Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 8 z 8

Téma: diakritika

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    137

    Doslova mě nadchnula funkce NAVIGOVAT NA KONTAKT. Bohužel moje opojení rychle pohaslo, když jsem zjistil, že na žádný z nich navigovat nemůžu. Kontakty mám uložený včetně diakritiky, používám je i pro řadu jiných věcí, takže se jí ani zbavovat nechci (navíc je jich cca 450). A tomtom pak nedokáže rozeznat shodu s mapou. Je nějaká šance to rozběhat? Tedy aby mu diakritika nevadila?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    133

    Šance není, TT neumí pracovat s českou diaktrikou (hlavně háčky, ů a podobně).
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    1,254

    Ne že s ní neumí pracovat, on s ní pracuje naprosto dementně... Mám kontakt v obci Mítov na okr. Plzeň-jih, když dám navigovat na kontakt, tak mně TomTom oznámí :
    "Adresa pro tento kontakt nebyly pochopena. CHcete zadat adresu sami?".
    Tak dám "Ano", v dalším kroku mně TomTom nabídne naprosto správně Nové Mitrovice a v následujícím kroku opět naprosto správně Mítov jako ulici... Takže to akorát potvrdím a TomTom hned ví, kam má jet...
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    113

    Ja jsem se diakritiky zbavil hlavne z toho duvodu, ze bych s diakritikou nemel funkcni rychle vyhledavani v tel. seznamu pomoci telefonni klavesnice, coz je pri mych 900 kontaktech neocenitelna funkce. Tim padem mam funkcni i navigovani na kontakt.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    441

    OT: mystifikace: na arte vyhledávání s diakritikou normálně funguje, není třeba se z tohoto důvodu zbavovat diakritiky
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    113

    Co ja vim, tak v programu kontakty ano, ale ve vyhledavani pomoci ciselne klavesnice v telefonnim modulu ne.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    441

    i tam ano
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    113

    Priznavam, ze jsem to pred tim nezkousel, bylo mi to takto sdeleno kamaradem, ktery me na Artemisu zaucoval, tak jsem to bral jako nezpochybnitelny fakt a dal jsem to nezkoumal. Zkusim to tedy, pokud se mylim, tak se omlouvam, za spatne info.

    PS: Pak by tedy byla docela skoda, ze jsem se te diakritiky tak pracne zbavoval u 900 kontaktu.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Diakritika
    Od lukbe_ce4you v sekci HD2
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 25-08-2010, 21:56
  2. Basic4ppc - diakritika
    Od macula_ce4you v sekci Programování
    Reakcí: 12
    Poslední příspěvek: 24-12-2007, 22:43
  3. česká diakritika
    Od miradenk v sekci Acer
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 28-11-2007, 18:34
  4. Diakritika
    Od m_a_z_a_k v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 04-10-2004, 21:29