Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 30 z 32 PrvníPrvní ... 202829303132 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 436 až 450 z 479

Téma: HP iPAQ 210 Enterprise

  1. #436
    Nováček
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    31

    >Dusan

    No to je typicky. Melou sra.cky a nepriznaj chybu.
    CF karty se pomerne striktne ridi standardem Compact Flash Association (napr. ta moje karta by mela byt dle spec. vyrobce Transcend CF 4.2) jehoz soucasti je i podmnozina ATA prikazu pro usporny rezimy. Spravne by to melo v PDA fungovat tak, ze budto pred vypnutim (prepnutim do sleepu) se odpoji napajeni od CF karty a vsechny datovy linky se nastavi do 0 nebo vysoky impedance. Takle to ale zrejme HP neresi (je to drazsi o o par soucastek) a nebo pred vypnutim poslat karte spravny ATA prikaz na prepnuti do rezimu s co nejmensi spotrebou. Tam se ta spotreba muze lisit vyrobce od vyrobce, ale porad by mela bejt nekde radove jinde nez to zere (mi to vychazi asi na 12mA zatimco true sleep by mel bejt nekde pod 1mA). Tomu taky napovida, ze kdyz PDA zresetuju a hned vypnuaniz bych na CF pristupoval, tak to zustane ve stavu kdy to nezere. Kdyz ale spustim aplikace, pak to pozaviram a vypnu, tak zrejme PDA potrebny prikaz ke sleepu neposle a zustane to zrat. Takze proste je to 100% chyba na stane vyrobce PDA a ne karty, to mi nikdo nevymluvi. howg!

    ps. ta oficialni podpora 2GB karet je taky srandovni v dobe, kdy PDA slo do prodeje byly davno 64GB CF karty. S tim se me ten chlapek na podpore snazil taky oblbout, ale testy sem provadel i na 1GB karte, samozrejme se stejnym vysledkem.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #437
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    47

    Ale na to jsem je taky chvíli dusil a ejhle, přišla omluva ze servisního centra, vše vyřeší, technik posoudí, neb právě teď obdrželi dokument od HP, ve kterém se píše, že problém je znám a jsou známy metody řešení SW i HW a je třeba vyčkat na opravnou záplatu.
    Perličkou zůstává, že dokument je confidential....

    Ale blýská se na lepší časy, patrně je lidi prudili tak, že začali něco dělat.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #438
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Zajimavy. A ohledne te tuhosti displeje, je to jen fama, ze jde o vyrobni vadu? Resp. nepodarilo se mi najit nejaky oficialni potvrzeni, ze by hp priznavalo, ze jde o vyrobni vadu ci o vadu vubec. Pokud by to tak bylo, tak to poslu do reklamace, ze chci noveej displej ci pda.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #439
    Nováček
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    31

    Nevim, cetl sem to asi na brighthandu nebo nakym takovym podobnym serveru. Jako vtipny bylo ze sem displej nereklamoval, ale presto byl vymenen, takze by maslo na hlave? No kazdopadne si na nej ted nestezuju.

    >Dusan - tak to sem zvedavej za jak dlouho se to tam na ten jejich web dopropaguje... Jinak docela zasadni zmena nazoru, je viet ze na tom servisu nemaj vlaastni rozum, neudelaj nic nez co se jim posle shora, ale to je asi normalka...

    Jinak kdyby si chtel nekdo pocist, tak tady sem shrnul moje dosavadni zkusenosti s ipaq 214, videno ocima vcelku spokojeneho uzivatele h2210:
    http://rayer.ic.cz/hardware/ppc_ipaq.htm#214

    Necituj předchozí příspěvek. admin
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #440
    Nováček
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    27

    Chtěl jsem se zeptat, jak mám nastavit pda na tiskarnu, která je připojena na AP, na notebooku ji mám nastavenou jako síťovou socket://192.168.1.1:9100
    Když to tak nastavím v hp printsmart mobile, tak netiskne. Problém je, že nevím jaký zvolit ovládač. Mám hp deskjet D2460 a taková tiskárna v možnostech toho programu nejsou.
    Děkuji za odpovědi.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #441
    Nováček
    Registrace
    Aug 2008
    Příspěvků
    6

    Zdravim, kúpil som tento prístroj a používam ho necelý týždeň. V podstate som s ním zatial celkom spokojný až na pár drobností. Čo ma však zaráža je výdrž baterky. Najviac ho využívam na čítanie kníh v mobipocket readeru a po necelých dvoch hodinách mi baterka klesne o 20 %. Používam spb pocket plus, kde mi ukazatel času pri plnom nabití ukazuje cca 8 hodín. Zdás sa mi to trochu divné, keď vezmem do úvahy ako každý píše, že mu ppc vydrží pri minimalnej záťazi v pohode aj niekolko dní. Čo potom znamená ten údaj 8 hodín?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #442
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    cca osm hodin při čtení knih je OK, několikadenní výdrž je patrně myšlena u zařízení s telefonem na příjmu, nikoliv několikadenní aktivní práce se zařízením
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #443
    Nováček
    Registrace
    Aug 2008
    Příspěvků
    6

