Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 3 z 32 PrvníPrvní 1234513 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 31 až 45 z 479

Téma: HP iPAQ 210 Enterprise

  1. #31
    Nováček
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    0

    A měl bych ještě jeden dotázek. Podle specifikací bude mít 214ka zespoda jak mini-USB, tak nějaký proprietární konektor. Přes co bude fungovat synchronizace? Přes to USBčko? A ten druhý bude jen pro nabíjení nebo jak to bude. Jestli to teda znáte. Moje 5550ka má jen ten proprietárni konektor, přes který jak nabíjí, tak synchronizuje.

    Díky
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #32
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Tak to vypadá, že ledy se pohnuly, v Americe se už týden iPAQy řady 210 distribuují k zákazníkům, evropský model 214 se již objevil v nabídce českých velkoobchodů a eShopů a i v nabídce hpmarket.cz. A i cena je velice příznivá, řekl bych až nad očekávání, tedy alespoň moje, na hpmarket.cz je za 8556 Kč, na eShopech pak od 7600 Kč s daní.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #33
    Nováček
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    13

    Nevíte, jestli má USB-host?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #34
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    USB rozhraní: USB client 2.0, klasický miniUSB konektor
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #35
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    I když se spekuluje, že by se podpora USB host mohla objevit s update ROM (a patrně by byl potřeba i speciální kablík), tak aktuálně iPAQ 214 USB host ani USB On The Go neumí, bohužel.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #36
    Nováček
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    47

    http://www.pdasoft.cz/modules.php?name=News&file=article&sid=3196
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #37
    Nováček
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    0

    Tak už je to snad tady :-)

    jen jsem se chtěl zeptat, netušíte, jestli na něj bude pasovat stejná ochranná fólie jako na hx4700? Chtěl bych koupit ClearTouch Anti-glare, ale pro řadu 200 v nabídce není.
    Díky
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #38
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Někde jsem četl, že jo, ale že je malinko menší, cca necelý milimetr ze všech stran chybí.

    Na webu boxwave lze vyplnit formulář a projevit o fólii zájem, prý podle počtu požadavků rozhodují o tom, co začnou vyrábět.

    Ale asi nelze čekat nějakou bleskovou reakci, pro iPAQ 114, který už je v prodeji nějaký ten měsíc, taky ještě nemají.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #39
    Nováček
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    0

    No, požadavek jsem už vyplnil, tak snad. Jo, menší je ta fólie nebo ten display? 2mm z každý strany je poměrně hodně.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #40
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #41
    Nováček
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    0

    Zdravím,
    měl bych ještě dotaz. Jak je to s rozlišením? Někde jsem se dočetl, že systém běží v klasickém 320x240 (místo jednoho bodu 4) a do VGA je třeba přepínat pomocí nějaké utility. Jak to je? Je ta utilita součástí systému nebo je to jenom nějakým nastavením nebo jak? A jak je to s aplikacemi, které nepodporují VGA rozlišení? Jsou automaticky roztaženy nebo běží ve čtvrtině plochy (nebo záleží na konkrétní aplikaci)? Zatím mám 5550, kde jsem toto neřešil.

    Moc díky.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #42
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    39

    VGA je nativni rozliseni, nic se prepinat nemusi. Zapnes a jedes. Aplikace, ktere nepodporuji VGA bezi standardne v QVGA.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #43
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    81

    V ATC uz ho maji skladem za 6300 bez DPH (iPaq 214 PXA310). Mate uz to nekdo ? Zkusenosti, dojmy ??? :yes: :?: :no:
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #44
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Dostupnost skladem naskočila v průběhu dneška, mám objednáno, měl bych ho mít k vyzvednutí v pondělí odpoledne.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #45
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    81

    Docela bych uvital kdyby ta 214 mela jeste GPS a telefon a klidne bych zaplatil za to treba 15 tis.
    SAKRA ! Proc maj vsechny nove PDA/komunikatory nejake "ale" ? ....

    - jen QVGA
    - VGA na 2,8" bez lupy
    - VGA, vyk. CPU, dostatek RAM, ale bez tlf a bez GPS


    (
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 3 z 32 PrvníPrvní 1234513 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. HP 214 enterprise a bluetoth GPS modul
    Od fiv v sekci iPAQ 2xx
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 18-06-2009, 23:19
  2. iPAQ 214 Enterprise a mazání kontaktů
    Od cobra7 v sekci iPAQ 2xx
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 11-01-2009, 13:10
  3. Reakcí: 13
    Poslední příspěvek: 23-01-2008, 09:31
  4. Ipaq rx3715 Riesenie problemu s mazanim Ipaq File Store
    Od ManInTheRain v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 13-04-2007, 20:11