Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 2 z 3 PrvníPrvní 123 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 16 až 30 z 34

Téma: Loox n560 - samovolné vypínání

  1. #16
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2005
    Příspěvků
    130

    Stejny problem jsem mel s N520, vymenili mi desku a vse je ok.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Nováček
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od mattycz
    Tak lidi dělá to ještě někomu ??? Je to opravdu na reklamaci ???
    v Getronicsu mi řekli, že oprava bude trvat cca týden, to je hrozné
    nevím jak se bez PDA obejdu. Nedá se to spravit třeba hardresetem ???
    ahoj dělá mi to pořád, zajdu to reklamovat, ale nechci ýt bez PDA :-( a bojím se že mi přestane solidně chodit GPS
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    50

    A proc by nemela chodit GPS? Me desku vymenili a chodi prad stejne. Nyni funguje perfektne. To samovolne vypinani ma jeste jeden efekt. Obcas se stane, ze to zlikviduje formatovani na karte a tu je nutne preformatovat a nahrat na ni data znovu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    58

    To samovolne vypinani ma jeste jeden efekt. Obcas se stane, ze to zlikviduje formatovani na karte a tu je nutne preformatovat a nahrat na ni data znovu.
    [/QUOTE]


    Přesně to se mi stalo, ztratily se data, akorát , jsem nemusel formátovat.
    Provedl jsem backup a vše bylo v pohodě. Dokonce se mi nynní přestal loox vypínat a drží nastavení podsvícení.Tak nevím uvidím jak dlouho mu to vydrží.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    58

    Tak je to tu, Loox mi zase neviděl kartu a pak zatuhnul.
    Musel jsem udělat backup a znovu se začalo vypínat podsvícení.
    Vždy po nastavení 5 min to skočí na 10 s , bohužel jsem nevypozoroval kdy !!!
    Jak jste na tom Vy ???
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    58

    Už vím co to dělá !!!
    V případě že dám na pda zamknout, okamžitě se time v nastavení podsvícení změní na 10 s. Nevíte někdo co stím ??? Je to hardwarem nebo softem ???
    Děkuji
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22
    Nováček
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    2

    Taky jsem měl na N560 stejný problém. Podařilo se mi ho vyřešit vymazáním klíče LockLevel v registru: CURRENT_USER\ControlPanel\BackLight. Po restartu se tam klíč znovu objevil, ale přepínání na 10s přestalo.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #23
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    58

    Áno ano, to je ono, přestalo to.
    Mnohokrát děkuji.

    p.s. jak jsi to zjistil ??? už jsem byl zoufalej
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #24
    Nováček
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    2

    To mattycz: Zkoušel jsem jak se chovají údaje v registrech při změně časů, a ten výmaz jsem prostě zkusil když nic jineho nepomohlo. Zkoušel jsem to i na jiné problémy, a téměř vždy to pomohlo.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #25
    Nováček
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    17

    Citace Původně odesláno od Baltazarek
    Ahoj, mám problém s tímto PDA. Když pracuji tak se mi občas samovolně vypíná. Máte s tím někdo zkušenosti ? Mám to poslat do servisu ? Dík
    Mam presne ten isty problem s N560.Spravil som aj HR a stale to iste.
    Pocas prace sa to same vypne.Niekedy to nespravi ani raz za den a niekedy aj 5x.Odnesiem to do servisu.....:
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #26
    Nováček
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    17

    Dal som to do servisu.PDA tam bolo cca 4 dni.Ked som technikovi vysvetloval o co ide a co to robi bez mihnutia oka povedal ze treba vymenit zakladnu dosku.Po vymene to funguje bez problemov.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #27
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    134

    Ja som to riesil rovnako. Az na to ze mi v servise hovorili ze tu chybu nedokazali zopakovat. Ale napriek tomu mi zakladnu dosku vymenili a uz to nerobil.
    Je krasne pracovat bez prerusovania
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #28
    Nováček
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    0

    taky se tam budu muset zastavit. Reklamovali jste to nekdo v Brně ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #29
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    301

    Tak mi to začalo dělat přesně ten samý problém co popisujete, jen s tím rozdílem, že když jsem v registrech ty hodnoty, které tady popisujete, vypíná to v různých intervalech stejně dál. Občas to jede bez problémů, občas mi to zničeho nic vypne několkrát za sebou. Máte ještě nějaká další rady nebo zkušenosti? Díky
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #30
    Nováček
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od Baltazarek
    taky se tam budu muset zastavit. Reklamovali jste to nekdo v Brně ?
    Hola hej, koupil jsem pouzdro krusell, dal do něj PDA a už 3 týdny se to samo nevyplo. Tak nevím jestli reklamovat nebo ne. TOM
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 2 z 3 PrvníPrvní 123 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. LOOX N560 nechtene vypinani
    Od Honzag_ce4you v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 18-03-2009, 12:54
  2. Samovolne vypinani
    Od mak.dc v sekci Obecné problémy
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 07-01-2008, 18:23
  3. MDA Pro - samovolné vypínání
    Od Alena Svobodová v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 05-06-2007, 07:58
  4. Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 08-02-2007, 13:49
  5. Samovolné vypínání Pocket Loox N520
    Od tomastomb v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 23-04-2006, 15:51