Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 6 123 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 86

Téma: GPS Instant Fix pro N560, N520/N500

  1. #1

    OK OK je offline
    Nováček
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    0

    Na oficiálních stránkách jsem našel tento patch, který nahraje do integrované GPSky nový firmware spolu s programem QuickGPS. Je ale zajímavé, pokud se podíváte do složky About, že program pochazí od HTC. Zřejmě se nechtělo FSC namáhat a program ukradla . Patch jsem vyzkousel na N520 a je znát že GPS má lepší citlivost. A jěšte jednu věc, kterou jsem posřehl. GPS port se zmenil z COM8 na COM4 a baudrate na 57600

    Pro N560

    Pro N520/N500

    [i]Edit, Zivan:
    Nove FW a diskuse k nim je treba na foru Newplowe v rustine (EN - Google Translate).
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    134

    Dalsi link pre FSC N560
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od OKOK
    Je ale zajímavé, pokud se podíváte do složky About, že program pochazí od HTC.
    Keďže tieto zariadenia navrhlo HTC tak je to normálne - oni najlepšie vedia čo a ako funguje
    Edit: no tak som to skúsil, ale mám problém - I-Go vždy padne pri kliknutí na ikonku GPS :
    Edit2: no tak to zobrazí úvodnú obrazovku asi na 3s a potom I-Go padne (
    Edit3: Vito Navigator II a GPS Locator našiel až jeden satelit, von to skúšať nejdem.
    Má ešte niekto s tým problém?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Zkoušel to někdo i na WM6 od freepk? I když tam už to skoro nemá smysl používat. Aspoň tedy u mě se fixy na WM6 od freepk zkrátily na cca 30s - 1,5min (pokud nejsem v pohybu) z původních 3 - 5 min na origo WM5...
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5

    OK OK je offline
    Nováček
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    0

    Mám WM6 a IGo maká dobře, nemůžu si stěžovat. I ostatní navigační programy jedou. Zkus nastavit jiný baudrate
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    134

    Ja mam tiez WM6 (od freepk) a ide. Zatial spokojnost.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    0

    Tak po Hard Resete už všetko ide bez problémov, už ten fix tam radšej dávať nebudem (možno až na WM6). Inak odporúčam zálohovať (ja som zabudol)
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    3

    Měl bych dotaz, můžu tento fix nainstalovat na lokalizovaný OS od Sunnysoftu ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9

    OK OK je offline
    Nováček
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    0

    určitě, neměl by být problém
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    3

    Zítra to prubnu a dám vědět jak se povedlo. Doufám, že je někaký krok zpět :?
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    23

    Me se to nepodarilo at delam co delam hazi mi to chybu a GPS sem musel prenastavit nazpatek, ti co se neradi hrabou ve windows at to ani nezkouší, myslim je je to na PRD!
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    548

    Tak jsem to nainstaloval a fix jsem nechytil ani za 30 minut (předtím dle situace za 1-20 minut). Ještě to budu zkoumat, ale zatím teda hrůza.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    80

    Taky jsem to zkusil a musím jen potvrdit že nic moc. Po instalaci se GPS přehodí na COM4 a nastaví na 57600 bps. QuickGPS sice něco stáhne z netu, ale vůbec mě to nepřesvědčilo o funkčnosti. Spíš jsem měl pocit, že GPSka se fixne později než při původním firmware.

    Jediný štěstí že po HR se to vrátí zpátky na COM8 a původní firmware.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Nováček
    Registrace
    Aug 2008
    Příspěvků
    0

    Tak mě se teda fixne po UP do 5 vteřin. Dříve tak minuta. Mám WM6 0.0.3.Test od rusáků. Zatím jsem zkoušel jen na balkóně (čili něco málo více jak polovina oblohy).
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Nováček
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    3

    Mám počeštěného Looxe od Sunnysoftu. Nedalomě to a napsal jsem na tech.podporu zda bude korektně funkční patch. Odpověď je taková, že NE.!
    Bude prý potřeba uprava lokalizace.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 6 123 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Sync Cable USB ClientHost 410, 420, N500, N520, N560, C550
    Od Zax_ce4you v sekci Jaké si vybrat / koupit příslušenství?
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 24-05-2007, 14:30
  2. Zkušenosti s WIFI na Loox N500/N520
    Od LOOX 710 v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 14
    Poslední příspěvek: 07-02-2006, 13:29
  3. LOOX N500/N520 Hard reset jak na to
    Od Šeba_oldd v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 13-01-2006, 14:55