Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 8 z 8

Téma: Active Sync 4.5 a Kerio

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2005
    Příspěvků
    105

    Jelikož mám WM 6 (spokojenost) musím mít také Active Sync 4.5, které se ale nesnáší s Kerio Personnal Firewal (dnes Sunbelt) - podařilo se někomu tento problém vyřešit - tedy myslím jinak než odinstalací Keria (zaplatil jsem ho a je to asi nejlepší firewall)
    Pro ty co nevědí o co jde - při současné instalaci Keria a Active Sync zatíží běžící process rapimgr CPU na 99% a pak nic nejede. Zkoušel jsem i omezit výkon tohoto procesu, ale moc to nepomohlo.

    Přesunuto do +Komunikace a synchronizace
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Oct 2005
    Příspěvků
    186

    Zkus kontaktovat Kerio (http://www.sunbelt.cz/, nebo http://www.sunbeltsoftware.com/), když to máš koupené. Já, když jsem jim napsal, že používám free verzi, tak mě odkázali jen na nějaké forum...
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Oct 2005
    Příspěvků
    186

    Nikdo nic nového neví?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od Jirka_j
    Nikdo nic nového neví?
    Tak jsem to dovygooglil:
    http://www.pocketpcfaq.com/faqs/activesync/usb-advanced-functionality.htm

    Start/Nastavení/Připojení/ USB to PC checkbox nechat prázdný.

    Jinak KPF je do konce září za 10 USD.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Oct 2005
    Příspěvků
    186

    dík moc :yes: funguje to )
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    123

    Pánové, nikdy jsem Kerio nepoužíval, ale v novém jobu ho mají.
    Četl jsem tady vaše info k AS 4.5 a chci se zeptat, jestli je nějak složité nastavit tu synchronizaci?
    Nebo stačí standardně spustit AS instalaci a ono to pozná, že tam je Kerio a umožní synchronizaci?
    Díky
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    2

    Citace Původně odesláno od PedroKV
    Start/Nastavení/Připojení/ USB to PC checkbox nechat prázdný.
    Dobrý den přeji,
    nevíte někdo kde tohle nastavit na FJS N560. Nikde tu položku nemůžu najít. Díky
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    0

    Kerio od Sunbeltu je za trest. Kromě nového loga do něj přihodili hromádku bugů. Doporučuji vrátit se k verzi 4.2.2, která funguje dokonale (nedivil bych se, kdyby odpadly i problémy s ActiveSyncem).
    Jen Sunbeltí Kerio umí takové perly jako znemožnit microsoftí sdílení souborů a tiskáren (občas se do PC na sdílený disk probouráte, občas ne, stejně tak s tiskárnou) nebo třeba znemožnit vypnutí PC (start-vypnout- a nic), kdy musíte vypnout firewall než se vám podaří vypnout PC. Děkuji nechci. Používám poslední pravou Kerio verzi a jsem spokojen.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. active sync
    Od corous v sekci Touch Pro2
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 29-06-2010, 22:06
  2. Active Sync 4.5
    Od Martynet_ce4you v sekci Mio
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 17-02-2007, 17:08
  3. Reakcí: 14
    Poslední příspěvek: 26-08-2006, 08:39
  4. Active Sync 2 MDA na 2 PC jak na to
    Od Kuk_ce4you v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 01-04-2006, 10:55
  5. Active sync
    Od simir_ce4you v sekci Acer
    Reakcí: 19
    Poslední příspěvek: 30-09-2005, 14:34