Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 26

Téma: A701 Baterie

  1. #1
    eclipse_ce4you
    Guest

    Zkousel jsem laborovat s GPSkou pres SirfTech + jsem nakopiroval a spustil GPSUtil + stahnul ephermis soubor. Citlivost se zvetsila, chytnu signal i v mistnosti, satelity se najdou v mziku. Mam od te doby ale problem s baterii. I ve sleepu se kompletne vybije za cca 7 hodin. GPSUtil je vypnute a zadne podezrele procesy v taskmanageru nevidim. Nema nekdo napad, co jsem kde jeste mohl blbe nastavit?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Feb 2009
    Příspěvků
    0

    mrkni se co mas za polozky ve startup ve windows
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    17

    Ja taky mam problem s baterii, ale uz jsem psal v jinem prispevku, tipuji ze mi ji vybiji iGo, ktere se spusti samo.
    V StaptUp-u mam 3 zastupce:
    internat.lnk (to asi bude klavesnice od SunnySoftu)
    poutlook.lnk
    SDDaemon.lnk
    Je to v poradku?

    Dik.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    0

    pokud se ti spouští IGO samovolně,tak ho máš určitě nakonfigurovaný na levý HW tlačítko,takže asi toto HW tlačítko k těmto účelům nepoužívat(dělá to s některými ROM).Mám tam nakonfigurovaný LOCK,ten nevadí.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    17

    Diky za odpoved, ale neni to tak, prave ze jsem zrusil prirazeni iGo na jakekolov tlacitko, tzn. ze je tam <none> , kdyz chci iGo spustit - tak pres Start-programy, a stejne se to spousti samvolne.
    ROM 64..
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Lidi nevíte, jak je to s velkou baterií 3000mAh? Měla by mít i vlasní kryt. Prý je to opravdu bomba pro GPS. Ostatní PDA, tak silný baterie většinou nemají. Asi potom jde s ní Mio uchytit do držáku pro auto, který je v základním balení.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    229

    Podle mne mas v nastaveni IGO zadano automaticke spousteni IGO po startu PDA, tak to zrus a uz by to nemelo delat. Jinak jsem vyzkousel nekolik verzi IGO na dvou MIO a u obou to chodi korektne.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    17

    rady4, mozna ze mas pravdu, diky moc. Nasel jsem v nastaveni iGo - Start & Min prvni volbu Autorun povolen jako zapnutou. Myslis ze to je ono?
    Ted jsem to vypnul, a uvidime.
    Kazdopadne - velky dik za radu, tam by me to nenapadlo hledat.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    229

    ano to je ono ) musi to byt vypnute
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    5

    Nevíte jestli má A701 záložní baterii ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    93

    Nema, stejne jako ostatni WM5/6 zarizeni uklada vse do flash pameti.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    99

    tady maji LiOn 1100mAh za 570,-
    http://shop.recall.cz/detail1981/bat...skup=&trideni=

    a tady LiPol 1450mAh za 713,-
    http://obchod.sunnysoft.cz/zbozi/160...a702-a710.html

    tady popis jak zachazet z LIxxx clanky
    http://www.akademik.cz/rc/lipol.htm

    a nebo jeste lepe Pravdy a myty o bateriich
    http://www.mobilmania.cz/default.asp...rticle=1101990null
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Nováček
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    11

    Našel jsem tohle http://www.dily-na-mobily.cz/ShowItemDetail/baterie-MIO-A701-1320mAh/21442/
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    99

    dobry...
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Nováček
    Registrace
    Feb 2009
    Příspěvků
    0

    NEJLEPSI je tadle:
    http://shop.eten.hu/mugen-power-a701-battery-3000mah-p-58.html

    obcas kdyz vim, ze se k dobijecce dlouho nedostanu tak si vezmu do zalohy tudle svini, a az me nekdy prekvapuje, kolik vydrzi... fakt PARADA
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Výdrž baterie - nová baterie ?
    Od MrPierc_ce4you v sekci Touch Diamond2
    Reakcí: 56
    Poslední příspěvek: 31-08-2010, 13:49
  2. A701 baterie
    Od pospik v sekci Mio
    Reakcí: 15
    Poslední příspěvek: 08-03-2009, 22:32
  3. Reakcí: 162
    Poslední příspěvek: 29-12-2007, 17:35
  4. A701 a TMC
    Od Naj_ce4you v sekci Mio
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 25-04-2007, 19:33
  5. Asus A730 - modifikace baterie - výroba baterie s kapacitou 2900 mAh
    Od Cesinek v sekci Zbývající zařízení Asus
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 20-12-2006, 08:48