Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 23 z 32 PrvníPrvní ... 132122232425 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 331 až 345 z 479

Téma: HP iPAQ 210 Enterprise

  1. #331
    Nováček
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    0

    Eraser: souhlas s xtondou. Mám 8GB SDHC (Transcend) za 900 i se čtečkou a funguje výborně.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #332
    Nováček
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    0

    tak jsem narazil na drobny problem snad ho uz nekdo vyresil?
    Mam pomerne datove narocnej email(hodne zprav,,priloh...)takze musim pouzivat externi uloziste nicmene jsem neprisel na moznost jak v Ipaqu zvolit za uloziste pametovou kartu.Umoznuje mi to jen pouzit Ipaq file store coz je ponekud hodne omezujici kapacita(
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #333

    SPM SPM je offline
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    182

    Mně to fungovalo, měl jsem flexmail, nicméně problém byl, že i na kartu to nacpalo asi 2MB a pak konec ale to byl asi spíš problém flexmailu... teď mám qmail a zatim to nic neřvalo
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #334
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    POZOR, FlexMail na iPAQ 214 nefunguje, viz.

    http://www.pocketinformant.com/produ....php?p_id=mail
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #335
    Nováček
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    0

    no tak rve to na ten pitomej ipaq file store a kdyz to prekroci kapacitu tak to bez nejakych problemu zacne pouzivat pamet pda coz je uplne nejlepsi varianta (
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #336
    Nováček
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    0

    Zdravim, mam taky problemik, pam. kartu kingston, pripojim pda cez activesync do pc. Ked kopirujem mp3 tak vsetko v poriadku ale ked dam kopirovat film alebo video vo velkosti nad 50 MB, zacne to kopirovat do pda na sd kartu a po chvilke vyskoci chyba ,, subor na nenasiel...zrusi sa kopirovanie a pda sa odpoji od pc a pritom je na kabli pripojene. Musim ho odpojit a pripojit znova a tak dokola...nechapem to uz. Netreba nieco nastavit v tom activesync? lebo mp3 mi to kopiruje v pohode. Vopred dik za rady.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #337
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Takhle velký soubory AS nezvládá a trvá to věčnost, už se to tu řešilo asi milionkrát, dej si karu do čtečky nebo jestli čtečku nemáš zkus prográmek WM5Storage, http://www.modaco.com/index.php?auto...&showfile=1702, pro stažení je potřeba se zaregistrovat.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #338
    Nováček
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    0

    no to si ma potesil.. som sa bal ze s tim budu problemi ako maju majitelia hp 614c kde im pam. karty kingston nefunguju spravne, ale zaujimave niekedy mi skopiruje na kartu aj 150 mega a potom to sekne a vyskoci chyba a zas niekedy ani 30 mb cely subor. prosimta mohol by si mi dat link kde sa to riesilo? mooc dakujem
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #339
    Nováček
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    0

    tak zmena po vycerpani ipaq file store to zaclo kopirovat do pameti pda ale jen asi 30Mb a pak se konecne zjevila moznost ukladani na kartu...

    k problemu s kopirovanim...ano pres AS to trva vecne ale jeste se mi nestalo ze by to spadlo...
    Ctecka je ale stejne urcite lepsi reseni
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #340
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Nevim link, zkus hledat, to, že velké soubory přes AS jsou problém protože je to tragicky pomalé a padá to je obecně známá věc.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #341
    Nováček
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    0

    to Rhinos: skusal si kopirovat napr videoklip cca velkosti nad 100MB a v pohode ti to skopirovalo?
    No zabudol som napisat ze na mojom pc nemam usb 2.0, je to dost stare pc, pravdepodobne to bude aj preto.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #342
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    57

    Já mám na ntb (WinXP) a na desktopu (Linux) ftp server a přes wifi to jede jako drak doporučuji.
    Určitě by to šlo i obráceně - ftp server na iPAQu...

    Famózní (tj. malý, jednoduchý) FTP free server: FreeFloat FTP Server (vyzkoušeno - přenosová rychlost přibližně 380kB/s proti 802.11b)
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #343

    SPM SPM je offline
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    182

    Jako nejrychlejší k SDHC kartě se mi ověřila USB čtečka... kopírování ze vzdálenýho FTP na SDHC kartu 2,5MB/s (a otázka, jestli to brzdilo připojení k internetu nebo ta karta ), ale i tak to jde, soubory přes 100MB Akorát jsem jednou zkoušel dát tu SDHC kartu do čtečky v R61ce IBMku (notes) a tam jde teda děsně pomalu
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #344
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Mám 16GB SDHC Class 6 kartu Pretec a Sandisk Micromate USB čtečku a velký soubory (filmy) mi to na kartu hrne rychlostí přes 10 MByte/s, to se se prostě s jakýmkoliv jiným způsobem (přes USB, WiFi) vůbec nedá srovnat.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #345
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    275

    Jakou máte zkušenost s výdrží baterie. Mně se to nějak nezdá. iPAQ se vybijí i vypnutý a to mám nastavené odpojení CF karty při spánku. Teď dělám test výdrže při přehrávání filmu. Nabil jsem ho na 100%, pustil film a po 30-ti minutách jsem na cca 50-ti procentech stavu baterie. Buď jí mám vadnou nebo se jedná o HW záležitost. Nemyslím si, že to je bug romky, v recenzích výdrž vcelku chválili.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 23 z 32 PrvníPrvní ... 132122232425 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. HP 214 enterprise a bluetoth GPS modul
    Od fiv v sekci iPAQ 2xx
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 18-06-2009, 22:19
  2. iPAQ 214 Enterprise a mazání kontaktů
    Od cobra7 v sekci iPAQ 2xx
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 11-01-2009, 12:10
  3. Reakcí: 13
    Poslední příspěvek: 23-01-2008, 08:31
  4. Ipaq rx3715 Riesenie problemu s mazanim Ipaq File Store
    Od ManInTheRain v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 13-04-2007, 19:11