Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 24 z 32 PrvníPrvní ... 142223242526 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 346 až 360 z 479

Téma: HP iPAQ 210 Enterprise

  1. #346

    SPM SPM je offline
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    182

    Citace Původně odesláno od Vlastislav Šťastný
    Jakou máte zkušenost s výdrží baterie. Mně se to nějak nezdá. iPAQ se vybijí i vypnutý a to mám nastavené odpojení CF karty při spánku. Teď dělám test výdrže při přehrávání filmu. Nabil jsem ho na 100%, pustil film a po 30-ti minutách jsem na cca 50-ti procentech stavu baterie. Buď jí mám vadnou nebo se jedná o HW záležitost. Nemyslím si, že to je bug romky, v recenzích výdrž vcelku chválili.
    To samovybíjení jsem občas taky zpozoroval (a CFko tam vůbec nemám), ale dělá to jen občas... Přijde mi, že se tam někdy něco při vypnutym stavu nevypne a žere baterku... Ale výdrž celkem v poho... Každý ráno cesta MHDčkem cca hodinu, přičemž to mám jako MP3 přehrávač (s vyplym displayem) a jeden díl mashe (půl hoďka) a dojedu tak s 90% baterky...
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #347
    Nováček
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    0

    a jak ho mas dlouho?Si myslim ze bude chvilku trvat "zahoreni" baterky.Potazmo muzes mit nastavenej nejakej program na automaticke stahovani treba pocasi,synchronizace...

    jeste doplnujici dotaz k GPS.Pouziva nekdo nejakou a jaky typ?V minulosti jsem mel Nokia Ld-3w a ted se rozmyslim zda poridit tuto nebo novejsi typ pripadne neco uplne jineho...
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #348
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    To, že CF karta bere energii i při vypnutém PDA je známý problém. SDHC karty jsou v tomto zařízení i rychlejší a přitom nejsou dražší, takže je to jasná volba.

    50 porcent za 30 minut je ale moc, podle recenzí i při velké zátěži tohle, zařízení dá přes 3 hodiny.

    LiIon baterie potřebuje tři cykly aby podávala stoprocentní výkony.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #349
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    57

    Citace Původně odesláno od Rhinos
    jeste doplnujici dotaz k GPS.Pouziva nekdo nejakou a jaky typ?V minulosti jsem mel Nokia Ld-3w a ted se rozmyslim zda poridit tuto nebo novejsi typ pripadne neco uplne jineho...
    Evolve touchTraxx
    + design, velikost, výdrž baterie, ovládání, citlivost, rychlost
    - nic mě nenapadá
    = zatím jsem nenarazil program, se kterým by tohle BT GPS nefungovalo
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #350
    Nováček
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    0

    A aka je vydrz toho Evolve touchTraxx?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #351
    Nováček
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    0

    Co se GPS týče, doporučuji Navilock BT-359. Je to příjemně malá, plochá krabička, s 214kou funguje na výbornou a vydrží na baterku věky. Rozhodně několikanásobně víc než PDA. Nabíjím zhruba tak jednou za měsíc (intenzita použití je různá, občas nějaká ta půlhodinka navigace v autě, dve tři hodiny geocachingu atd.). Výrobce udává tuším 15 hod. a řekl bych, že to bude pravda. Myslím, že bude těžké dostat se do situace, kdy by fungovalo PDA a došla baterka v GPS. V balení je USB nabíječka do zásuvky i do auta + kabel a šňůrka na krk. Mohu jen doporučit.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #352
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    57

    Citace Původně odesláno od StandBy
    A aka je vydrz toho Evolve touchTraxx?
    Výrobce udává 8h. Já jsem jej zatím bez přestávky provozoval 4h a zcela bez problémů.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #353
    Nováček
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od Keltek
    Citace Původně odesláno od StandBy
    A aka je vydrz toho Evolve touchTraxx?
    Výrobce udává 8h. Já jsem jej zatím bez přestávky provozoval 4h a zcela bez problémů.
    No to zase neni nic moc,ne?

    Nekdo si stezoval na slabej vykon=hlasitost 214
    Muzu potvrdit pri prehravani klasickych mp3 to neni zadna slava snad se to da nejkym updatem jeste vylepsit?
    V tomtomovi to ale neni zadna velka tragedie pokud nejezdite tankem
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #354
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Sep 2003
    Příspěvků
    206

    A jakou verzi TOMTOMa používáš?

    Díky :-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #355
    Nováček
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    0

    6.02 ale posledni je myslim 6.2
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #356
    Nováček
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    0

    Zdravim, skopiroval som si film do pda a CorePlayer mi ho nechce prehrat a vyskoci error Player: Audio codec AC3 not suported by the player! To akoze CorePlayer prehra len 2 kanalove filmy? je neaky prehravac na AC3?
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #357
    Nováček
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    9

    >> To akoze CorePlayer prehra len 2 kanalove filmy?
    a tvy pda dokaze generovat vic jak dva kanaly zvuku? tak jako tak to bude hrat 2, i kdyz budes mit 5-ti kanalovej zvuk u filmu

    >> Player: Audio codec AC3 not suported by the player
    chybi ti AC3 plugin, to je cely
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #358
    Nováček
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    0

    No to ma napadlo ze mi nieco chyba...Ale kde ten ,,AC3 plugin,, najst?
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #359
    Nováček
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    0

    Zdravím,
    měl bych prosbu o radu s klávesnicí iPAQ foldable keyboard. Koupil jsem si jí, zdá se, že funguje, ale nějak se mi nepodařilo pochopit, jak je to se zapínáním, vypínáním a především nabíjením.
    V klávesnici jsou dva AAA nabíjecí články a miniUSB konektor. Nepochopil jsem ale, jestli se ty baterky z toho USB nabíjí nebo jestli to USB je jen možný zdroj energie, ale baterky musím nabíjet někde v nabíječce.
    A pak jsem taky nějak nepochopil, kdy je klávesnice zapnutá a kdy vypnutá, jestli se nějak vypíná sama, kdy jí musím zapnout nebo vypnout atd. V návodu toho moc není.
    Moc díky
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #360
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Myslím, že se klávesnice z USB nabíjí, ale použil jsem to jen jednou, mám inteligentní nabíječku NiMH článků.

    Z různých indicií jsem nabyl dojmu, že je vypnutá, když je zavřená. Taky se odpojí po nějakém čase nečinnosti, takže pak odezva na první stisknutí je cca dvě sekundy.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 24 z 32 PrvníPrvní ... 142223242526 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. HP 214 enterprise a bluetoth GPS modul
    Od fiv v sekci iPAQ 2xx
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 18-06-2009, 22:19
  2. iPAQ 214 Enterprise a mazání kontaktů
    Od cobra7 v sekci iPAQ 2xx
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 11-01-2009, 12:10
  3. Reakcí: 13
    Poslední příspěvek: 23-01-2008, 08:31
  4. Ipaq rx3715 Riesenie problemu s mazanim Ipaq File Store
    Od ManInTheRain v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 13-04-2007, 19:11