Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 7 z 10 PrvníPrvní ... 56789 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 91 až 105 z 144

Téma: HP iPAQ 614 Business Navigator

  1. #91
    Jacob77
    Guest

    čauky, no já mám ipaq už skoro měsíc a čím víc se s ním učím tím lepší.... jediný co mě štve tak že pokaždý při zapnutí psaní sms musím vypnout xt9, zkoušel jsem si do ní přidávat slova, ale když kliknu add a slovo napíšu v další zprávě tak ho to zase nezná, není to malým místem v paměti a na hp support si s tím taky nevěděli rady.... :-/ jo ještě, nevíte někdo jak se dělá hard reset??? dik zatím..
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #92
    Nováček
    Registrace
    Aug 2005
    Příspěvků
    15

    Citace Původně odesláno od MrAndrew
    Taky zatim spokojenost, jen obcas se mi zda trosku pomalejsi. BT GPSka QStarz Q1200 funguje OK. Ale hral jsem si s nastavenim External GPS, nemohl by mi nekdo prosim napsat, jak to bylo defaultne nastavene?

    Diky Ondra
    tak už jsem si to přečetl i na Smartmania.cz ... je to nějaká vzájemná nekompatibilita 614c a Kingstona ...

    Objednal jsem SanDisk 8GB
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #93
    Nováček
    Registrace
    Aug 2005
    Příspěvků
    15

    Citace Původně odesláno od Jacob77
    čauky, no já mám ipaq už skoro měsíc a čím víc se s ním učím tím lepší.... jediný co mě štve tak že pokaždý při zapnutí psaní sms musím vypnout xt9, zkoušel jsem si do ní přidávat slova, ale když kliknu add a slovo napíšu v další zprávě tak ho to zase nezná, není to malým místem v paměti a na hp support si s tím taky nevěděli rady.... :-/ jo ještě, nevíte někdo jak se dělá hard reset??? dik zatím..
    na www.smartimania.cz je .cab který defaultně vypne XT9 .. já jsem to udělal včera a skutečně to funguje ...
    Připojené soubory Připojené soubory
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #94
    Jacob77
    Guest

    dik moc
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #95
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    68

    Ahoj, zkoušel již někdo nějako redukci miniUSB -> 3,5 mm jack ? Funguje ta k HTC ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #96
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    68

    Tak na druhou otazku zni odpoved ne. Pouzity miniUSB konektor nema u HTC zkoseny jeden roh, takze do HP nejde zasunout.
    (Pozor v Sunnysoftu v Brne vam jiz mozna nebudou tvrdit jako mne, ze jde pouzit bez problemu, kdybych na ne nedal a pozorneji se podival rovnou v prodejne, usetril bych si cestu s vracenim, no alespon to vzali zpet).
    Takze zpest k prvni otazce...
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #97
    Nováček
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    5

    Redukci na klasickej jack taky resim a zatim to vypada, ze jediny vychodisko je zbastlit si ji sam
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #98
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    271

    nejak nam to tu umira

    po tydnu pouzivani tohoto iPaqa mam prvni kriticke pripominky ;o)

    1. smart wheel trvale vypnuty, protoze se s nim nedaji psat smsky (btw nenarazili jste nekdo na program, aby se smartwheel vypnul vzdy, kdyz je aktivni text-entry mod?)

    2. pri pouziti interni GPS a geo-caching programu NoniGPSPlot ( ke stazeni na ce4you v sekci freeware ) se stane to, ze po vypnuti pristroje (stand-by) uz nejde zapnout, resp. nerozebehne se display, postupnym zapinanim a vypinanim se dostanu s soft resetu...
    work-around je dat to na par sekund do nabijecky a je to v poho, ale nabijecka treba venku neni vzdy k dispozici, ze?
    Jeste nevim, jestli je to GPSkou nebo tim programem, ale je to dost neprijemne.

    3. obecne mi prijde klavesnice dost nepovedena, dost spatne se mi na ni pise

    4. potkal jsem na silnici noveho Superba, hned jsem ho vyfotil a byla to jedina fotka, ktera se uplne rozjela :? smrskla se do 1/3 a je pokrivena, tzn. velka neduvera k fotaku

    5. mam objednano toto pouzdro, pres SZ muzu zprostredkovat kontakt nebo koupi

    6. baterie - zatim relativne pozitivni zkusenost, vydrzi asi 3 dny?

    7. mam nainstalovany balik SPB Pocket plus a nefunguje mi z nej funkcnost zesvetlovani a utlumovani displeje (jsem zvykly si to namapovat na hw tlacitka, protoze videt neco na slunci je na PDA fakt bolest ). Ma nekdo neco funkcniho? Zkousel jsem jeste nejaky TodayWarrior, ktery taky umi menit intenzitu displeje a na nem to taky neslo.

