Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 2 z 32 PrvníPrvní 123412 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 16 až 30 z 479

Téma: HP iPAQ 210 Enterprise

  1. #16
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    OT
    Ceny v USA jsou nižší také proto, že tam mají záruku jen půl roku (někdy i méně) + větší konkurence, vetší trh=větší obrat. Ceny v e-hopech jsou zpravidla uváděny bez toho jejich DPH (nevzpomenu si, jak se to jmenuje). Holt jsme tu pořád východ.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    No oni hlavně uvádějí cenu bez DPH, protože je v každém státě jiná. Prý je to tak i na regále v sámošce, našinec se pak u kasy nestačí divit. Každopádně jak sem psal, ta přirážka je různých značek různá. Politiuka 1USD = 1EUR je výsadou některých firem, u něčeho to v podstatě vychází jako násobek kursem + naše DPH.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Tak HP iPAQ 214 již je na českém HP webu a je uvedena doporučená maloobchodní cena 9 933 Kč bez DPH, tj. 11 820 Kč. Když vezmu, že v době, kdy byl aktuální, tak stál Loox 420 9000 bez daně, tak je to cena celkem slušná.

    Nejpodrobnější specifikace je asi Tato.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Nováček
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    0

    Zdravím čekatele na nového ipaqa. Vznesl jsem dotaz na zákaznickou podporu HP ohledně materiálu, ze kterého bude nová hračka vyrobena a zde je odpověď.

    "nepujde o cisty plast ci kov spise specialne kombinovany material"

    Pod čímž se dá představit leccos, ale snad to tedy nebude jenom plasťák.

    Trochu mě štve, že už v základu nedodávají kolébku k PC. jaké s tím máte zkušenosti? Obejdete se bez ní nebo si jí dokupujete?

    Díky
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Nováček
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    0

    Zdravím čekatele na nového ipaqa. Vznesl jsem dotaz na zákaznickou podporu HP ohledně materiálu, ze kterého bude nová hračka vyrobena a zde je odpověď.

    "nepujde o cisty plast ci kov spise specialne kombinovany material"

    Pod čímž se dá představit leccos, ale snad to tedy nebude jenom plasťák.

    Trochu mě štve, že už v základu nedodávají kolébku k PC. jaké s tím máte zkušenosti? Obejdete se bez ní nebo si jí dokupujete?

    Díky
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Já sem kolébku považoval za zbytečnost, než jsem ji jednou dostal spolu s vrakem kamarádova PDA kompatibilního s tím mým, tak se zužitkoval co se dalo a kolébka není špatná věc, tedy pokud je to udělané tak, že se dá synchro kabel vyndat a vzít s sebou jen kabel, pokud je to potřeba.

    Jsem zvědavý, kdy se začne prodávat, na na Brighthand někomu řekli, že 22. října, asi se jedná info z HP US.

    Kde je nějaký kontakt na HP podporu? Co jsem našel na jejich webu, tak na předprodejní informace tam mají jen telefon, ale ne e-mail nebo formulár.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22
    Nováček
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    0

    Tady je formulář pro českou podporu. Odpovědi mailem. Na hp.com je to samý, taky jsem tam psal, jestli nevědi víc, tak uvidíme.

    http://h20180.www2.hp.com/apps/Nav?h_pagetype=s-005&h_lang=cs&h_cc=cz&h_product=top&h_client=S-A-R301-2

    Jinak já mám ipaq 5550, ke kterému kolébka byla. Nemá sice odpojitelnej usb kabel, ale to jsem nikdy nepotřeboval. Jsem na ní zvyklej a ipaq v ní bydlí kdykoli nejsem někde venku. Tak se mi právě moc nepozdává, že bych ho nechal válet po stole jenom s kabelem.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #23
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Tak jsem poslal dotaz kdy se začne v ČR prodávat.

    Kdybych se měl rozhodnout mezi kabelem a kolébkou, kde kabel nejde vyndat a připojit do PDA rovnou, tak bych asi bral kabel. Kdysi sem měl mobil, kde byla dobíječka řešena jako kolébka a bylo hodně otravné, když jsem potřeboval vzít nabíječ někam s sebou. Loox 420 to má tak, že kabel se dá z kolébky vypojit a zapojit přímo do PDA.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #24
    Nováček
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    0

    Nevím, já jsem zvyklej na kolébku, kde je kabel na pevno. Nabíjecí kabel z kolébky ale vypojit jde a pomocí redukce (součást balení) se dá nabíjet rovnou. Synchronizovat jsem nikdy nepotřeboval jinde než doma, takže kolíbku nikam stěhovat nepotřebuju. S nabíjením není problém.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #25
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Tak se mi z HP vrátila odpověď "nove modely Hp iPAQu dostaneme az na konci letosniho roku.". Chtěl jsem si udělat radost k narozeninám a podle toho co píší, to vypadá, že by to nemuselo vyjít ani na vánoce.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #26
    Nováček
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    0

    No, tož po Vánocích. Aspoň se budu víc těšit . Na nový hračce je stejně nejlepší to těšení. Akorát nějak nevim, čím si udělám radost na Vánoce. Ale ono už se něco najde

    PS: nevíte, kde mají u nás kovové obaly na ipaqy?
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #27
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    No já to čekání naopak nesnáším, když už se rozhodnu, že něco chci, tak to chci hned.

    Taky jsem poslal dotaz na jazykovou verzi a ROM bude přeložená do češtiny, bohužel, tedy alespoň pro mě.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #28
    Nováček
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    0

    Jak ROM? Takže už k tomu nebude lokalizace od sunnysoftu? Já mám na svý 5550ce systém nechanej v angličtině, ale mám nainstalovanou podporu českejch znaků a suunysoft interwrite recognizer. Tohle bude teda jako natrvrdo česky?
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #29
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Můj dotaz zněl "v jaké jazykové verzi bude operační systém v zařízení?
    ", a odpověď "Operacni system bude lokalizovan do ceskeho jazyka."

    Tak to mají dnes Asusy, dost by mě to štvalo, krom toho, že překlad rozhraní do češtiny nemám rád, protože to často bývá odfláknuté a dělá to jenom problémy, tak u těch asusů se vykašlali na lokalizaci jakéhokoliv rozpoznání písma a úplně to vyhodili a nechali tam jenom klávesnici.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #30
    Nováček
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    0

    No potěš. Tak to uvidíme, jak se toho HP zhostí. Lokalizace od sunnysoftu s možností nastavení úrovně co všechno se má překládat mi docela vyhovovala.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 2 z 32 PrvníPrvní 123412 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. HP 214 enterprise a bluetoth GPS modul
    Od fiv v sekci iPAQ 2xx
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 18-06-2009, 23:19
  2. iPAQ 214 Enterprise a mazání kontaktů
    Od cobra7 v sekci iPAQ 2xx
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 11-01-2009, 13:10
  3. Reakcí: 13
    Poslední příspěvek: 23-01-2008, 09:31
  4. Ipaq rx3715 Riesenie problemu s mazanim Ipaq File Store
    Od ManInTheRain v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 13-04-2007, 20:11