Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 7 z 7

Téma: HP rx4240 a extremne pomaly internet

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Ahoj, vcera mi risel PDA rx4240, sprovoznil jsem na nem wi-fi, ale nacitani stranek je extremne pomaly.... na mem Variu co mam jeste vse jede jak ma, uplna pohoda, ale tady uplne silenstvi.... Nevite jestli nekde neco muze byt na nastaveni, a nebo jak se dela u toho zarizeni Hard Reset, mozna jsem tam neco spatne udelal ja....
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    116

    Rychlost wifi nemám zatím vyzkoušenou, takže s tím ti neporadím, ale hardreset se dělá takto: současně stisknout a držet stisknutá tlačítka s ikonou křížku a rotací displeje, bodnout stylusem a sekundu podržet, uvolnit stylus, uvolnit tlačítka.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    32

    Rychlost wifi závisí hodně na kvalitě signálu a natočení k vysílači, a v nastavení wifi lze nastavit řízení spotřeby na vypnuto a nastavit na nejlepší výkon.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    tak reset se mi uz povedlo... a silu signalu mam na max, sedim hned vedle AP, ktery mam postaveny na stole
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    35

    Aké maš šifrovanie? Vyskúšaj dať wep. Možno tam je problem. mne funguje net cez wifi dobre.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    nemam zadne sifrovani... na Variu me to jede krasne

    Takze.....

    Mam udelany AP... na notasu a Variu pres nej jedu uplne v pohode.... Ale jakmile to nastavim na rx4240 tak se ani nedopingam na to AP, ale pripojenej jsem to mi hlasi ze je vse v poradku a na AP vydim to rx4240 ze je pripojeny.... Tedka jsem pripojenej zaroven.. VARIO,PDA,Notebook.... Vario a notebook jede upne normalne, ale to HP PDA ani zaprd... Uz jsem delal i Hard reset, abych vyloucil moje zavyneni nekde se skrytym nastavenim, ale taky nic.... taky nepomohlo.... muzete mi prosim nekdo poradit ??? Diky
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Tak vyreseno......

    problem byl ten ze jsem mel na sitove karte nastaven usporny rezim. Dal jsem tam porad zapnuto a uz to jede jak vino
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. Pomaly internet
    Od homfuc v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 22-03-2009, 19:53
  2. Pomalý internet GPRS (EDGE) - T-mobile
    Od jusepe v sekci Touch Diamond
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 17-03-2009, 18:16
  3. Extrémně dlouhé vibrace
    Od Naj_ce4you v sekci Mio
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 10-12-2006, 14:00
  4. Vario a pomalý Internet
    Od Viktor Čistič v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 17-06-2006, 20:55
  5. Hodně pomalý internet
    Od boychick v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 14-10-2004, 13:16