Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 16

Téma: Komunikace BT mezi Nokii 6230 a iPaq 2210

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    6

    Pomůže někdo s BT spojením 6230 a iPaq 2210. Každé z těch dvou zařízení při spojení jak s PC tak jiným mobilem pracuje bezchybně, ale dohromady to absolutně nejde. Obě zařízení se navzájem vidí, ale po spárování a zadání ověřovácího kódu se odpojí. Jsem z toho smutný
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2003
    Příspěvků
    52

    Citace Původně odesláno od Tadek
    Pomůže někdo s BT spojením 6230 a iPaq 2210. Každé z těch dvou zařízení při spojení jak s PC tak jiným mobilem pracuje bezchybně, ale dohromady to absolutně nejde. Obě zařízení se navzájem vidí, ale po spárování a zadání ověřovácího kódu se odpojí. Jsem z toho smutný
    Tak to bude trosku problem. Nekdy pred 14ti dny jsem na toto tema cetl ne zrovna povzbudive clanky. Po zadani do vsemocneho googlu jsem nasel toto:

    http://discussion.brighthand.com/showthread.php?s=a6861+...+15&pagenumber=1

    http://www.mobilmania.cz/forum/SubCh...80&Main=63&O=1

    Plus jsem to videl jeste nekde, ale ted narychlo to asi nenajdu. Ale jak to tak vypada, tak to pro vas neni zrovna potesujici pocteni.

    KOdlik
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    6

    Díky za odpověď. Jsem zvědavý jak to dopadne. Uživatelů iPaq 22** a 19** je asi hodně a jak se začne pořádně prodávat Nokie 6230, na kterou každý Nokista čekal tak to bude povyk. Já jenom věřím, že se dá to pořešit nějak softwarově. Přece emulovat se dá cokoli. Docela si nedovedu představit, že kvůli tomu budu muset prodat iPaq, který je ještě v záruce a mám ho asi tak 3 měsíce. Možná zkusím to reklamovat. Uvidím. :!:
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2003
    Příspěvků
    52

    Další informace ohledně tohoto, je možné nalézt na http://forums1.itrc.hp.com/service/forums/questionanswe+...+814844+28353475

    KOdlik
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2002
    Příspěvků
    104

    Nechci zbytečně dráždit, ale 3970 a nokia 6230 spojena na první pokus a úspěšně ) :yes:
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    6

    No o tom to právě je. Se vším dokola může BT Nokie chodit, ale s iPaq řady 19** a 22** nikoli. Totéž platí o Nokii 6820. Jsem zvědavý zda se to podaří rozchodit (vyřešit softwarově) Pak budu opravdu šťastným člověkem.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2003
    Příspěvků
    52

    Citace Původně odesláno od Tadek
    No o tom to právě je. Se vším dokola může BT Nokie chodit, ale s iPaq řady 19** a 22** nikoli. Totéž platí o Nokii 6820. Jsem zvědavý zda se to podaří rozchodit (vyřešit softwarově) Pak budu opravdu šťastným člověkem.
    Na http://www.agora.cz/agora/agora.nsf/...256E6D00374F21 je další popis tohoto problému v češtině. Jen je poněkud divná poslední věta - "Jde o hardwarovou záležitost (může řešit jen update ROM v HP zařízení), nelze ošetřit softwarově." Jsem zvědav, jestli se toto podaří vyřešit.

    KOdlik
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    6

    Díky za další odkaz k našemu problému. Vypadá mi to tak jako překlad prohlášení Widcommu. I když tam není žadná informace o výměně ROM u. Zítra zavolám do Agory a budu se informovat. Obchoduji s nimi a tak snad se dostanu přímo na autora. Bude asi první fundovaný člověk, který se trochu o náš problém zajímá. Nokie ani HP naprosto NIC!!!!!!! To je ale banda. Kolik asi se prodalo iPaqu 22** a 19**? No budou to tisíce. Jsem přesvědčen, že si to kupují lidé, kteří mají rádi "věcičky". Nokie 6230 je dnes naprostá jednička na trhu a tak si odhaduji říct, že po ní sáhne velké procento uživatelů. A bude šrumec. A možná i z tohoto důvodu Nokie jich neprodá tolik kolik by mohla. Dnes má dosti velké problémy a tak se snad zmatoří a něco ona nebo HP udělá. Dnes ještě doufám, že se to dá nějak softwarově vyřešit.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2003
    Příspěvků
    52

    Citace Původně odesláno od Tadek
    Díky za další odkaz k našemu problému. Vypadá mi to tak jako překlad prohlášení Widcommu. I když tam není žadná informace o výměně ROM u. Zítra zavolám do Agory a budu se informovat. Obchoduji s nimi a tak snad se dostanu přímo na autora. Bude asi první fundovaný člověk, který se trochu o náš problém zajímá.
    Tak pak dejte sem vědět. Myslím že to bude asi zajímat dost uživatelů.
    Citace Původně odesláno od Tadek
    Nokie ani HP naprosto NIC!!!!!!! To je ale banda. Kolik asi se prodalo iPaqu 22** a 19**? No budou to tisíce. Jsem přesvědčen, že si to kupují lidé, kteří mají rádi "věcičky". Nokie 6230 je dnes naprostá jednička na trhu a tak si odhaduji říct, že po ní sáhne velké procento uživatelů. A bude šrumec. A možná i z tohoto důvodu Nokie jich neprodá tolik kolik by mohla. Dnes má dosti velké problémy a tak se snad zmatoří a něco ona nebo HP udělá. Dnes ještě doufám, že se to dá nějak softwarově vyřešit.
    Já mám ještě v blahé paměti jak to dopadlo u HP s upgradem 5450 z PPC2002 na WM2003 :no: , takže jsem zvědav, jak se k tomuto postaví tady. Nicméně je mě záhadou, proč zrovna u těchto modelů HP implementovalo BT odlišně od svých ostatních modelů.

