Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 22 z 32 PrvníPrvní ... 122021222324 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 316 až 330 z 479

Téma: HP iPAQ 210 Enterprise

  1. #316
    Nováček
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    0

    na mojom ked upravujem to podsvietenie z today tak na minimum stmavne uplne ale ked dam na maximum tak to svieti na cca stvrt z celkoveho podsvietenia. teda musim do nastaveni a tam az dam maximum. a automaticku regulaciu mam zapnutu. No a este by som sa ja chcel spytat, ked chcem odpojit pda od pc staci vytiahnut kabel s pda alebo sa najprv ma neako? odpojit s pc a az potom kabel vytiahnut. dik za radu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #317
    Nováček
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    0

    Premyslim o tomhle zarizeni.Novacek uplne nejsem mel jsem FSC C550(2x) a HP Rw6815.Technicka specifikace vypada velmi slusne ale zarazi mi ze na dost e-obchodech je uvedena zaruka pouze 12 mesicu?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #318
    Nováček
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    0

    Neni som si isti ale tich 12 mesiacov plati ked kupujes zariadenie cez firmu ktora ma ico, ked zariadenie kupuje bezny clovek tak zaruka je 24 mesiacov
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #319
    Nováček
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    0

    Mám tohle zařízení, je skvělé, ale mám 2 problémy:
    1) Nejde nějak zprovoznit režim myši ? Něco jako je u HTC P3300 (Artemis) . Docela by se mi to hodilo, když píšu na klávesnici, tak se mi nechce klepat pořád na obrazovku.
    2) Mám klávesnici Freedom, na psaní a ostatní je skvělá, ale nepodařilo se mi jí zprovoznit ve hrách (konkrétně PSX emulátor a některé další). A nevím, jak nainstalovat / zprovoznit ten jejich driver...

    Poradí mi někdo ? :?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #320
    Nováček
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    0

    Zdarvim, mohol by mi niekto povedat kde mam nakopirovat operu.cab v pda?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #321
    Nováček
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    11

    .cab si nakopiruj kam chces, treba do dokumentu

    pak to ale jeste musis nainstalovat, ve filemanageru ten .cab spustis a uz se instaluje
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #322
    Nováček
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    0

    diky moc, uz to mam funkcne, este sa chcem spytat ked odpajam pda od pc staci len kabel vytiahnut alebo sa ma neako? odpojit vo windowse.?
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #323
    Nováček
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    11

    staci odpojit
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #324
    Nováček
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    0

    uz je objednanej...
    puvodne ten nejlevnejsi na netu z megaobchodu nicmene tam mi po pulhodine odpovedeli ze je nedostupnej a nedokazi ho sehnat takze jsem objednal na jinem spolehlivem miste
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #325
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    58

    Zdravím,
    s tím podsvícením to (aspoň mě) funguje takhle: V settings->backlight se nastavuje MAXIMUM podsvícení (strop jasu). No a co je to nastavení na ploše, tak se pohybujete jenom v tom rozmezí, které je nastaveno v tom hlavním nastavení.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #326
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    39

    Pokud mate zapnutou automatickou regulaci jasu, tak posuvnik na today nefunguje. Muzete to upravit pouze v nastaveni. Pokud automatickou regulaci vypnete, tak je to jak psal kolega, ze tim na today to regulujete pouze v mezich toho, co mate nastevene v nastaveni.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #327
    Nováček
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    0

    skopiroval som si na kartu filmik .avi a windows media mi ho nechce prehrat. kde je problem?
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #328
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    58

    Tak já bych zásadní problém viděl ve Windows media playeru :no: . Doporučuju vyzkoušet CorePlayer :yes:
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #329
    Eraser_ce4you
    Guest

    Cafte vsetci este raz,
    kupa mojho PDA sa blizi a stale netusim, ci do tohto ipaqu 214 strcim aj CF kartu typu II alebo III. Alebo ci to berie len typ I. Aby som nekupil kartu, ktora mi nepofici a ani nijak inak ju nevyuzijem... Diky vsetkym za odpovede.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #330
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Kup si SDHC, po všech stránkách v iPAQu 214 fungují lépe, jsou rychlejší a nesají baterku ve vypnutém stavu.

    Jinak by se tam měly vlézt ty tlustší, tj. Type II, Type III si nejsem jist jestli vůbec existuje.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 22 z 32 PrvníPrvní ... 122021222324 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. HP 214 enterprise a bluetoth GPS modul
    Od fiv v sekci iPAQ 2xx
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 18-06-2009, 22:19
  2. iPAQ 214 Enterprise a mazání kontaktů
    Od cobra7 v sekci iPAQ 2xx
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 11-01-2009, 12:10
  3. Reakcí: 13
    Poslední příspěvek: 23-01-2008, 08:31
  4. Ipaq rx3715 Riesenie problemu s mazanim Ipaq File Store
    Od ManInTheRain v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 13-04-2007, 19:11