Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 19

Téma: Vodafone Student SMS Grátis

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    74

    Vite uz o tomto novem projektu naseho cerveneho operator? Myslim si, ze je to urcite poutave a rad to vyzkousim, ale uz ted jsem si jist, ze mi nebude vyhovovat ta jejich JAVA apklikace.
    Chtel jsem se tedyl zeptat, zda by se nekomu nechtelo vytvorit podobny program pro nase chytre milacky? Nejde mi o vynechani tech jejich reklam, ale rad bych pouzival klasickou tvorbu zprav a proste vse, jak to funguje ted.
    Mimochodem, co rikate obecne na tuto akci?
    PS: Kdyby nekdo nevedel o co jde...
    http://www.mobilmania.cz/Bleskovky/Vodafone-300-SMS-den+...+72/default.aspx
    http://www.milujteje.cz/
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Nov 2005
    Příspěvků
    332

    Mně by ta jejich aplikace možná i vyhovovala, otázka je, jestli to vůbec na Pocket PC půjde stáhnout a spustit.
    Za chvilku se vydám do Vodafonu a zkusím si to aktivovat.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    74

    Zkusil jsi to uz? Jede to tedy?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Nov 2005
    Příspěvků
    332

    Tak již mám službu aktivovanou. Java aplikaci nemám, protože mi nejde přijmou SMS na její stažení a podle zaměstnanců Vodafonu by to prý stejně nešlo, jelikož telefon není podporován (HTC Charmer).
    Takže jsem nucen službu používat přes Vodafone Live! (WAP).
    Ze začátku mi to nešlo, ale pak jsem na to přišel. Je nutné v datových připojeních vyplnit Vodafone WAP (dle návodu).
    A následně v IE zadat wsp://live.vodafone.com.
    Stránky mi fungují, ale nezobrazují se mi obrázky, takže nevidím ani reklamu
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Nov 2005
    Příspěvků
    332

    Teď jsem se díval do vyučtování a mám tam asi 1,5Kč za data, což nechápu.
    APN mám internet, přitom se připojuji přes data.vodafone.cz.
    Je fakt, že je to vyúčtování zezačátku, kdy jsem s tím laboroval.
    Uvidíme tento měsíc.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Mar 2007
    Příspěvků
    25

    No to máš právě špatně. Musíš mít WAPovej profil .

    Není potřeba vytvářet celou aplikaci znova. On by spíš stačil plugin do Pocket IE na vkládání telefoního čísla ze seznamu. Nevíte náhodou o něčem takovém?

    Jinak Vodafone je sám proti sobě tím že ta Java aplikace jde jen na pár telefonech. V PIE se Live! verze zobrazuje bez grafiky, tudíž i bez reklam, takže vlastně Vodafone nedodržuje své vlastní podmínky (nám je to jedno, ale zadavatelům reklamy určitě ne).
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Asi i proto je zadavatel reklamy zatím jen Vodafone . Teda aspoň se mi zatím nestalo, že by se mi ukázala reklama na někoho nebo něco jiného :-)
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Nov 2005
    Příspěvků
    332

    Citace Původně odesláno od Wexx
    No to máš právě špatně...
    No to nemám, již jsem si to ověřoval u mého známého, který dělá u nich, připojuji se přes wap, mají v tom bordel.
    Na forech mobilmanie psalo víc lidí, že jim to účtují.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Mar 2007
    Příspěvků
    25

    Napsal jsi, že máš APN internet. To je špatně, APN musí být data.vodafone.cz.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Nov 2005
    Příspěvků
    332

    Citace Původně odesláno od Wexx
    Napsal jsi, že máš APN internet. To je špatně, APN musí být data.vodafone.cz.
    No to mám jako na faktuře, ale je to blbě, protože v telefonu mám APN wap.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    16

    Já osobně tu strategii vodafonu nechápu. Měl jsem Siemens M75, není podporovanej, ale aplikaci jsem v pohodě stáhl (i když to psalo, že možná nebude funkční), když jsem jí chtěl stáhnout svojí holce na Samsungu, tak tam už ta volba stáhnout nebyla, stejně jako na jakýmsi SE její kámošky.

    A aplikace pro WM by byla myslím dobrej nápad. Při prvním spuštění by se třeba připojila přes APN pro wap, stáhla si jad soubor pro java aplikaci, ze kterýho by si zjistila potřebný data (číslo, heslo) a pak se už normálně připojovala přes APN pro internet jako java...
    Mně osobně na Voxovi ta aplikace funguje (nahrál jsem si tam tu, co jsem měl na Siemensu a upravil jad podle návodů na netu), ale nedostanu se do adresáře, což je myslím docela zásadní problém... Ale nevadí, stejně píšu jen na čísla, co si pamatuju
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    0

    zdravim koupil jsem si xda orbit a snazim se na nem rozchodit smsgratis.. na mem predchozim smartphonu i ppc to jelo bez problemu..tak jsem pouzil svuj instalacni jar a jad a nahral do meho noveho ppc. Instalace v poradku ale pri spusteni to pise The midlet could not be instantiated: java.lang.numberFormatExeption
    pritom ten samy jar a jad mi na jinem zarizeni jel.. pouzivam emulator Esmertec JAVA Manager.. a zkousel jsem i Intent Midlet Manager ten zas napise pri spousteni nainstalovaneho midletu Failed to run the Midlet.. takze vsechno bezuspesne. chci se tedy zeptat cim to muze byt.. proste jak to rozchodit.. diky
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Nov 2005
    Příspěvků
    332

    Než se s tím takhle s*át, tak to radši posílám normální SMS, zas tolik jich neposílám, tak myslím, že mě to nezrujnuje
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Nováček
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    36

    mohl bys ten .jad i .jar nekam uploadnout a pak sem dát odkaz?)
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    1

    No panove tak nejak se nam to nehybe. Ja se priznam,ze to porad dokola zkousim a uz si nevim rady. Ja teda vsude ctu,ze instalace se podarila, ja neprojdu ani pres ni. Kliknu na -jad soubor a nacte mi to v emulatoru /zkousel sem Esmertek, TAO, Midlet manager Intent/ zkratka kde co. A nejde mi to ani nainstalovat.

    -soubory jsem si stahnul pres nokii 6300, upravil ten -jad a neustale jej upravuji aby to nejak slo,ale zatim bez uspechu

    -a k me otazce : Je to vubec mozne na WM6 spustit, aby to fungovalo? At se tim teda porad netrapim zbytecne.

    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Vodafone Student SMS Gratis na Kaiserovi
    Od DJakub v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 10-05-2008, 19:36
  2. X500 a Vodafone live, sms gratis
    Od haldy_ce4you v sekci Zbývající zařízení E-TEN
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 27-10-2007, 21:29
  3. Student Planner (Dog Ate It)
    Od CommanderZ_ce4you v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 13-03-2005, 09:38