Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 8 z 8

Téma: Nastavenie GPRS v T-Mobile SK

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    21

    Hned na zaciatok by som chcel napisat ze som si pozrel kazdu jednu temu, kazdy jeden odkaz, pozil som aj ten jeden program pre T-Mobile SK ale nic. Nic mi nejde ani MMS ani Internet a ani GPRS. A preto by som bol rad keby bol niekto taky laskavy a napisal mi cely postup zo vsetkymi IP a ostatnymi adresami dakuejm

    PS: moje mio A 701 asi potrebuje najprv nastavit GPRS aby sa dali prijat MMS a ist na internet no a mimochodom mam predplatenu kartu Easy

    Peter:
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    0

    Na Easy si treba v prvom rade GPRS aktivovať -
    "Službu Prístup na internet si zákazníci môžu aktivovať na bezplatnej Easy linke 12350, voľba 3,5. O každej zmene kreditu po spoplatnenom dátovom prenose môže byť zákazník informovaný bezplatnou SMS správou, ak si túto notifikáciu aktivuje na bezplatnej Easy linke 12350, voľba 3,4."

    A tie IP adresy a pod. sú tu
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    21

    No teraz situacia stoji takto sice mi MMS a ani GPRS a net nejdu. Zistil som ze moja A701 nevie prijat konfiguracnu sms. Mam aktivovane MMS a GPRS ale nejde mi to proste si myslim ze mam nieco zle nastavene v A701
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    0

    Ani moje SDA nevie prijať konfiguračnú SMS - všetko je potrebné urobiť manuálne.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    10

    Zahod tu EASY a kup si O2. Ja som sa vykaslal na nich. TM mi aktivoval GPRS az po 10 dnoch od poziadavky (siel som cez "automat" na 12350) a po dalsich 2 dnoch, az realne fungovalo. Mam tam teraz O2 SIM a nastavenia som si spravil manualne podla ich stranky. Trebalo zadat asi 4-5 poloziek a hotovo. Funguje to v pohodke a naviac to je lacnejsie ako na EASY a netrebalo nic aktivovat, lebo davaju standartne na SIM aj GPRS
    P.S. Ked chces ozvi sa a mozeme nieco popachat )
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    0

    Mne to GPRS aktivovali do 4 hod, bratovi do 12 hod.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    21

    Ahoj no internet mi slapal ale teraz zhruba po mesiaci sa mi stratili nastavenia a mooc sa mi s tym nechce hrat. Napisete mi niekto IP adresu od T-Mobile
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    21

    Uz som to vyriesil mali 24 hod. odsaveny GPRS vysielac ci nieco take
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. P750 nastavenie Internetu. T-Mobile - problem
    Od kevin19_ce4you v sekci P7xx
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 30-03-2009, 21:48
  2. GPRS nastavenie M700/internet
    Od steve.m v sekci Zbývající zařízení E-TEN
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 02-01-2008, 19:53
  3. Nastavenie WAP a GPRS na ORANGE/SR
    Od Marek Madaj v sekci Obecné problémy
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 27-08-2004, 12:47
  4. Nastavenie MMS,WAP a GPRS na EUROTEL/SR a ORANGE/SR
    Od Marek Madaj v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 18
    Poslední příspěvek: 08-06-2004, 01:08