Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 9 z 9

Téma: X500+ lze naucit SDHC

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    69

    Po procteni diskusi na http://eten-users.eu/ se objevil na svete zpusob jak dostat do X500+ podporu SDHC karet.

    Stahnete si cab -> nainstalujte -> softreset -> vlozte pametovou SDHC kartu -> softreset -> a mate ji tam plne funkcni

    Prave otestovano s touto pametovkou -> http://www.alza.cz/pametova-karta-sa...rem-d79201.htm

    Tahle je objednana http://www.atcomputers.cz/zbozi/4gb-...spx?p=z:103821 - doufam ze bude take chodit

    Jenom je mi naprostou zahadou, proc ovladace na SDHC nevydal ETEN rovnou, kdyz to HW podporuje, a proc to musime takhle hackovat ovladacema odjinud
    Připojené soubory Připojené soubory
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    46

    Taky jsem na to koukal, zatím to tam ještě nikdo nezkusil narvat do M700, kéž by to jelo...
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    761

    Na 99,9% pojede.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    37

    hmm a funguje to iba na E-Ten alebo aj na inych zariadeniach s Win Mobile?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    81

    Jak to dopadlo s tou kartou Kingston SDHC 4 GB z ATC ? Jede to ???
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Občasný diskutér
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    58

    Ja som cital na inom fore ze na X500 to funguje tak to by mohlo ist aj na M700 no zatial som nemal odvahu to skusit nemam taku kartu
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    69

    Petr Nowak:

    jeste porad cekame na jeji dodani...
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Nov 2003
    Příspěvků
    1,090

    podle nekterych diskusi tento sw funguje i s nekterymi iPaq a Mio
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    90

    x500 s wm6 nejde..... vubec nenaslo pametove media... ani normal micro sd
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Palm TreoPro jak naucit CZ t9???
    Od medous357 v sekci Palm
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 23-08-2009, 07:27
  2. X500+ a 8GB sdhc
    Od Jary_ce4you v sekci Zbývající zařízení E-TEN
    Reakcí: 25
    Poslední příspěvek: 04-05-2009, 09:54
  3. jak naucit axima X51 anglicky
    Od Qemu v sekci Dell
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 11-06-2008, 16:54
  4. Micro SDHC/ SDHC (standard) - v Bratislave
    Od PhSnake v sekci Jak a kde nakupovat?
    Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 23-10-2007, 13:55
  5. E-Ten připravuje: X500 - nový komunikátor s GPS X500
    Od Zdenek Malinsky v sekci Zbývající zařízení E-TEN
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 15-10-2006, 09:16