PDA podporuje tkip a aes, jde nějak nastavit, aby se připojil na síť, která používá zabezpečení tkip+aes? dik za odpověď.
PDA podporuje tkip a aes, jde nějak nastavit, aby se připojil na síť, která používá zabezpečení tkip+aes? dik za odpověď.
Co sem měl v ruce ap, kde se dalo nastavit tkip+aes, tak to znamená, že je podporováno obojí, takže jde o to si jen prostě vybrat.
Připojování funguje celkem automaticky, v PDA vyhledáš síť, dáš připojit, zeptá se to na heslo, zadáš a jedeš. Zabezpečení neřešíš, PDA si samo z dostupných podle nějakých priorit vybere samo.
Takže HP zaujalo postoj k problémům iPAQu 214 (a některých dalších) k jejich bluetooth klávesnici Bluetooth Folding Keyboard (part number FA802AA). Bohužel pouze tím, že vydalo doporučení (Advisory) ve kterém konstatuje, že klávesnice prostě není kompatibilní.
http://h20000.www2.hp.com/bizsupport...ctID=c01693634
Zmrdský sráči.
Původně odesláno od nucleolus
Ahoj,
tento problém je probírán tady:
http://forum.brighthand.com/showthre...259023&page=23
Dnes jsem to tam pročítal a závěr je, že HP již měsíce (ne-li roky) slíbuje, že vydá nějaký patch nebo jiný soft pro opravu
Ahoj,Původně odesláno od tdanicek
cetl jsem, ze jsi se tady dělil se zkusenostmi při zkoušení TMC prijimace HP .
Chtel jsem se zeptat, jestli to nerozchodil i onen kolega na dovolené .)
Taky chci poprosit o nejake podrobnejsi info, proc to nefungovalo...
1 Co konkretne byl za problem
2 V kolika navigacnich programech jsi to zkousel, pripadne v jakych..
Když už je ta věcička vydaná od HP, tak by mohla fungovat (i když vím dobře, že nemusí)
Díky,
V
Zadní slabý repráček jsem pořešil zakoupením FM transmiteru.
Cokoliv potom naladím na rádiu a pěkně nhlas. Film, navigaci atd.
Ahoj Aic
Hello, dotaz k hp 214 - nevite, jak se tady da vypnout ta hlaska, ze bylo ztraceno pripojeni k inetu, kdyz napr. jedu pres telefon a vypnu bt? Chci mit pusteny na pozadi icq, i kdyz na chvili prerusim spojeni s telefonem, ale ta hlaska furt otrvauje na displejiJestli se to tu uz resilo, muzete me nasmerovat? Search ani skimm nezabral
Dik.
Ahoj,
chci HP iPAQ 214 mimo jiné využívat jako navigaci...bohužel již při první jízdě jsem shledal problém s nabíjením iPaqu.
HP 214 mám připojen pomocí cigaretového adaptéru BRANDO s výstupem 5V DC , 1,5A (má na sobě dva USB konektory).Do adaptéru je zapojen běžný USB kablík končící miniUSB konektorem zasunutým do IPAQu.V PDA mám v položce "Settings"-"System"-"Power"-"USB Charging"-nastaveno povolení usb nabíjení a volbu "Fast Charge".
Přístroj nabyt 230V nabíječkou na 100% a asi po 2 hodinové jízdě na IGO8 a bluetoot modulu itec mi ipaq hlásí stav baterie na 30 % !!!
Oranž. indikace LED o nabíjení po zasunutí svítí OK....prostě se tváří že nabíjí ale opak je pravdou.
Neví náhodou někdo čím by to mohlo být,či co a jak nastavit ,aby se dal IPAQ 214 na navigaci vůbec používat? Co používáte k napájeni HP 214 při navigaci ve vozidle vy?
Díky za případnou odpověd.
Ahoj,
já mám nabíječku do cigaretového zapalovače SOLID 5V- 1A a dojel jsem až do Vodice v Chorvatsku s nabitým iPAQem 214.
Nabíjení nastaveno na rychlé.
Navigace iGo 8 a GPS Nokia LD-3W.
Jas displaye na minimum. Zvukový výstup přes transmiter do radia.
To byla má sestava a jelo to furt. Po 12 hodinách klesla baterie asi na 50%.
Vic nevím. Místy jsem ještě pouštěl děckám filmy.
Ahoj Aic
Mám originální nabíječku od HP a nemám absolutně žádné problémy při nabíjení 214 v autě při zapnuté navigaci. Navigace pracuje a PDA se normálně nabíjí a to dosti rychle, takže pokud jedu s navigací, PDA začne hlásit že je vybité, já jej připojím k nabíječce, PDA se nabije přibližně za 1h. Chybu bych hledal v nabíječce.
.....ahoj ,díky všem za reakce k příspěvku týkajícího se nabíjení (nenabíjení) iPAQu 214.Na tom cigaretovém adaptéru BRANDO 5V,1,5A jsem po selhání HP 214 napojil můj komunikátor který se dobíjel uplně OK....tzn.chyba bude někde v HP 214.Ještě vyzkouším nabíjení přes ten USB orig. kabel dodaný k ipaqu s placatým HP konektorem ,místo onoho miniUSB.Jinak jsem měl ipaq na 100% podsvícení displeje ,ale to snad nebude ten problém a mělo by to stíhat nabíjet.?
Ještě vyzkouším "HARD RESET" zda to nemůže byt softwarový problém.
Jinak mám tento autoadaptér:
http://obchod.sunnysoft.cz/zbozi/100PBA-902/autoadapter-cl-2x-usb-brando-cl-autonabijecka-1500ma.html
Používá někdo na PDA Voip volání? Zkoušel jsem SJphone a AGEphone mobile 2, ale u obou programů, když volám na testovací linku u 802.cz, mám zpětné echo a je to nepoužitelné. Setkal se s tím někdo?
Zkoušel sem oba softy (SJPhone i AGEPhone) a problém s echem sem neměl, zkus snížit hlasitost repráku nebo použít sluchátka.
Taky co je to za testovací linku? Jedno z čísel, které používám na testování, je postavené na tom, že všechno co přijde hned vrací zpět, tj. člověk slyší sám sebe, smyslem je ověřit latenci spoje.
Zkoušel jsem záznamník a v nahrávce mám nepříjemné pískání. Čím to je?
VOIP mám od 802.cz tak volám na *999
Zkousel jsem z hp214 skype pres mobil s edge a take to slo. Zvuk byl sice pry trochu jak ze sudu, ale jinak cisty. Na to, ze to slo pres edge to nebylo spatny.