklamace tak napis jak to dopadlo,taky ho mam z alzy a mam s nim podobny problem
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #28
    Nováček
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    7

    no to ste ma teda nepotesili... pozeram ze s Asusom je taky isty problem jak s mojim Mio A501, zamrza GSM modul, zasekavaju sa data cez GPRS, uz som ho dal 3.krat na reklamaciu a stale ten isty problem... ale zaujimave je to, ze s kartou Orange vsetko funghovalo tak ako ma, problem je len s kartami T-mobile SK... po predchadzajucich skusenostiach s Mio A501 uz zacinam mat dojem, ze telefony s WM5(6) nie su sposobile na prevadzku v sieti T-mobile SK... je tu niekto, komu na Asuse P535 funghuje siet T-mobile SK?
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #29
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    143

    Já nemám T-mobile SK, ale CZ a to co někteří z Vás popisují víše se u mě ještě neprojevilo a musím říct, že až na malou RAM /64MB/ jsem s tímto zařízením po víc jak půj roce naprosto spokojenej. Maká jak hodinky, ale taky se musí občas "seřídit". Jedinou chybu, kromě té paměti má v bluetooth ( Za prvé hodně žere baterku, což třeba takové HTC ne a za druhé sežere zbytek paměti při propojení na Parrot 3100, se kterým ještě navíc špatně komunikuje :dead: Pokud by jste někdo věděl co s tím, budu vám mooooc vděčnej !!! Ovšem pokud toto opomenu, tak je to ta nejskvělejší mašinka, kterou jsem kdy držel v ruce!!!
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #30
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    73

    Mam P535 od novembra/2007, zatial s GSM ziadny problem (orange Sk). Kupeny na Slovensku - Agem s WM6, facha ako hodinky... Vsetci ma pocuju v pohode, ziaden sud ani ozvena... klop klop klop ops:
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 2 z 4 PrvníPrvní 1234 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Asus P535 - problém s odesíláním sms
    Od Psychos_ce4you v sekci P5xx
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 26-03-2011, 11:49
  2. Asus P535 - problém - nabíjení
    Od rocky33_ce4you v sekci P5xx
    Reakcí: 11
    Poslední příspěvek: 27-10-2008, 09:53
  3. ASUS P535 - Problém se zadáváním hesla po SR
    Od Kubicz v sekci Zbývající zařízení Asus
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 21-08-2007, 21:03
  4. ASUS P535 - problem GPS
    Od Maya_man v sekci Zbývající zařízení Asus
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 28-06-2007, 14:59
  5. Asus P535, a mensi problem s prepinanim pohladov iGO
    Od kevin19_ce4you v sekci Zbývající zařízení Asus
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 20-04-2007, 16:53