Zdravim vsechny, chtel jsem se zeptat, zda-li ma nekdo nejake zkusenosti s kartami SDHC N560(ikdyz oficialne nejsou podporovany), uvazuji o koupi SDHC 4GB kingstonu class 2 nebo 4.
Edit, Zivan:
Ovladač SDHC s fungující WiFi
Zdravim vsechny, chtel jsem se zeptat, zda-li ma nekdo nejake zkusenosti s kartami SDHC N560(ikdyz oficialne nejsou podporovany), uvazuji o koupi SDHC 4GB kingstonu class 2 nebo 4.
Edit, Zivan:
Ovladač SDHC s fungující WiFi
Jestli má někdo zkušenost s SDHC kartami pro použití v n560 tak tu jedinou negativní, že ještě než jí rozbalil z bistru tak jí rychle zanesl do obchodu, kde jí zakoupil k výměně za jinou pro n560ku použitelnou.
Slot v n 560 je kompatibilní s SD/MMC kartami nikoliv s SDHC. Zcela dobře mi v ní funguje Transcend 4GB, 150x.
je pravdepodobny ze slot je kompatibilni i s SDHC ale ovladace zatim nejsou:!:
Na některých fórech se objevilo info o SDHC card patchi pro Win 5.0 i 6.0 s tím ,že pro 6.0 má lepší výsledky. Někteří signalkizují že po aplikaci nelze číst klasické SD karty nebo alespoň ne 2GB a menší...
(hledat v google SDHC card patch)
Ano, patch skutecne existuje, jen ma drobnou vadu - po aplikovani patche prestane fungovat wifi, coz je pro vetsinu neakceptovatelne. Vyjma toho 4GB se da sehnat i obyc SD, takze u toho to nema ani smysl
Moje PDA:
Loox N560
SDHC 8GB (A-DATA)
WM6 (Pups.0.0.4.)
Patch na rozchodeni SDHC (ze stranek http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=344338)
Wisbar Advance Desktop
Problem:
Problem je, ze PDA nacte /ukaze jen 4GB. Jestli nekdo poradi co se s tim da delat budu vdecny.
Na tech strankach pisou, ze by to melo 8GB SDHC rozchodit. Ale problem bude asi s v kombinaci s neoficialni WM6 od Pups-e (Wisbar-em to neni, zkousel sem to i bez nej). Druha karta 2GB SD chodi bez problemu.
Jo a jak mi funguje Wi-fi sem nezkousel, nepotrebuju ji, takze nevim.
P.s.: moje starsi USB externi ctecka tu SDHC nerozchodila, to sem ale ani nedoufal.
Interni ctecka (Win XP) ji bere bez problemu a na fotaku Canon S3IS slape taky jako hodinky.
Já používám také SDHC 8GB class6 od Transcendu a v PDA se zobrazuje plná velikost (7686,5 MB) a mám pocit, že jsem ji už několikrát naplnil přes 4GB hranici a problém to nebyl.
Používám tento ovladač.
Wi-Fi ale opravdu nejedeSnad bude brzy WM6.1 a pojede vše, jak má.
Tak sem vdecny cloveku s prezdivkou "Synek"
Dal mi odkaz na tyhle stranky: www.4pda.ru/forum/index.php?showtopic=50546 (v azbuce) najdete tam tenhle cab: "Кабик для SDHC by 777-Теам !!! с этим драйвером не работает wi-fi!!!"
Text rika: "S timhle driverem nefunguje WI-fi !!!" Coz mi Synek potvrdil.
Po nainstalovani se mi ukaze 7 888.0MB
P.s.: tenhle CAB je jinej nez ten co ma "Undermeadow" (obsahuje jine soubory)
Budu mít asi hloupou otázku. Ale zeptám se :-)
Když ten patch odinstalujete, tak WiFi chodí?
Jde mi o to, že WiFi používám (vzhledem k dostupnosti free hotspotů) ojediněle, ale občas se hodí. Takže bych si ten patch nainstaloval, a vždycky kdybych potřeboval WiFi zase odinstaloval. Lze to tak praktikovat?
Předem díky z ainfo.
No myslim, ze po odinstalovani by wi-fi asi chodit mela, ale nezkousel sem to. Kazdopadne odinstalovani a znovu nainstalovani je uplne bez problemu. (pokud si dobre pamatuju, musi se pokazde udelat soft reset)Původně odesláno od UFO-nec
Tak sem zacal trochu pouzivat Wi-fi. Takze ted muzu s jistotou rict, ze po odinstalovani toho patch-e wi-fi chodi uplne normalne (jen samozrejme prestane fungovat SDHC). A pokazde se musi udelat soft reset, PDA to nabidne vzdycky samo.
Takze rozchozeni Wi-fi/SDHC je otazka jen cca 30 vterin (odinstalovani/nainstalovani patch-e + soft reset)![]()
zkousel jste nekdo tenhle driver pro SDHC na N560 pod WM5?
Fujitsu-Siemens C550 / N560 SDHC Card Driver with working WiFi!
Nekdo ho zkousel a google to na nej prasknul
- http://www.4allmobile.eu/viewtopic.p...t=9040&p=44773
hodnej google, to prasknul i mne, zkousel to i nekdo z "mistnich" (z tohoto fora)?Původně odesláno od Zivan
Ano, vyzkoušeno s 8GB SDHC Class , chodí v pohodě včetně Wifi, ale zase kvůli tomu nestartuje iGo8.