Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 4 z 10 PrvníPrvní ... 23456 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 46 až 60 z 144

Téma: HP iPAQ 614 Business Navigator

  1. #46
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    153

    to Bodamax: iGo se prave snezim rozchodit a zatim neuspesne :-( nejde mi nastavit GPS, tak laboruju s nastavenim.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #47
    Nováček
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    42

    Románek SD: To já taky našel, ale nakonec to bylo jen psáno... Skutek utek.

    Horst: Jejejej... Snad se to chytne.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #48
    Nováček
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    10

    Teď budu vypadat jako blb (mám symbianovou E50), ale jak tam funguje to vypínání dyspleje? Používam MT jako hodinky - dá se tam dát nějakej uspornej režim aby zobrazoval čas - nebo lze vypnout pouze celý dysplej?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #49
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Mám se zeptat, zda funguje s Parrot CK3000 Evolution.
    Já myslím, že by mělo, ale skutečné potvrzení skutečného uživatele by bylo lepší.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #50
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    153

    Ja pouzivam HF Nokia CK-7W vse je OK, dokonce echo ktere vzdy slysela druha strana je uplne minimalni, takze ja jsem spokojen.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #51
    Nováček
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    0

    Chlapi.
    Všechno na 614c chodí. Jak iGO2006, tak TomTom6. Teď tam mám GarminaXT a taky chodí. S navigačníma softama prostě žádný problém.
    U iGO je to dokonce tak vymazlené,že stačí dát automatickou detekci a za 5 sekud to máte nastavené. To samé u GarminaXT (tento měsíc dokonce vyšla nová verze 4.20.30).
    Jinak já jsem s 613c velmi spokojený. Je rychlá,svižná a vše funguje zatím jak má. Sice by se mi víc líbil klasický joystik,ale co se dá dělat...
    P.S. Pokud někomu nefunguje iGO,doporučuji instalovat nejnovější verzi 2006SE. V nastavení GPS musí být položka "automatická detekce"...
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #52
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    153

    Tak me se napriklad verzi iGo 2006 nepodarilo vubec rozchodit. Pry funguje az verze 2006 plus.

    Edit: Tak mohu potvrdit, TomTom i iGo 2006 plus fungují perfektně.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #53
    Nováček
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    1

    Ahoj,
    Mám problém, včera jsem si koupil HP iPAQ 614c a zatím ho testuji.zatím jsem spokojen jen mi TomTom 6 nechce najít žádný satelity GPS(takže nemám signál, ikdyž jsem venku na prostranství).Jiné navigační systémy jsem ještě nezkoušel.Prosím poraďte!!!!!Nemá se GPS nějak nastavit?????Předem děkuji za odpovědi.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #54
    Nováček
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    42

    A kdes ho koupil? Já se teď 2 dny nedíval, ale že by najednou se vyrojily ty přístroje?
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #55
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    1,148

    Za jak dlouho se vam fixnou satelity - resp. za jak dlouho je navigacni soft schopny navigovat , chvili jsem si s tim hral ale trva to ukrutne dlouho +- minuta .... to je dost bida . Jinak to chodi docela pekne , nebyl kupodivu problem rozbehnout tu GPS , na i780 s tim mam porad problem :-( Za "ty prachy" celkem slusny zarizeni , ale jeste nebyl cas objevit osibky , divil bych se kdyby HP jelo na prvni tuknuti bez problemu :-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #56
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Ahoj mám zálusk si ho taky koupit, ale když jsem viděl na jedný web stránce ty fotky tak mě to nějak odradilo. Teda jestli ten foťák neměl nějaký vadný. Vyfocena ulice s lampamy a byli nějaké zkroucené. Můžete někdo uploadnout nějaké fotky??
    Díky
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #57
    Nováček
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    9

    Tenhle stroj si koupim, ale v tý černý barvě mi přijde takovel plastově lacinej. Viděl jsem ho v šedý a to vypadal líp. Jinak ten foťák mě dost odrazuje. Teď mám n73 a ty fotky jsou prostě supr. Třeba to bude softwarem.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #58
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    271

    kde jsi ho viděl v jiné barevné kombinaci?

    tak chlapi, kde jsou odkazy na ty recenze, co jste slibovali? Čím dřív je napíšete, tím víc budou mít čtenářů
    Stačí pár řádků, ukázky fotek, trocha přemýšlení, co se vám na tom přístroji nelíbí atd...
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #59
    Nováček
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    9

    V nákým net shopu jsem to viděl.

    Pro majitele: jak se na tom píše pomocí t9. Slyšel jsem, že nic moc. Źe se tam musí porád něco zapínat či co. Jsem zvyklej na t9 z mobilů a fakt s tim umím psát rychle, tak by mě štvalo, kdyby v tom byl ňákej háček. A nedá se to vyřešit nahráním nákýho programu? Díky za odpovědi.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #60
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    152

    to ares333 má to xt9 (přednabízí slova) a píše se s ní dobře za předpokladu, že píšeš anglicky atd. českou slovní zásobu to nemá, proto je to špatné a musíš to xt9 vypínat..

    btw. v šedé barvě jsi to vidět nemohl, protože se to v jiné než černé nedělá, tak nedělej vlny
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 4 z 10 PrvníPrvní ... 23456 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. HP iPAQ 614 Business Navigator zblízka
    Od Zdenek Malinsky v sekci iPAQ 6xx
    Reakcí: 12
    Poslední příspěvek: 22-02-2008, 00:54
  2. iPaq rx1950 navigator !!!
    Od kubisz v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 13-05-2006, 15:21