Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 15

Téma: internet přes USB - šel a už nejde

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Zdravim...

    už se s tím mořím půl dne a předpokládám, že to bude triviálnost... formátoval jsem HDD a reinstaloval systém. Teď se mi ale nechce PDA připojit na internet (stáhnout aktualizace počasí apod) ...

    nejede to ani s AS 4.2 (ten jsem měl předtím) ani s 4.5

    nikde žádný chybový kód ani error ... zařízení se s PC sesynchronizuje a vše (až na internet) běhá ...

    Připojený jsem přes USB ADSL modem - zkoušel jsem k sítovému připojení "Připojení k místní síti 3" (přes které běhá spojení s PDA) nasdílet připojení k internetu ... pak ale došlo k odpojení připojení s PDA a už neběžela ani synchronizace ... když sdílení vypnu, vše (komě internetu) na PDA zase běhá... Vyjadřuju se hotentotsky, ale to je tím názvoslovím :-) .. prostě jsem se snažil následovat pokyn z nápovědy ASyncu, že mám v přehledu připojení vybrat, které mám použít ...

    v AS pochopitelně USB i internet zaškrtnutý mám ...

    Děkuju za rady - fakt už je to opruz ...
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    nikdo nema zadny napad? kdyz jsem v pripojeni ADSL nasdilel internet pto pripojeni PDA a povolil vytaceni a obluhu ADSL pripojeni, tak uz ho to neodpojovalo ... ale reseni to stejne nebylo ...

    Jelikoz jsem stary HDD jeste nezformatoval, zkusil jsem se pripojit opet z nej a PDA se aktualizovalo... neslo by jen prekopirovat nektere konfiguracni soubory?

    Asi se ptam prilis specificky :-(
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    271

    podle me se neptas moc specificky, presne vim, o co ti jde

    me to na vsech pocitacich vzdycky fungovalo automaticky, bez problemu.
    predpokladam, ze v properties sitoveho pripojeni na net mas zaskrtnuto "Allow other network users to connect through this computer's Internet connection"
    a v AS mas v Connection settings, ze "This computer is connected to Internet"
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4

    orf orf je offline
    Nováček
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    3

    mám stejný problém po nahrání nové ROM s WM6 se mě tytn synchronizuje ale net nejede...AS 4.5 zatrhnuto že je k internetu mám ale stejnak nefachá.

    a nemužu najít totoredpokladam, ze v properties sitoveho pripojeni na net mas zaskrtnuto "Allow other network users to connect through this computer's Internet connection"
    návod sem přelouskal a nic
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od _blackBone
    podle me se neptas moc specificky, presne vim, o co ti jde

    me to na vsech pocitacich vzdycky fungovalo automaticky, bez problemu.
    predpokladam, ze v properties sitoveho pripojeni na net mas zaskrtnuto "Allow other network users to connect through this computer's Internet connection"
    To je to, o cem jsem mluvil ... kdyz jsem to zaskrtnul, tak to odpojilo AS ... pak to zahadne po zaskrtani dalsich policek (povolit vytocit pripojeni tomu PDA pripojeni apod) a zaskrtani povoleni vsech sluzeb v upresneni s AS fungovalo, ale presto se PDA na net nepripojilo ... ted jsem to zkusil znovu - reinstal AS 4.5 a jsem tam, kde na zacatku - po povoleni pripojeni dalsich pocitaci na internet se mi AS odpoji ...
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6

    rk9 rk9 je offline
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2005
    Příspěvků
    78

    Takze stejnej problem, po instalaci nove ROM Snaps 4.22 AS funguje ale nepripoji na net :-( před tim fungovalo, bez jakehokoliv nastaveni jak na notebooku, tak i na PC. Jsem zdrcen
    V PDA jsem prenastavoval pripojeni ale nic, maximalne jsem dosahl toho ze mi zaclo vytacet GPRS.

    Jako poslední moznost jsem si rikal zkusim to na notebooku a tam to fungovalo, tak ze chyba musi byt v PC. Odtranil jsem z AS PDA a pridal znovu ale bohuzel nefunguje.

    IE mi vypisuje pri pripojovanání na www The page you are looking for cannot be found due to unknown error 0x80072f78 ...takové chyby miluji :sarcastic:

    ...záhada hlavolamu - stále nevyresena....
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    5

    Tento problém se již zde na fóru řešil.Je na to soubor pro opravu v registrech ve WIN. Sekce Fujistu Siemens - N560.
    Po úpravě nutno restart WIN.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    271

    ja takove chyby taky miluju, protoze maji jednu vyhodu: kdyz je das do googlu, najdes presne, co znamenaji, viz zde

    pokud umite anglicky, je tam pomerne dost navodnych scenaru, podivejte se zde

    EDIT: vidim, ze me nekdo predbehnul ;o)
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    5

    Navíc jednou za čas se chyba opakuje. Záhada je proč?. Upravím znova registry ,restart,ukončím AS v PDA. Vložím do kolíbky a jede to.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10

    rk9 rk9 je offline
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2005
    Příspěvků
    78

    Citace Původně odesláno od GinBook
    Tento problém se již zde na fóru řešil.Je na to soubor pro opravu v registrech ve WIN. Sekce Fujistu Siemens - N560.
    Po úpravě nutno restart WIN.
    OK pokud to vyřeším tímto souborem, tak co když mi to zase nebude fungovat na notebooku?

    Citace Původně odesláno od _blackBone
    pokud umite anglicky, je tam pomerne dost navodnych scenaru, podivejte se zde
    Hmm zajímavé řešení, akorát že to nefunguje a navíc mi to vytáčí GPRS.


    Nic, nemam cas to resit, na ntb to funguje takze to bude muset stacit a pokud me zase napadne prehrat ROM tak to nema smysl resit a ztracet cennej cas.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    271

    jen jsem se ti snazil dat tip, jestli ti to nezabralo nebo na to nemas cas, tak se omlouvam za prilisnou snahu
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12

    rk9 rk9 je offline
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2005
    Příspěvků
    78

    NO noo, zase takto drsně jsem to nemyslel.Ale poděkovat jsem mohl že Tedy děkuji)
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Nováček
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    5

    Najdi si soubor LSPvalue.zip a použij jak jsem psal. Je to problém daného PC a laptop by ti měl normálně chodit.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14

    rk9 rk9 je offline
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2005
    Příspěvků
    78

    Zprvu jsem tě nepochopil, měl jsem zato ze je to pro upravu registru v PDA a podruhe mi to docvaklo že je to pro PC.

    Již vše funguje. Děkuji, budiž pochválen )

    pro jistotu přikládám link na soubor LSPvalue
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Nováček
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    5

    Rád jsem pomohl.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 07-11-2010, 01:05
  2. U cingularu nejde nastavit internet
    Od krabicka v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 14-05-2007, 11:32
  3. Nejde internet na MDA při spojení přes AS
    Od buko2760 v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 25-04-2007, 18:22
  4. ActiveSync - nejde internet
    Od selskyrozum v sekci Obecné problémy
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 19-10-2005, 14:52
  5. Nejde se mi s MDA připojit na internet přes pc!
    Od milan.smart_ce4you v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 20-08-2005, 11:54