    8. mam otazku - kdyz scrollujete pomoci smartwheel, co potom pouzijete jako potvrzeni volby? takovej ten znak zahnute sipky? a co v noci, kdyz se vypne podsviceni klavesnice? ... prijde mi, ze mi bud neco nedocvaklo, nebo je smartwheel vymysleny jen do poloviny.
    Jinak je ale myslenka kolecka na PDA prijemna, pro listovani seznamy MP3, web, atd... ale dohromady se psanim na klavesnici to fakt nejde, nehlede na to potvrzovani...

    Jake jsou vase zkusenosti?
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #99
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jul 2003
    Příspěvků
    347

    1. smart wheel trvale vypnuty, ...
    To mám taky ale ještě je problém s vyhledáváním adresáta SMS. když začnu psát na HW klávesnici M A R tak jsem měl v nabídce vždy všechny Marky Martiny... Nyní ne! Musím přejít stylusem do kontaktů a tam vybrat příjemce.

    4. Nemám připomínek S foto při dobrém osvětlení naprostá spokojenost. Asi nejlepší co jsem kdy měl. RW6815, HTC TYTN I, HTC Tytn II

    7. nefunguje na to nic ani SPB SHELL 2, ani SBSH. Dokonce při použití SBSH PhoneWeaver zhasne displej zcela a pomůže jen SR. Pak zase svítí jen do chvíle, kdy se zařízení vypne, Po zapnutí se už displej neprobudí a zase následuje SR.

    8. S tím nemám problém.
    Problém je ale při rolovaní v seznamu, kdy tah prstem dolů má byt jako stisknutí navigačního tlačítka dolů. Jenže náhle se rolování rozběhne jako kdybych držel tlačítko na jen stisknul.

    Vadí mi nemožnost přeprogramování tlačítek. Zařízení má 29 tlačítek ale přeprogramovat jdou jen tři!
    Například Horní tlačítko MUTE umí jen vypnout zvonění. Tato dle mého zbytečná funkce nejde ničím ani AE Button plus změnit.
    Dle mého k tomuto tlačítku mohlo HP udělat nějakou sofistikovanější aplikaci.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #100
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    7. na to podsviceni mivaly nektere HP regulaci v defaultnim today pluginu. Jinak krome tebou zminovanych je ve freeware Metrix, ale me treba na Dellu nefungoval.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #101
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    136

    s tim podsvicenim si pockejte az to SPB zaimplementuje do svyho softu, kazdy PDA to ma trosku jinak, co vim, tak jsem v minulosti na nejaky PDAcka taky musel chvili cekat...nebo jim muzete napsat, at to pro tenhle model uspisi
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #102
    Nováček
    Registrace
    Mar 2007
    Příspěvků
    25

    K tomu přemapování tlačítek: Vyzkoušej software PQzII. Je sice trochu spartánskej, ale měl by pomoct.

    K tomu podsvícení: Pokud mi zjistíte ve kterém klíči v registru je hlasitost podsvícení uložena, můžu vám na to spíchnout jednoduchý softík.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #103
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    136

    muze mi nekdo prosim rici, co se folie na 614 tyce, jaky je rozdil mezi normalni Brando a Brando antireflexni, co maji v Sunnysoftu ?diky
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #104
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    271

    rozdil je asi v tom, ze antireflexni folie by mela pohlcovat odlesky a byt asi praktictejsi, clear folie je ale prijemnejsi, jasnejsi, ostrejsi...

    osobne, na tomto zarizeni volim folii matnou, kdybych mel nejake vga s peknym displejem, dam si na nej clear folii.

    libila se mi rada prodavace v sunnysoftu - kupte si obe a uvidite, ktera vam bude vic vyhovovat, nejdriv jsem myslel, ze si ze me dela srandu, ale myslel to uplne vazne
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #105

    Uni Uni je offline
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    143

    Tak ohledně HW klávesnice si odpovím sám, je úplně k ničemu jako u Mio 702. Při pokusu o skočení na položku třeba od "P" iPaq zcela užitečně udělá "pííp", ach bože, kdy se na MS naučí používat HW klávesnice?????
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 7 z 10 PrvníPrvní ... 56789 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. HP iPAQ 614 Business Navigator zblízka
    Od Zdenek Malinsky v sekci iPAQ 6xx
    Reakcí: 12
    Poslední příspěvek: 22-02-2008, 00:54
  2. iPaq rx1950 navigator !!!
    Od kubisz v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 13-05-2006, 15:21