Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 21 z 32 PrvníPrvní ... 11192021222331 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 301 až 315 z 479

Téma: HP iPAQ 210 Enterprise

  1. #301
    Nováček
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    0

    Jen nevím, jestli najdeš smartphone, který se ve všech ostatních kvalitách vyrovná 214ce.

    Btw. mám Nokii, vždycky jsem měl Nokii a žádný jiný telefon mi, co se ovládání týče, tak dobře nesedl. Ale je to asi otázka vkusu. Nějaký připojení jsem zkoušel jen se staršími stroji a nikdy nebyl problém. Teď jsem se ani nesnažil, protože cena za připojení je natolik kosmická (koruny, ne-li desítky za načtení jedné www stránky (třeba nějakého složitějšího portálu)), že v rámci zachování úspor to raději nebudu potřebovat :-)
    Nicméně za pokus by to možná stálo, tak až budu mít chuť a čas, tak to zkusím .-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #302
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    58

    Zdravím,
    omylem jsem koupil více balení fólií (lesklé) Boxwave pro 214ku. Když by měl někdo zájem... fólie 200Kč+poštovný. Díky
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #303
    Nováček
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    32

    Tak mne napadlo, jelikož jsem opravdu hrozně ale hrozně zklamaný z hlasitosti té parodie na reproduktor co je na zadní straně, napadlo mne, neexistuje nějaký sw který by to uměl zvednout? V autě je to opravdu nepoužitelné co se týče navigace! U Kaisera, TyTNa 1, Fujitsu Loox C550 jsem mohl mít u toho klidně puštěné rádio ale tady s tím? Jsem rád že to slyším když je v autě ticho. Podotýkám že hluchý nejsem. Díky za případnou reakce. Jo a řešení typu - BT Headset na ucho se mi fakt nelíbí, to je směšné.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #304
    Nováček
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    0

    No, já nevím, mně řešení s BT headsetem na ucho přijde jako zcela nejspolehlivější. Nicméně pokud se nepletu, tak existují i BT reproduktory, coby handsfree, které se namontují třeba na stínítko. Někde jsem to viděl, problém by to zřejmě řešilo.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #305
    Nováček
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    25

    Jezis,nechapem ako to nemohol niekto nastavit cez tie registry....

    Ja som to spravil uplne na supu - nokia 6300...

    Sparoval som ich , pridal string do registrov, a uz som fical...... Achjaj...
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #306
    Nováček
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    32

    Citace Původně odesláno od nucleolus
    No, já nevím, mně řešení s BT headsetem na ucho přijde jako zcela nejspolehlivější. Nicméně pokud se nepletu, tak existují i BT reproduktory, coby handsfree, které se namontují třeba na stínítko. Někde jsem to viděl, problém by to zřejmě řešilo.
    Díky moc za TIP! Tohle mne opravdu nenapadlo a našel jsem třeba SonyEric BT Handsfree za stínítko co vydrží dobu hovoru až 24 hod. Tudíž to vydrží i delší cestu. Tohle je už solidní řešení.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #307
    Honza99_ce4you
    Guest

    pro Aronnn

    zkousel jsi se pripojit pres program BT PHONE MANAGER?

    testoval jsem s motorolou a Nokii 6234 a v podstate v pohode

    s nokii jsem nastavoval GENERIC a fungovalo to skvele na prvni naslapnuti

    jako bonus ukazuje program mnozstvi prenesenych dat za relaci a celkem

    a loguje tyto udaje

    Zdravim Honza

    P.S. dej vedet jestli to s N51 funguje
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #308
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Sep 2003
    Příspěvků
    206

    Chtěl bych se dalších vlastníků HP 214 zeptat, kolik mají k dispozici ROM? V manuálu je uvedeno 256 MB, ale po HARD RESETU jsem v IPAQ FILE STORE měl uvedeno pouze 25 MB. Je to normální nebo je někde problém?

    Díky za odpovědi
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #309
    Nováček
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    11

    ano ipaq file store je opravdu jen 25mb

    flash pamet 256mb je to co mas na zalozce Main, tedy pamet pro Programy a uloziste (Storage a Program), ja mam 162mb storage, a 121 program, pricemz storage je uloziste + ipaq file store dohromady
    takze na tech 256mb se dostanes v pohode
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #310
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Sep 2003
    Příspěvků
    206

    Citace Původně odesláno od corwin
    ano ipaq file store je opravdu jen 25mb

    flash pamet 256mb je to co mas na zalozce Main, tedy pamet pro Programy a uloziste (Storage a Program), ja mam 162mb storage, a 121 program, pricemz storage je uloziste + ipaq file store dohromady
    takze na tech 256mb se dostanes v pohode
    ¨

    OK, díky za vysvětlení.:-) Ve WM 2003 SE to bylo řešeno jinak.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #311
    Eraser_ce4you
    Guest

    Cafte vsetci,
    chcel by som sa spytat na jednu vec. Chcem si zadovazit tohto milacika, aj som cital rozne uskalia, co sa tykaju citlivosti displeya, pri mojom nestasti chytim snad ten najhorsi kus :-) Co sa chcem spytat je ohladom CF kariet. Nikde neviem najst, ci to podporuje aj CF II, alebo len CF I. AKo to vlastne je? A aku najvecsiu kapacitu ste tam skusali dostat? Vopred dakujem za odpovede.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #312
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #313
    Nováček
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    0

    No vida :-)
    Ale když už, tak bych ocenil spíš nějakou párcentimetrovou redukci než tenhle megakabel (Abych to mohl tahat s sebou a třeba si v případě nutosti připojit flashku).
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #314
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    To já taky radši 15cm kablík jen s USB samicí a HP konektorem, ale když už bude venku referenční zapojení od HP, tak se snad najde někdo, kdo to vyrobí.

    I když osobně USB Host považuji spíš jen za takovou třešničku na dortu, nějak pro to u sebe nevidím využití, zatím, takže si ani nejsem jist, jestli bych to kupoval, pokud by to stálo víc než pár korun.

    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #315
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    275

    Zdravím, dnes mi dorazil a tak se seznamujem. Mám hned jeden dotaz.
    Nějak divně mi funguje ikonka na nastavení podsvícení na today. Když chci s její pomocí upravit podsvícení, tak displej ztmavne ale už nejde zpátky nastavit vyšší jas. Musím do systému - podsvícení a nastavit ho zde. Pak iPAQ
    září jak letadlová loď. Automatickou regulaci podsvícení mám vypnutou, tím by to být nemělo. Dělá vám to taky?
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 21 z 32 PrvníPrvní ... 11192021222331 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. HP 214 enterprise a bluetoth GPS modul
    Od fiv v sekci iPAQ 2xx
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 18-06-2009, 22:19
  2. iPAQ 214 Enterprise a mazání kontaktů
    Od cobra7 v sekci iPAQ 2xx
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 11-01-2009, 12:10
  3. Reakcí: 13
    Poslední příspěvek: 23-01-2008, 08:31
  4. Ipaq rx3715 Riesenie problemu s mazanim Ipaq File Store
    Od ManInTheRain v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 13-04-2007, 19:11