Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 10 z 10

Téma: E-Ten glofiish X500+-heslo pomoc

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    28

    Lidičky včera jsem si koupil E-TEN X 500+ a nedočkavě jsem instaloval a instaloval a přitom jsem si při instalaci Gibosms vykopl káblík USB z počítače. Tedˇka po mě chce ,,heslo" a jediný co jsem tam pořád psal mi nefunguje. Nevíte prosím někdo co s tím?? Dá se něčím nahradit
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    753

    Jedině Hard Reset.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    1

    Ahojte, mam podobný problém počas navigácie sa mi vybila baterka na X500+. Potom počas nabíjania som chcel zapnúť PDA ale po zadaní hesla mi napísalo že zadávam chybný kód. V hornej časti beží časomiera a odratáva čas. Po zadaní hesla (chybného sa čas zdvojnásobí). Neviem či je problém v PDA alebo vo WM6.

    Prosím pomôžte
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    753

    je to chyba ve WM6 ROMce
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    15

    mam stejny problem, resi se to jeste nekde? diky
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    42

    tywe, prvni prispevek

    TU
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    28

    problém je ten že se skutečně musí provést Hard RESET a pak všechno instalovat znovu.Stejně mi ale GIBOsms nejde spouštět z nabídky programů, ale pokaždé přes průzkumníka a z uložení v program files. Nevím možná, že to dělám blbě...mám poprvé PDA, ale jedině tak to funguje a nemaže se mi pořád Adresář.T-TEN Glofiish X 500+ je ale zdrojem více omylů o čemž svědčí obsáhlé internetové diskuse na téma tohoto mobilu.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    42

    Citace Původně odesláno od mr.petra
    problém je ten že se skutečně musí provést Hard RESET a pak všechno instalovat znovu.Stejně mi ale GIBOsms nejde spouštět z nabídky programů, ale pokaždé přes průzkumníka a z uložení v program files. Nevím možná, že to dělám blbě...mám poprvé PDA, ale jedině tak to funguje a nemaže se mi pořád Adresář.T-TEN Glofiish X 500+ je ale zdrojem více omylů o čemž svědčí obsáhlé internetové diskuse na téma tohoto mobilu.
    Me vsechno slape jak ma po instalaci tech dvou patchu, zadny HR jsem nedelal, vetsinu problemu keter byly po koupi jsem vyresil diky tehle diskusi, taky mam prvni PDA, ale pokud nejsi velka lama vetsinu veci fixnes, udelej si zastupce a jsi v pohode.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    28

    Citace Původně odesláno od grog
    Citace Původně odesláno od mr.petra
    problém je ten že se skutečně musí provést Hard RESET a pak všechno instalovat znovu.Stejně mi ale GIBOsms nejde spouštět z nabídky programů, ale pokaždé přes průzkumníka a z uložení v program files. Nevím možná, že to dělám blbě...mám poprvé PDA, ale jedině tak to funguje a nemaže se mi pořád Adresář.T-TEN Glofiish X 500+ je ale zdrojem více omylů o čemž svědčí obsáhlé internetové diskuse na téma tohoto mobilu.
    Me vsechno slape jak ma po instalaci tech dvou patchu, zadny HR jsem nedelal, vetsinu problemu keter byly po koupi jsem vyresil diky tehle diskusi, taky mam prvni PDA, ale pokud nejsi velka lama vetsinu veci fixnes, udelej si zastupce a jsi v pohode.
    Které Patche máš konkrétně na mysli? Nechci chybovat tak prosím doporuč. Díky.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    42

    dyt mas ten link o par odpovedi vyse

    precti si prvni prispevek od mariana a je tam na ty patche link, ten resi problem i s heslem
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Zapoménuté heslo do Qtek 2020 (WM6) - pomoc
    Od Ukii v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 20-05-2008, 16:40
  2. x500+ wi-fi heslo
    Od Honza-L_ce4you v sekci Zbývající zařízení E-TEN
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 23-04-2008, 21:47
  3. E-Ten glofiish X500+GIBOsms
    Od mr.petra v sekci Zbývající zařízení E-TEN
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 11-09-2007, 16:21
  4. HTC TyTN x E-TEN Glofiish X500
    Od borec_ce4you v sekci Jaké si vybrat / koupit zařízení?
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 07-02-2007, 15:10
  5. Nová ROM 351 pro E-TEN Glofiish X500
    Od michalsl v sekci Zbývající zařízení E-TEN
    Reakcí: 13
    Poslední příspěvek: 03-02-2007, 17:40