Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 25 z 32 PrvníPrvní ... 152324252627 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 361 až 375 z 479

Téma: HP iPAQ 210 Enterprise

  1. #361
    Nováček
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    0

    Díky,
    nějak mě to zlobí. Když vypnu PDA klávesnice už se nechytí. Musím jí znova spárovat. Nainstaloval jsem ten program z CD, abych mohl použít různé klávesové zkratky (především s klávesou Fn), ale tohle je dost otrava. Kde může být problém?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #362
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Problém je v tom driveru, stejný problém u mne i dalších vlastníků, bohužel je nutné to používat bez driveru a tedy i bez rozšířené funkčnosti.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #363
    Nováček
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    0

    Hmm, tak to je tristní. Především proto, že chybí dost zásadní klávesy (OK, Esc, PgUP atd.). Předpokládám, že to bude tím, že ta klávesnice je dělaná pro starší WM5 zařízení a ten driver je taky pro WM5 :-(. Snad můžeme doufat, že HP vydá nový. No, co se dá dělat, aspoň vím, že závada není na mém přijímači. Teď už to snad nějak rozchodím.
    Zatím zdravím.

    PS: Jak dlouho vydrží ty baterky?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #364
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Já to používám spíše příležitostně, většinou pokud déle jak den nejsem u PC, takže výdrž nedokáži kvantifikovat.

    Existuje klávesnice Freedom Universal Keyboard, která zjevně vypadá velmi podobně jako iPAQ klávesnice a driver k této klávesnici lze zakoupit samostatně a mohl by fungovat, bohužel to vyjde přes 500 Kč a ten driver vyžaduje aktivaci a nelze jej nijak vyzkoušet, oficiálně i neoficiálně, alespoň jsem zatím nic nenašel.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #365
    Nováček
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    0

    Hmm, tak to vypadá, že tahle firma ví, že originál driver od HP nechodí. Jinak nevidím důvod ke zpoplatňování ovladačů k hardwaru, který si beztak musím koupit. Škoda, 500 je dost.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #366
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Někde to tam mají napsané a někde jsem četl, že to zástupce freedom někde zdůvodňoval. Existují jiné klávesnice případně ta stejná prodávaná pod jinou značkou a jejich dodavatelé nevěnují vývoji driverů tolik pozornosti jako Freedom, takže Freedom se takto brání zneužití svých driverů.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #367
    Nováček
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    0

    To samozřejmě chápu, ale asi to nezmění nic na tom, že si nekoupím ovladač v ceně větší než třetina ceny klávesnice. Zkusím pobuzerovat HP :-)
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #368
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    57

    Citace Původně odesláno od Rhinos
    Citace Původně odesláno od Keltek
    Citace Původně odesláno od StandBy
    A aka je vydrz toho Evolve touchTraxx?
    Výrobce udává 8h. Já jsem jej zatím bez přestávky provozoval 4h a zcela bez problémů.
    No to zase neni nic moc,ne?
    Zatím jsem nejel nikam tak daleko, abych řídil víc jak 8h v kuse.
    Ale na druhou stranu, už jsi viděl na vlastní oči ten touchTraxx? Krabička o tloušťce 7mm a váhou 30g. Myslím si, že 8h je úplně super čas.
    Teď o víkendu jsem jel jenom z baterek a i výdrž 214 je úplně super. 5 hodin v kuse se zapnutou navigací a baterie na 30% :-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #369
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Tak jsem ještě zkoušel cca měsíc starý ovladač na tu klávesnici verze 1.0.0.2 řešící nějaký problém s 614, ale ten klávesnici ani nenajde. Otevřel jsem case s českým HP a volal mi chlapík, že prý to zákazníkům instalují a funguje to a že to mám nechat v servisu na diagnostiku, že to může být nějaká závada v iPaqu a nebo že to prostě pošle dál na SW divizi, což je vlastně to, o co mi šlo.

    Nechávat to v servisu se mi moc nechtělo a ani tomu moc nevěřím, že to je HW, vzhledem k tomu že v HID módu bez driveru to jede a že nejsem jediný, kdo má tento problém.

    Takže, je tu někdo, kdo má iPAQ 214 a ipaq BT klávesnici (FA802AA) a funguje mu to v rozšířeném režimu s driverem z CD, pokud ano jaká je verze toho driveru?
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #370
    Nováček
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    0

    Tak uvidíme.
    Jak jsem řekl, mně to funguje až do momentu, kdy vypnu BT nebo PDA. Pak musím klávesnici s PDA znova párovat, což je dost otrava.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #371
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Já mám stejný symptom, po vypnutí a zapnutí se musí znova v tom ovládacím panelu k driveru párovat, to se navíc kousne, což vyžaduje soft reset.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #372
    Nováček
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    17

    Ahojte,

    jsem čerstvý majitel dvěstěčtrnáctky. Mám ten známý problém s vypnutím podsvětlení pri zapnuti aplikace TOMTOM 6, ale i starsi verze se chovají stejne. Jen bych se chtel zeptat tech, kdo se ten problem snazil vyresit, jestli tedy neexistuje nejaky, jakykoliv, zpusob, jak tuto chybu obejit? Ono by byla fakt skoda nebyt moci vyuzivat navigaci TOMTOM (co jsem slysel, tak je nejlepsi) na tomto krasnem čtyřpalcovém displayi.

    Zaroven se chci zeptat, jestli nejaky jiny navigacni system tvori dustojnou konkurenci TOMTOMu (mam na mysli verze pro PDA), jako treba GARMIN atd.

    A do tretice bych rad v tomto vlaknu:

    http://www.ce4you.cz/forums/view_topic.asp?t=29539

    zalozil neco jako anketu, aby ti, co maji tento model PDA a vyuzivaji nejaky navigacni soft, uvedli, konkretne o jaky soft jde a jak jsou s nim spokojeni.

    Tak budu cekat na reakce...
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #373
    Nováček
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    0

    tak musim trosku revidovat svuj prispevek o hlasitosti s tomtomem....slyset to jakz takz je ale je fakt ze to neni zadna slava...nezkousel to uz nekdo resit napriklad zasahhem do registru?Pripadne na etenech funguje nejaky patch na zvyseni hlasitosti ale nevim co by provedl v asem pda
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #374
    Nováček
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    0

    hamik5: Tomtom ve verzi 6.030 (8320) s mapou Eastern Europe v680.1536 funguje zcela bez problemu. Mohu jen doporucit.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #375
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Až na to, že, jak už jsem psal i v tom nově vytvořeném threadu, mapa v680.1536 je přes rok stará a nic novějšího pro šestkovou generaci TomToma není a už nejspíš ani nebude.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 25 z 32 PrvníPrvní ... 152324252627 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. HP 214 enterprise a bluetoth GPS modul
    Od fiv v sekci iPAQ 2xx
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 18-06-2009, 22:19
  2. iPAQ 214 Enterprise a mazání kontaktů
    Od cobra7 v sekci iPAQ 2xx
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 11-01-2009, 12:10
  3. Reakcí: 13
    Poslední příspěvek: 23-01-2008, 08:31
  4. Ipaq rx3715 Riesenie problemu s mazanim Ipaq File Store
    Od ManInTheRain v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 13-04-2007, 19:11