Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 14 z 14

Téma: Asus 636N+SDHC patch v+Igo=HardwareIDError

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    1

    Mam Asus 636N, pouzivam na navigaciu IGO 2006+. Vsetko fungovalo na 100% dokedy som nenaistaloval zo stranky Asusu SDHC patch v2.0.
    Od vtedy mi po spusteni IGO vypisuje HardwareIDError. Skusil som ten patch odinstalovat, ale neodinstaluje mi ho cely. IGO som tiez skusal preinstalovat (aj viac verzii), ale nepomohlo.
    Inak ostatne aplikacie, ktore pouzivam funguju.
    Poradte co s tym, ako sa zbavit toho "odporneho" patchu.

  2. #2
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    133

    Asus vydal nový patch pro WM6 a SDHC, kde je tato chyba údajně odstaněna.



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    14

    Nejde to odinstalovat..manualne som vymazal kniznice /windows/SDMemory.dll , /windows/SDBus.dll , /windows/sdhc_maintoneii_b2.dll. Teraz uz IGO spustim.

  4. #4
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    133

    A co HARD RESET ? Nepomáhá?

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    14

    Nejde to odinstalovat. Tie kniznice su po instalacii patchu a restarte PDA nacitane do systemu. Idu ale odstranit manualne a po dalsom restarte uz niesu nacitane..

    Niekde som sa docital - problem je v tom, ze tie kniznice nemaju nastavene atributy ktore ich oznacia ako "rom" subory. Igo pri starte tieto kniznice kontroluje alebo nacitava .. neviem .. koli tomu to nejde. Atribut "rom" u suboru nejde nastavit uzivatelom ! aspon ja som neprisiel na to ako sa to da. Takze neriesitelne.

    Problem nie je len v tom..

    U noveho FW WM6 sa mi stavalo, ze niekedy sa mi z nicoho nic "stratila" SD karta za jazdy. Tuto chybu riesi tento patch..

    Takze mam na vyber : bud to sa mi bude stracat karta v beziacom systeme (dost neprijemne) alebo mi nepojde IGo (tiez neprijemne) Ale mame na vyber...cert alebo diabol, typicke pre microsoft. Pockame na opravny patch opravneho patchu. Pocitam ze do 10 rokov to bude ..

    Stretnut toho chlapika z microsoftu co programoval tuto cast systemu, tak ho strelim do kolena. Nech si tiez uzije.

    Cely ten WM 6 update je zdarma. Mne to pripada ako beta verzia a my sme pokusne kraliky. Asi preto to dali do sveta zadara. Skoda ze Palm zaspal dobu..a ja som nuteny pouzivat toto.

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    14

    No uz som to poriesil. Riesenie som nasiel na ruskom fore - este dobre ze mame rusov !! stiahni si patch http://rapidshare.com/files/55316562/Patch.rar.html , je tam subor "IGO.exe" umiestni ho na kartu do adresara "Igo" a spust ho. Funguje mi to aj s tym debilnym asusackym patchom v. 2 (mam 2 GB SD kartu)

  7. #7
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    133

    Šikulka :yes:
    Tím pomůžeš hodně lidem, supr.



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    14

    Tip z ineho fora - da sa nahradit priamo original exac z iga v /My device/Program files/Igo 2006/igo.exe - funguju oba sposoby, a ze vraj to funguje i na 4 GB SDHC.

    pripajam ten patch
    Připojené soubory Připojené soubory

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    14

    no ako funguje vam to?

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    0

    Mi tento problem vyresil update na posledni verzi Firmware WM6.

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    14

    Mam poslednu EN verziu WM6 ktoru som nahral na povodnu CZ WM5 a bol s tym igom a mojou terajsou SD kartou (obycajnou - nie SDHC) problem. Je to FW z Asusu datum 06.07.07. "windows mobile 6 Classic CE OS 5.2.1239 Build 17746.0.2.4" Je nieco novsie? Alebo mas SDHC SD? Mozno to je tou kartou. Ale nikde nepisu ze po instalacii patchu musis kupit SDHC SD.

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    3

    Mám ASUS A686, WM5 a stejné problémy s iGO2006. 4 GB karta SanDisk SDHC funguje s patchem výborně, ale NE s iGO - tradiční hláška s chybou ID. Bohužel i po instalace patche, jak od "Rusů" tak i od jeho autora "Vaguse", sice hláška zmizí, iGo naběhne, ale obraz se rozpůlí a posune tak o 1/3 nahoru. Prosím poraďte ! Upgrade na WM6, kde je snad součástí i řešení problému s iGO nechci a tak nevíte, zda lze získat jenom tu část záplaty od Asusu, která tenhle problém s iGO řeší ?? Díky za radu.



  13. #13
    Nováček
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    14

    mas asi VGA rozlisenie 640x480 a igo je QVGA 320x240

  14. #14
    Nováček
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    3

    Díky za radu - tím to ale není, Asus má 320x240 a když to mám na 1 GB kartě, tak IGO běhá bez problémů. Jinak jsem poněkud naivně vznesl dotaz na Microsoft a po jedné stupidní odpovědi mi od nich podruhé přišlo toto :

    Dekujeme Vam, ze jste kontaktoval Zakaznicke centrum spolecnosti Microsoft
    Vec: Odpoved na Vas dotaz
    Reseni:

    <SPAN style="FONT-SIZE: 10pt; COLOR: black; FONT-FAMILY: 'Arial','sans-serif'; mso-fare ast-font

    Je až neuvěřitelné, jak to těm hochům z technické podpory pálí .... ?)

Podobná témata

  1. Asus 636N - nefunkcni gps?
    Od schmar v sekci Zbývající zařízení Asus
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 12-05-2009, 21:14
  2. SDHC fungujuci patch na P535 a P525
    Od Andre JR v sekci Zbývající zařízení Asus
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 06-12-2007, 18:32
  3. ASUS 636N SD karta více než 2GB
    Od LukeR_ce4you v sekci Zbývající zařízení Asus
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 04-08-2007, 21:08
  4. Asus 636N - 4 gb SD karta???
    Od alsur_ce4you v sekci Zbývající zařízení Asus
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 24-01-2007, 17:37