Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 6 z 6

Téma: Jak na zálohování?

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    5

    Dobrý den,

    jestli se řídíte heslem: "zálohujou jen srabi" tak dřív nebo pozdějc dopadnete stejně jako já.

    Zálohovat pomocí ActiveSync je jednou z možností ale myslím že existují i jiné a lepší programy. Je nějaký který zálohuje jen to co si vyberete (kontakty, kalendář, ...)?
    Dokáže někdo zálohovat i nastavení PDA Compaq iPAQ 3870?

    Možná si to představuju jako hurvínek válku, ale líbilo by se mi mít PDA s nainstalovaným software, nastaveným připojením na internet, se spárovanými zařízeními... Prostě funkční PDA a když se něco stane, obnovím zálohu a budu se smát :-) Něco jako přesný image.

    Díky za každou informaci.
    JL
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Jjakou verzi systemu mate na tom h3870? Ziju v domeni, ze vsechny iPAQy maj celkem propracovanou backup utilitu primo v ROMce...
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    5

    V asset vieweru mam Version: OS version: Windows CE 3.0
    (asi nějaká stará verze) vyplatí se upgrade? ev. co stojí?

    V té backup utilitě musim zadat "Target" a nevim jak. Nemam dost místa ve File Store ani nemam paměťovou kartu.

    mam dotazů jako hub po dešti, co? Ale díky, snažim se na tomhle serveru vzdělávat a je to čim dál tim lepší :-))
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2003
    Příspěvků
    214

    Trosku reklamy: Sunnysoft Backup Manager: www.sunnysoft.cz

    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    5

    A co dokáže ten Backup manager? Image celého PDA? Po obnovení zálohy na "čisté" PDA bude všechno fungovat jako předtim? Bude využívat stejný profil v ActiveSyncu? Zůstane tam všechen software?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Citace Původně odesláno od galeon@seznam.cz
    V té backup utilitě musim zadat "Target" a nevim jak. Nemam dost místa ve File Store ani nemam paměťovou kartu.
    No, to je hloupe... Potom skutecne potrebujete nejakou dalsi aplikaci. Pak je jeste moznost zalohovat pres ActiveSync, ale je to pomale, a kdyz jsem to zkousel, moc to nezafungovalo...

    Kartu povazuji za dobrou investici, nejaka "parmegova" stoji "parkorun"
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Zálohování sms do PC
    Od Fousa v sekci Touch2
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 15-10-2011, 12:15
  2. příchozí sms / zálohování
    Od paja_11 v sekci Touch Pro2
    Reakcí: 20
    Poslední příspěvek: 30-12-2009, 20:25
  3. Zálohování sms
    Od Alesh_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 10-03-2008, 11:37
  4. Zálohování
    Od NUNY_ce4you v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 54
    Poslední příspěvek: 01-12-2006, 13:38
  5. Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 31-07-2004, 08:32