Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 2 z 3 PrvníPrvní 123 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 16 až 30 z 44

Téma: Fujitsu-Siemens N560 - SDHC karty - zkušenosti

  1. #16
    Nováček
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od tortoise
    Ano, vyzkoušeno s 8GB SDHC Class , chodí v pohodě včetně Wifi, ale zase kvůli tomu nestartuje iGo8.
    A zkousel si newplow 32 romku ? Ta ma mit SDHC driver implementovany v sobe a na teto romce mi jede igo8 jak vino. Nemam ale SDHC kartu, takze nemuzu potvrdit, ze tato romka umi 100% SDHC, nicmene podle popisu by mela.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    548

    Zkousel, ale neslo mi tam WiFi, takze sla do pryc.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Nováček
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od tortoise
    Zkousel, ale neslo mi tam WiFi, takze sla do pryc.
    Urcite si mel tu spravnou romku ? Ja wi-fi na newplow 32 normalne pouzivam a bez problemu
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    548

    urcite mel. Nicmene premluvil jsi me, zkusim to jeste jednou a uvidime :-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Mám též Newplow 32 a Wi-Fi samozřejmně bez problémů jede... SDHC kartu nemám, ale věřím že by jela taky ;-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    548

    Ne, takže ani po další reinstalaci WiFi korektně neběží. Z pups 003 jsem udělal zálohu, flash na Newplow 32 a WiFi nejde (Boingo Mobile) a nejde zapnout. Musím ho zapínat přes ikonu na Today obrazovce, což je opruz.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22
    Nováček
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    0

    Tak ted jsem te nepochopil, nejprve pises ze wi-fi nejede a ted se teprve z toho vyklube ze ti jede, akorat ze to musis zapinat pres ikonu na today obrazovce. Sorry ale priste lepe specifikuj co ti nejede, protoze pak odradis spoustu lidi od preflashovani protoze nabudou dojmu, ze wifi jim nepojede, coz neni pravda.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #23
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    275

    Já zapínám WiFi jenom přes ikonu na today a problém s tím nemám.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #24
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2007
    Příspěvků
    50

    Citace Původně odesláno od tortoise
    Ano, vyzkoušeno s 8GB SDHC Class , chodí v pohodě včetně Wifi, ale zase kvůli tomu nestartuje iGo8.
    8GB SDHC SanDisk Ultra + WM6 Newplow 032 + iGo 8 + FS C550 + GPS BT339, tahle kombinace odzkoušená a funkční i wifi
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #25
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    548

    Citace Původně odesláno od teddie
    Tak ted jsem te nepochopil, nejprve pises ze wi-fi nejede a ted se teprve z toho vyklube ze ti jede, akorat ze to musis zapinat pres ikonu na today obrazovce. Sorry ale priste lepe specifikuj co ti nejede, protoze pak odradis spoustu lidi od preflashovani protoze nabudou dojmu, ze wifi jim nepojede, coz neni pravda.
    Pokud na veskerych romkach, original WM5 pocinaje a pups konce Boingo umi nahodit i vypnout WiFi a na Newplow to neumi, tak nekde bude neco spatne. Dokonce nesla zapnout ani dodavanou utilitou. Napsalo to Wifi On, ale dioda neblikala a samozrejme zadne site to nenasalo. Takze bych to tipoval na nekompatiblitu s Newplow. Pri druhem flashi, nevim jak je to mozne, zacalo wifi fungovat aspon tak, ze slo nahodit pres today. Takze oba me prispevky byly pravdive, protoze oba popisovaly dve ruzne zkusenosti. Po prvnim flasi Wifi neslo vubec, po druhem neslo korektne.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #26
    Nováček
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    8

    Ahoj všem, mám jednu otázku ohledně SDHC Driveru...

    Mám FS N560 a včera jsem zakoupil kartu Kingston SDHC class6 8Gb, PDA jí vidí, ale když jí cca z poloviny zaplním, začne se zakusovat, nějaká data vidí, nějaká ne....
    Máte někdo podobný problém ???

