Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 9 z 10 PrvníPrvní ... 78910 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 121 až 135 z 144

Téma: HP iPAQ 614 Business Navigator

  1. #121
    Nováček
    Registrace
    Aug 2010
    Příspěvků
    0

    Lord Mystic: Takové vlákno neexistuje, kdo má HP bude tvrdit že HP je nej, kdo má Asuse, bude tvrdit že nej je Asus. Já volil Asuse bo jsem zvyklý z Qteka 8310 na podobnou klávesnici, ta co je na HP mi nepadla do ruky, navíc jsem se bál že jí poškodím, hlavně to rolovací kolečko, přišla mi taková gumová a já jsem zvyklý někdy klávesu mačkat nehtem.

    Asus má snad jediné mínus a tím je operační paměť 64MB. Zatím jsem ale na nedostatek paměti nenarazil a to na tom pouštím kde co.

    Už jsem si vše nastavil k obrazu svému, stilus skoro netahám a vše jde ovládat pomocí kláves. Takže z mé strany max spokojenost.
    :yes:
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #122
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    81

    Ja se taky rozhoduji mezi P750 a HP614. A zajimalo by mne enjake srovnani. Ta RAM u ASUSe je pro mne zatim zasadni vec - jsme zvykly pouzivat hodne ruzneho SW a mam z toho obavy. Jestli bych mel co pulden delat softreset, nevim nevim...

    Pouzivate na tom nekdo Pocket Informant ??? Jak to chodi ? Je problem s pameti ?

    ipetr: Myslim, ze lidi trochu podcenujes. Vsichni prece nejsou jesitni debilove...
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #123
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    něco málo jsem řešil zde - http://shadowork.net/index.php?sekce=clanek&clanek_id=1887 - na svém blogu, ale chtělo by to ještě pořádnou diskusi - zkusím založit nové vlákno zde, protože si myslím, že tyto dva telefony nemají konkurenci a jsou velice příjemenou volbou pro nás, kteří chtějí telefon s funkcemi pda...

    jinak je stále většina lidí zarytě přesvědčená o svém nej zařízení za které dali tolik peněz, ale snad najdeme pár lidí z obou táborů, kteří dokáží objektivně zhodnotit hlavně záporné vlastnosti svého zařízení - a mají je obě zařízení.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #124
    Nováček
    Registrace
    Aug 2010
    Příspěvků
    0

    Lord Mystic: Ano, je to tak, já osobně hodně dlouho čekal na takové zařízení. Přecházel jsem z Qteka 8310 a tak jsem chtěl něco podobného ovládáním, jen vymakanějšího.

    Jen doplním, tvůj blog je super, už roky z něj čerpám informace.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #125
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    ipetr: díky za pochvalu . spíš mi ale ještě prozraď, ale objektivně, jestli na P750 lze psát alespoň stejně pohodlně jako na qteku - myslím hw klávesnice, zdvih kláves, rozložení, nahmatelnost - ten 714c má bohužel klávesy hodně slité dohromady s minimální velikosti a rozlišitelností mezi jednotlivými klávesami.

    jinak zkoušel jsi ten realvga režim, je použitelný?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #126
    Nováček
    Registrace
    Aug 2010
    Příspěvků
    0

    Lord Mystic: Ano, to je přesně to proč jsem sáhl po P750 tce a oželel tak víc paměti. Dle mého názoru je klávesnice je dokonce příjemnější než na qteku. Trošku jsem si zvykal na c napravo dole ale jde fakt jenom o zvyk, po týdnu mi to vůbec nepřijde divné. Pomocí AE Button jsem si přemapoval tlačítka dle svého gusta takže jen a jen spokojenost.

    Poslal jsem ti sz.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #127
    Nováček
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    5

    Nejde Smart Wheel nahradit softwarove necim jinym?Co by dokazalo premapovat treba i klavesy 2,4... ?
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #128
    Nováček
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    17

    Poradí někdo, jak nastavit v HP iPAQ 614c, aby se v PC hlásil jako velkokapacitní USB disk? Kamarád má ASUS P535 WM 5 a může si nastavit, jestli se má ten ASUS hlásit v PC přes ActiveSync anebo jako "velkokapacitní paměťové zařízení", a pak se to chová jako klasická USB klíčenka. Dík
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #129
    Nováček
    Registrace
    Aug 2010
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od mv88
    Poradí někdo, jak nastavit v HP iPAQ 614c, aby se v PC hlásil jako velkokapacitní USB disk? Kamarád má ASUS P535 WM 5 a může si nastavit, jestli se má ten ASUS hlásit v PC přes ActiveSync anebo jako "velkokapacitní paměťové zařízení", a pak se to chová jako klasická USB klíčenka. Dík
    http://www.modaco.com/content/smartphone-software-freeware-download-discussion/238545/wm5torage/
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #130
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    694

    Pročetl jsem celou diskuzi, ale nezarigistroval jsem jedinou výtku na velkou časovou prodlevu při spojení. To je snad jediná věc (teda kromě rozměrů) co mi na tom dost vadí. Má tedy s tímto také někdo problém, nebo je to vada tohoto kusu? Může na to mít vliv nainstalovaná čeština?
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #131
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    271

    spojenim mas na mysli hlasove spojeni?

    ja kdyz zvednu hovor, musim tak 1-2 sekundy pockat, hovor je spojeny, ale druha strana me neslysi, neni to nic hrozneho.
    cestinu nainstalovanou nemam.

    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #132
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    694

    Ano, ale je to 2-3 vteřiny. Je to dosti nepříjemné.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #133
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    65

    Jo jo, mám to taky tak. Cca 2 vteřiny. Vypadá to, že s nainstalovanými aplikacemi to nemá nic společného, je to prostě "vlastnost".
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #134
    Nováček
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    1

    Nevíte kde se do toho dá sehnat Čeština jsem z toho v koncích
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #135
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2005
    Příspěvků
    50

    Ahoj. má někdo z vás v provozu IGO 2006? Mám problém se snižováním jasu na minimum při provozu na zdroji. Jediné čeho jsem dosáhl že se displej zhasne buď při spuštění nebo ukončení IGO. Už jsem vyzkoušel všechny možné kombinace a jsem v koncích...
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 9 z 10 PrvníPrvní ... 78910 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. HP iPAQ 614 Business Navigator zblízka
    Od Zdenek Malinsky v sekci iPAQ 6xx
    Reakcí: 12
    Poslední příspěvek: 22-02-2008, 00:54
  2. iPaq rx1950 navigator !!!
    Od kubisz v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 13-05-2006, 15:21