Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 7 z 7

Téma: problem s Facade

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    57

    akonáhle nainštalujem Facade verziu 1.3 tak mi prestane ukazovať agendu čo mam v kalendary. a pri verzii 1.22.1 to ide v pohode. neviete mi poradiť co s tim? mam MOTO Q9
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    1,648

    Mě jede Facade bez problémů, mám aktuální verzi 1.31. Zkus kompletne odinstalovat a nainstalovat novou verzi.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    57

    to som skusal. a dokonca som spravil na nom HR a aj tak mi neukazuje agendu. bude to koliziou asi s nejakou aplikaciou???
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    23

    Mam rovnaky problem. Ak tam dam 1.3 tak nevidim kalendar :-( Neviem ci niekto prisiel na to ako to vyriesit, alebo preco to nepracuje korektne.

    Mam HP 514
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Mám verzi 1.31 (08/29/2007) a kalendář (Agenda) se zobrazuje korektně a bezproblémově. Nic extra jsem s tím neprováděl, jen jsem prostě ten "plugin" zapnul.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    57

    dal som naspat do telefonu EN prostredie a Agenda je zrazu vidiet:yes:
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    3

    ahoj, setkali jste se nekdo s tim, ze se Vam po spusteni nektere aplikace (napr. TCPMP) objevi na homescreenu uplne nahore dalsi pruh (jeste nad stavovymi ukazateli - baterka, signal, ...), ktery je uplne prazdny? Docela me to trapi, kdyz se mi toto stane, tak se mi dole schovaji zmeskane maily, sms a volani a po homescreen musim rolovat. Kdyz vlezu do nastaveni facade (verze 1.4), nic v nem nezmenim, jen dam ulozit, tak je vse ok. Diky za kazdou radu, pouzivam i600 (vim ze pisu do motoroly, ale nechci zakladat nove vlakno)
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. SBSH facade 2.0
    Od fury_only_ce4you v sekci Programy pro Smartphone
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 12-04-2011, 14:53
  2. Facade pro Smartphony
    Od hybo v sekci Programy pro Smartphone
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 26-05-2008, 18:17
  3. počeštění facade 1.0
    Od anawarr v sekci Programy pro Smartphone
    Reakcí: 63
    Poslední příspěvek: 12-09-2007, 11:56
  4. SBSH Facade v1.0 (WM5.0, QVGA)
    Od Petr.Sybol v sekci Programy pro Smartphone
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 11-11-2006, 08:24