    Bude niekto z vas tak dobry a napise sem aky hodinový zostatok mu ppc vypíše pri 100% nabití. Resp. hneď ako ho vypojí z nabíjačky pri plnom dobití.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #444
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Ahoj, klidne ti to napisu, jen mi rekni, v cem to zjistim

    EDIT
    Pravidlo 1-9 - Citujte s rozumem!
    Při používání citací ale používejte hlavu! Například je zbytečné citovat příspěvek, který je aktuálně poslední.... admin
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #445
    Nováček
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    3

    Citace Původně odesláno od Karel123
    Chtěl jsem se zeptat, jak mám nastavit pda na tiskarnu, která je připojena na AP, na notebooku ji mám nastavenou jako síťovou socket://192.168.1.1:9100
    Když to tak nastavím v hp printsmart mobile, tak netiskne. Problém je, že nevím jaký zvolit ovládač. Mám hp deskjet D2460 a taková tiskárna v možnostech toho programu nejsou.
    Děkuji za odpovědi.
    Ja mam HP LJ 1018 nasdílenou na stolnim pc v zařízená je HP LJ 101x a stejne to stím netiskne... Něoc se přidá do tiskové fronty ale to je vše nic se nevytsikne a kousne se to... Nepovedlo se to někomu rozchodit ?

    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #446
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Jinak kdyby si chtel nekdo pocist, tak tady sem shrnul moje dosavadni zkusenosti s ipaq 214, videno ocima vcelku spokojeneho uzivatele h2210:
    http://rayer.ic.cz/hardware/ppc_ipaq.htm#214


    Super, dik za ten web. Uz jsem resil, jak propojit pda s externim diskem. Nepodarilo se mi najit kabel USB mini B - USB mini B v nabidce zadneho e-shopu, vetsinou mi odepsali, ze produkt nevedou, neznaji, ci si ho mam nechat vyrobit na zakazku. Mozny reseni by mozna bylo USB mini do pda ----------- USB male propojene do USB female ------------- USB mini B do ext. disku. Ale zase je tu problem, kde sehnat USB female to USB mini B... atd. Zitra, vlastne uz dneska, se pustim do toho pajeni konektoru podle tveho navodu, snad to pujde.

    Jinak prihodim svou zkusenost - koupil jsem BT klavesnici freedom keyboard (maji ji napr. v alzasoftu za cca 1700,-). Po sesynchronizovani staci na pda zapnout BT, klavesnici zapnout ON a hned bez dalsiho muzete ovladat pda klavesnici. Nicmene me ponekud zklamalo, ze v hrach a netextovych aplikacich nechodi. Zatim jsem se nedostal k podrobnejsimu zkoumani, zda ma na webu nejake drivery pro ipaq 214 a zda pripadne pomuzou, ale bez nich se sice sparuje a na psani je bezva, ale duka, dooma, flashback... si s ni nezahrajete.



    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #447
    Nováček
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    0

    Taky mám BT klavesnici freedom keyboard a řeším stejný problém jako ty.. už asi půl roku. Jestli na něco přijdeš, tak to sem prosim tě postni. Díky :yes:
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #448
    Nováček
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    27

    Dobry den, mam problem se zelenou LED diodou.
    Kdyz nabijim a nabije se na 100%, zacne svitit zelena dioda. Kdyz ho odpojim ze site, tak prestane svitit. Tak nekdy nepoznam, jestli je zapnuty nebo ne. Dik za rady.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #449
    Nováček
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    0

    Nemáte někdo u tohoto (popř. i u jiného) zařízení zkušenost s programem AEKMap na přemapování klávesnice ? Zajímalo by mě, jak to vůbec v principu funguje a co to umí...
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #450
    Nováček
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    0

    Zdravím,
    měl bych dotaz. Zbláznilo se mi nabíjení na 214ce. iPAQ je nabit (celou noc byl v nabíječce a svítil ráno zeleně). Nejde ale zapnout. Po resetu naběhne modrá obrazovka, pak zelená obrazovka Windows a pak se vypne. Pokud ho napíchnu na nabíjení, tak svítí oranžově a za chvilku se nabije (svítí zeleně), což odpovídá tomu, že je skutečně nabit a těch pár minutek dobíjí to poslední procento, dvě. Ani v tomto stavu ale nejde normálně zapnout. Pokud ho zresetuji, zatímco je připojen k nabíjení, naběhne, ale indikátor baterky ukazuje 0%.

    Co s tím? Jednou už mě v tomhle smyslu zazlobil, ale nějaké resety to spravily. Dneska od rána zatím bez úspěchu :-(

    Díky moc za rady.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 30 z 32 PrvníPrvní ... 202829303132 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. HP 214 enterprise a bluetoth GPS modul
    Od fiv v sekci iPAQ 2xx
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 18-06-2009, 22:19
  2. iPAQ 214 Enterprise a mazání kontaktů
    Od cobra7 v sekci iPAQ 2xx
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 11-01-2009, 12:10
  3. Reakcí: 13
    Poslední příspěvek: 23-01-2008, 08:31
  4. Ipaq rx3715 Riesenie problemu s mazanim Ipaq File Store
    Od ManInTheRain v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 13-04-2007, 19:11