Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 8 z 8

Téma: Namapování tlačítka pro zhasnutí displeje ??

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    31

    Zdar, kdesi jsem docela nedavno cetl o malem programku, na kterem ste si namapovali tlacitko a po jeho stisku se zhaslo podsvícení, nemáte to tu někdo ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Ve freeware je těchto aplikací několik. Buď to umí defaltně nebo si to na button můžeš nastavit sám - otázka max.30 vteřin.

    O jakém prográmku jsi četl opravdu netuším. Křišťálová koule zůstala v Praze a z kávové sedliny to neumím. ops:
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    1,452

    No, umi to rada playeru
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Lock tlačítek a vypnutí displeje a PDA zůstává funkční(např kvůli MP3), max spokojenost: MortSaver.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    31

    Kdybych tu aplikaci znal, nedelam tu topic Stahnul jsem jakysi ScreenOff, ktery by neco takoveho mel umet,ale nez s emi mio vrati zpet je jeste nejaky cas.
    Ano, zdejsi freeware prochazim, ale stranek je hodne.

    Spis mi jde o program ktery umi toto : Modelová situace : Čtu si knížku v nějakém prográmku a když budu chtít, mám namapované na Miu A701 tlačítko, kterým zhasnu podsvícení displeje a opětovným zmáčknutím displej rozsvítím..Prostě program kterým namapuji rozvsícení/zhasnutí displeje na jedno tlačítko.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    40

    Presne jak to popisujes to mam nastavene. Na jedno z tlacitek jsem si dal funkci "Toogle Screen". Mam ji normalne v nabidce u standardniho mapovani tlacitek. Jenom si nejsem uplne jisty, jesli mi tam tato funkce nepribyla az po nainstalovani SPB pocket plus.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    31

    A používáš teda Screen Off ? A jde ti displej dalším zmáčknutím zase rozsvítit ? (v komentech u freeware tady je, ze bylo potreba vypnou a zapnout aby se rozsvitilo...)
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    0

    Mam sice posuvnik na regulaci podsviceni na plose, ale bez stylusu se to spatne ovlada. Nevite jak namapovat bud zastupce, nebo tlacitko, aby se rosvitilo podsviceni na maximum?
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Odpojování Remote Desktop po zhasnutí displeje
    Od Carpenter_ce4you v sekci HD2
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 28-08-2010, 09:36
  2. Vypínání Wi-Fi po zhasnutí displeje
    Od sobul_ce4you v sekci Touch Pro2
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 04-06-2009, 21:58
  3. Zabití všech aplikací pomoci namapování tlačítka?
    Od GMKcz v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 23-02-2008, 20:55
  4. Reakcí: 14
    Poslední příspěvek: 22-03-2007, 14:20
  5. Zhasnutí displeje
    Od baronm v sekci Zbývající SMP
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 01-12-2006, 18:54