    KOdlik
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Ty nove ROM upgrady jste uz zkouseli?
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    31

    Dobrý den.
    Já mám tady pár tipů a jelikož já nevyužívám Blouetooth ale mám ho pouza na mém Ericsson T39m a na ipaq 3630 Bluetooth nemám a ani ho nevyžaduji tak nemám možnost to vyzkoušet tak jsem trochu popátral a něco by se našlo.
    Jsou to jen asi zkušební verze ale pokud vám pomouhou vyřešit stávající problém tak je to alespoň potvrzení přísloví:Všechno jde když se chce.
    Ja nevím jestli jste nevyzkoušel tzv. Bluetooth managery tak je tu pár oskazů:
    Je to Buzzone:
    https://www.handango.com/secureDownl...ecw%3D23d47d96
    Dále pak
    BTWeaker:
    https://www.handango.com/secureDownload.jsp?StyleSheetUrl=MiniBrandStyleShe et.css&shoppingUrl=http%3A%2F%2Fwww.handango.com%2 Fhome.jsp%3FsiteId%3D1%26jid%3D33A3CBCF3589DC78CC1 DC5E63D4B6DC7&jid=33A3CBCF3589DC78CC1DC5E63D4B6DC7 &siteId=1&productId=96903&productName=BtRegTweak&o rderId=null&fileUrl=http%3A%2F%2Fwww.handango.com% 2Fservlet%2Fd%2Fbtregtweak14setup.exe%3Fs%3D1%26p% 3D96903%26secw%3D6fde417a
    Možná by i pomohl Connection manager který jsem našel jen na placené verzi je na handangu.Stačí zadat Connection manager.
    Možná tento příspěvek nemá smysl ale můžete to alespoň všechno zkusit.
    Dobrej.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    6

    Nový upgrade pro iPaq 2210 v.1.10 mám nainstalovaný a pořád nic. Také mi už Nokie 6230 klekla a tak mám druhou , ale také nic. Udivuje mně pouze ten klid na netu. Moc se o tom nediskutuje. Možná teprve příjde ten boom nevole, když lidé pořádně začnou kupovat Nokie. Ví někdo kolik se asi prodalo u nás iPaqů 19** a 22**?
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Nováček
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    6

    Citace Původně odesláno od Pavel Koza
    Ty nove ROM upgrady jste uz zkouseli?


    Reseni problemu parovani je nasvete. Sice beta, ale me to na 2210 chodi. Musite napred upgr. Ipaq na ROM 1.1


    http://www.pc-counselor.com/bin/h194...tfix(Beta).exe

    Tuto skvelou informaci jsem dostal a tak se s ni delim. Ano, skutecne to funguje. Timto povazuji problem a diskusi za uzavrenou. Huraaaaaaaaa. Tadek)
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2003
    Příspěvků
    52

    Citace Původně odesláno od Tadek
    Citace Původně odesláno od Pavel Koza
    Ty nove ROM upgrady jste uz zkouseli?


    Reseni problemu parovani je nasvete. Sice beta, ale me to na 2210 chodi. Musite napred upgr. Ipaq na ROM 1.1


    http://www.pc-counselor.com/bin/h194...tfix(Beta).exe

    Tuto skvelou informaci jsem dostal a tak se s ni delim. Ano, skutecne to funguje. Timto povazuji problem a diskusi za uzavrenou. Huraaaaaaaaa. Tadek)
    Jen bych dodal URL na zdroj, kde se tato informace pro uzivatele postizenych stroju objevila, a kde jsou odkazy na patricne diskuze.

    Zminene ohlaseni je mozne nalezt na http://www.pc-counselor.com/h221x.htm#bt6820_6230.

    Diskuzni fora venovana tomuto reseni jsou na http://www.expansys.com/forumthread....d=78&man=NOKIA a http://discussion.brighthand.com/sho...230#post682230

    KOdlik
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Apr 2002
    Příspěvků
    174

    http://h18007.www1.hp.com/support/fi...oad/21093.html

    Enhancements:

    Adds support for Combination Key. Some Bluetooth devices require Combination Key support in orde to pair with the handheld device.



    MaPo
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Spárování Acer n50 a nokií 6230
    Od Coburn v sekci Acer
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 29-03-2009, 22:24
  2. HTC 3300 a profily podobně jako na nokii 6230
    Od miki_pilot v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 06-12-2007, 08:21
  3. hx4700 jako handsfree k nokii 6230
    Od organiq v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 21
    Poslední příspěvek: 24-09-2006, 18:16
  4. Nokia 6230 a HP iPaq 2210
    Od Matters v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 07-01-2006, 11:56