Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 3 123 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 34

Téma: Loox n560 - samovolné vypínání

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    0

    Ahoj, mám problém s tímto PDA. Když pracuji tak se mi občas samovolně vypíná. Máte s tím někdo zkušenosti ? Mám to poslat do servisu ? Dík
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    134

    Mam rovnaky problem. Ja s nim do servisu pojdem.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od spigot
    Mam rovnaky problem. Ja s nim do servisu pojdem.
    ahoj, a co ti to dělá ? mě stačí abych si PDA přechytil v ruce, někde asi něco vevnitř zmáčknu a ono se to vypne.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    134

    Naprikald: zapnet podsvietenie disp. a hned na to sa vypne. Tak ho zapnem znova a napr. po 5s sa znova vypne. Mam nastavenie vypinanie pod 2min a vypina sa ako sa mu chce. Vypina sa to nepraavidelne.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2004
    Příspěvků
    50

    Musím říct, že se mi děje něco podobného. Přešel jsem na WM6, uvidíme jestli se to bude opakovat..
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od Honza Cech
    Musím říct, že se mi děje něco podobného. Přešel jsem na WM6, uvidíme jestli se to bude opakovat..
    no myslím že to bude chyba HW. No jak budu mít čas tak to zanesu do servisu, snad nebudou dělat problémy.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    50

    Mel jsem presne stejny problem. Pri reklamaci vymenena zakladni deska a dneska beha jako po masle, od te doby se samovolne nevypnul ani jednou.

    Ano je to HW problem a wm6 s tim nic neudelaji.

    Mimochodem, take mam wm6.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    0

    Já se jenom bojím že po reklamaci mi už třeba nebude chodit GPS tak dobře jako chodí tet. Jsem s ní totiž maximálně spokojený.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    80

    Samovolne vypinani je mensi zlo, nez samovolne zapinani. To jsem mel ja, a porad jsem mel vybitou baterku. Reklamace to vyresila
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2004
    Příspěvků
    50

    Díky za tipy a informace. Jak často se Vám to vypíná? Mě hlavně po zapnutí PDA tak do 2-3 sec. Pak to zapnu a funguje to ok. Co jsem si toho všimnul tak to dělá tak maximálně 2-3x denně. Nevíte někdo prosím jak dlouho trvá reklamace a kdo ji provádí?díky H.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    58

    Mám ten samý problém.Nastavím při provozu baterie vypnutí při nečinosti na 5 min a dám sofreset.Když se podívám je to tam a drží.Pak ale z ničeho nic při práci
    zhasne diplay a když se podívám na nastavení je tam zase nějakých 5 vteřin.
    Je to na reklamaci ???
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    20

    Možná že to není váš případ, ale toto samovolné vypínání může způsobovat spínač pod krytem baterky. Může být špatně osazen na desce a při pohybu krytu, který je dost volný, se spínač vypne.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    134

    Citace Původně odesláno od mattycz
    zhasne diplay a když se podívám na nastavení je tam zase nějakých 5 vteřin.
    Mne nastaveny cas zostava.
    Vcera sa mi stalo ze som zapol podsvietenie a ihned sa mi vyplo. Toto sa opakovalo asi 5x a potom to nejak prestalo.

    2 Undermeadow: kde sa nachadza ten spinac (aspon priblizne)?
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Nováček
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    20

    Spínač je zcela vpravo pod krytem vedle baterie (pohled zezadu konektorem dolů) vedle šroubku s nálepkou VOID. Je umístěn v drážce. Taková černá plastová tyčinka s lesklým plechem okolo.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    58

    Tak lidi dělá to ještě někomu ??? Je to opravdu na reklamaci ???
    v Getronicsu mi řekli, že oprava bude trvat cca týden, to je hrozné
    nevím jak se bez PDA obejdu. Nedá se to spravit třeba hardresetem ???
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 3 123 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. LOOX N560 nechtene vypinani
    Od Honzag_ce4you v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 18-03-2009, 12:54
  2. Samovolne vypinani
    Od mak.dc v sekci Obecné problémy
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 07-01-2008, 18:23
  3. MDA Pro - samovolné vypínání
    Od Alena Svobodová v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 05-06-2007, 07:58
  4. Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 08-02-2007, 13:49
  5. Samovolné vypínání Pocket Loox N520
    Od tomastomb v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 23-04-2006, 15:51