Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 3 z 10 PrvníPrvní 12345 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 31 až 45 z 144

Téma: HP iPAQ 614 Business Navigator

  1. #31
    Nováček
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    5

    Ahoj,

    je koupeny oficialne, ale verze co nemela byt v CR - obsahuje totiz google maps :-)


    S.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #32
    Nováček
    Registrace
    Aug 2010
    Příspěvků
    0

    A kdepa jsi ho koupil?


    Necituj předchozí příspěvek! admin
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #33
    Nováček
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    5

    ipetr: slibil jsem, ze to nebudu sirit - mam pocit, ze to takhle prodavat nesmeji :-(

    Pokud hchces, tak mi napis na ICQ 349-087-680 a povim vic :-)

    S.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #34
    Starousedlík SMob Avatar uživatele htcjirka
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    1,876

    Nelze psat smsky v CZ bez vypnuti XT9ky a to nejde udelat na cele zarizeni a musi se to delat u kazde zpravy
    Toto me dost toci u techto zarizeni.To same bylo u Touch Dual,to same u Asus P526 apod.Nevim proc je porad vnucovana XT9
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #35
    Nováček
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    5

    ten kdo mi psal na ICQ, tak prosim jeste jednou - spadlio mi to a ja te nemam v kontaktech :-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #36
    Nováček
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    42

    Co to je?

    "Pouze asistovaná GPS (A-GPS), využívající dat z mobilní síťě. Nelze použít s navigačními programy typu TomTom, ale pouze s předinstalovanou aplikací GoogleMaps"

    A-GPS je jedno, ale hlavně hláška, že nebude fungovat s ničím jiným... Odkud to na Alze vzali asi?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #37
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    153

    Tak jsem se stal dnes stastnym (doufam ) ) majitelem 614c.

    Ptejte se me co vas zajima, pokusim se odpovidat.

    Behem vikendu se chystam sepsat nejakou minirecenzi s porovnanim mezi X500 a 614c.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #38
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    271

    taky je tajny, kde jsi ho koupil nebo to muzes rict?
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #39
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    153

    Muzu, mam ho od kamarada z HP :-) ale uz u nas zacina byt standardne k dostani, doporucuju projit topic na smartmanii (ale server je do cca 15 hod nedostupny) tam jsou odkazy kde se da v CR koupit.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #40
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    271

    ok, takze pro me prosim udelej maly test ... bez ven a podivej se, jak je citelny displej ) dik

    EDIT: nepatram po tom, jestli je displej citelny, ale jestli je citelny na primem slunecnim svetle, napriklad muj predchozi rw6815 byl na slunci uplne necitelny ... proto se ptam )
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #41
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    153

    Displej je citelny velice dobre (uz na nem mam matnou folii Just) pochopitelne zalezi na intenzite podsviceni.......
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #42
    Nováček
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    10

    A jak to dotyk kolečko, dá se přežít? Zejména když je ENTER vpravo, upně mimo?
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #43
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    153

    Zatim si zvykam, ale vypada to ze to nebude problem. S "koleckem" se da jak tocit, tak i tahem od stredu do stran se pohybovat jako sipkami. Enter az tak nevadi, jde skutecne jenom o zvyk. Asi to bude vadit pri hrani her, ale to me nijak netrapi bo to mam primarne na praci.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #44
    Nováček
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    42

    A zkus, prosím, to iGo, to mám taky, tak mě to zajímá. A jdu sledovat Smartmanii, abych si případně pro něj zítra zašel, když je tedy k mání a akorát já ho nikde skladem nenašel.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #45
    Nováček
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    10

    Já už teda pár obchodů našel, kde píšou ihned k odeslání a nebo "na externím skladě" jen nevím, jak moc těm obchdům věřit (myslím s termínama dodání). Zkus
    (http://www.az-elektro.cz/pda/hp-ipaq-614c-business-navigator-fa992aa) nebo (http://shop.1go.cz/frontoff/?d=1507957)
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 3 z 10 PrvníPrvní 12345 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. HP iPAQ 614 Business Navigator zblízka
    Od Zdenek Malinsky v sekci iPAQ 6xx
    Reakcí: 12
    Poslední příspěvek: 22-02-2008, 00:54
  2. iPaq rx1950 navigator !!!
    Od kubisz v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 13-05-2006, 15:21