    Romku už jsem přeflashnul různými verzemi několikrát a nic...
    Ovladače jsem na netu našel dva: jeden SDHC.CAB - ten jede bez zakusování, ale vidí jen 4Gb a nejde wifi
    ...a SDHC_DRIVERS_FOR_C550_AND_N560_BY_GreateVK_AND_Fre ePK.cab ten se zakusuje a nešlape úplně v poho...
    Nemáte ještě nějaký jiný ovladač ????
    Nevím jestli je špatná karta, nebo ovladač...... :-((
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #27
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Zkusil jsi i WM6.0 ROM 038 s podporou SDHC od NewPlow? Dostanes se na jeho stranky hned z uvodniho postu Loox n5x0 series ROM update - WM6
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #28
    Nováček
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    8

    Tu mám právě teď nainstalovanou a laburuju nad tím :-)))

    ...ale vypadá to že byl problém přeci jen ve flashce. Nakonec jsem stáhnul CNETX - Flash Format, zformátoval flashku přímo v pda a zatím (musím zaklepat :-)) dobrý !!!
    Předtím jsem to zkoušel taky zformátovat, ale asi špatně :-(((

    Každopádně teď to jede...
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #29
    Nováček
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    0

    lidi vyzkousel to tedy uz nekdo? PRed 2 rokama jsem pritelkyni koupil Loox C550, kupodivu i ja jsem byl celek mspokojen, znacka nic moc, plasty nic moc, dilenske zpracovani nci moc, ale co se tyce vykonu a parametru, tak si myslim ze gut. Nicmene doba pokrocila a byla by potreba sdhc karet....

    proto se ptam, ma to jiz nekdo vyzkouseno? Ma tam origos WM5 komplet CZ, wifi pouziva furt, bt taky, igo taky... no proste pouziva vse.

    chtely by si koupit 8GB SDHC kartu (pripadne jakou a rychlost kterou by to mohlo zvladat), tak pujde to s nejakym driverem nebo ne a je take potreba aby videla plnou velikost a nesekalo se to. ted ma kartu pretec 4GB 133x a ja zkousel i kartu PRetec 4GB 66x ci kolik to bylo a taky vpoho, takze pokud by sdhc slo, i ostatni aplikace atd, ale byla by videt kapacita jen 4GB, ta kto nema smysl

    prosim o radu, rovnou rikam ze flashovat neumim a ani se mi do toho nechce, pda nenabehne a co pak s tim... takze bych prosil o reseni, nainstaluj/odinstaluj, ale nejlepe vykousene, pac by se karta musela koupit a taky se mi nechce zbytecne vyhazovat penize za kartu
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #30
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    58

    Ano vyzkoušel, viz příspěvky výše. Já osobně mám vyzkoušeno (používám cca 3 měsíce) 16GB SDHC A-data class6 a bez problému.
    Mám WM6 ROM Neplow verzi 0.38 s SDHC patchem. Nicméně existuje i patch zvlášť a měl by chodit i na origo WM5 viz http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=388364
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 2 z 3 PrvníPrvní 123 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Widcomm / Broadcom Bluetooth pro Fujitsu-Siemens N560
    Od Synek_ce4you v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 75
    Poslední příspěvek: 07-02-2009, 10:43
  2. Fujitsu Siemens Loox n560 - počítačové hry
    Od NizaJakub v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 23-12-2007, 19:48
  3. Fujitsu-Siemens Pocket LOOX n 520 rady tipy zkušenosti
    Od Šeba_oldd v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 31
    Poslední příspěvek: 08-06-2007, 16:04
  4. Problémy s GPS v Fujitsu Siemens N560
    Od SW3JK v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 20
    Poslední příspěvek: 22-01-2007, 23:19
  5. Fujitsu-Siemens T810/T830 - zkušenosti?
    Od adamekma v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 05-10-2006, 08:46