Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 10 z 10

Téma: Hp ipaq rw6815-flash rom a WM6

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    4

    Chci se zeptat jestli je mozny dat na tenhle ipaq WM6 a jak to udelat.Sem zacatecnik.takze jestli muzete napsat podrobny navod.Jo a mam italskou rom,na zaruce mi nezalezi,ale hlavne aby se neco nepodelalo a aby neumrel.
    A po pripade aby slazalohavat tahle italska ROMka v pripade ze bych to chtel vratit.Tak nejakej soft na to.Abych vlastne z italsky ROMky udelal ENG a nahral WM6 a pak to pocestil pres interwrite to mam origo :-D.Diky moc snad nekdo odpovi
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Oficiální ne a neoficiální asi také ne - nikde jsem si na zahraničních webech ničeho nevšiml a pokud by někde něco bylo, určitě by sem někdo z uživatelů dal link.

    Počeštění, správněji časká lokalizace funguje jen s anglickou ROM. Píšeš, že máš origo, ale je to vůbec k tomuto modelu?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    4

    Myslim tim origo od sunnysoftu ten interwrite, ale ten ipaq neni cz distribuce,ma prave italskou rom,a nevim jestli tenhle ipaq je stejnej jako XDA Atom,protoze na XDA atom sem cet za nakym zahr foru taky uz tady nekde byl link,ze tam prehravali ze spanelsky na eng a davali do toho WM6 ale nechce se mi to podle jejich navodu zkouset,pak to klekne a je to,tak se ptam jestli to nekdo nezkousel.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    71

    ATOM je od HTC a IPAQ je HP,takže jsou to úplně jiné PDA,takže nelze nahrát. Musel by někdo,jako např Helmi to udělal pro MDAIII, vzít z nějakého modelu,co má WM6 Romku a upravit ji právě pro tvůj model. Každý model má svoji specifickou ROM,která se hodí právě pro to zařízení, pro jaké byla vytvořena. Není to jako na PC, kde jsou na všem stejné např. Windowsy a ty si jen dohraješ potřebné ovladače pro tvé PC.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    54

    Tak prave sem flashnul ze spanelstiny na anglictinu a uplne v pohode upgrade probehl bez komplikaci a trval cca 20 minut.Po zapnuti se objevila uvodni obrazovka a pote uz veskery postup v anglictine.Dokonce jsem nasel i funkcni GSM Banking . Mala napoveda pro ty , kteri chteji flashovat.Hledejte upraveny exe soubor ,ktery je po nainstalovani instalacniho balicku na novy flash
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    26

    Já bych poprosil spíš o větší nápovědu...
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    54

    Napiste mi SZ tady verejne to nechci rozmazavat.ten soubor se jmenuje
    hpRUU.exe
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    13

    http://www.modraplaneta.eu/pda/398,Tipy-a-Triky-prvni-wm6-pro-hp-ipaq-rw6815.html
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    62

    mozna by sis priste mohl precist datum predchoziho prispevku :sarcastic:
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    13

    Tojooooo, ale treba nekdo bude hledat jako ja a bude se mu to hodit ne ?
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. HP IPAQ rw6815
    Od OldTrebi_ce4you v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 16-03-2008, 00:06
  2. HTC P3300 nebo HP IPaQ rw6815?
    Od JanKalfus v sekci Jaké si vybrat / koupit zařízení?
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 21-01-2007, 18:14
  3. jak jsete spokojeni s HP iPAQ rw6815 PDA
    Od CJ.Hornster v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 20-01-2007, 21:02
  4. HP iPAQ rw6815
    Od platon v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 12-10-2006, 13:20