Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 20 z 32 PrvníPrvní ... 10181920212230 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 286 až 300 z 479

Téma: HP iPAQ 210 Enterprise

  1. #286
    Nováček
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    9

    tak koukám zatím žádná odpověd jak na to propojení tohoto PDA přes BT u telefonu.I když jsem zadal do vyhledat tak to APN ,ani to +cgnd...nenašlo
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #287
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Když už máš nablblý telefon, že to nejde nastavit v něm v menu, tak snad na tom linku od Zdeňka to máš, ne?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #288
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Taky na to teď koukám. :? Zkoušel jsi ten návod, na který jsem dával 7. dubna link:?:
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #289
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Já mám v nastavení mobilu sekci Data accounts, kde se nastavují parametry datových účtů jako APN, username, password, IP, DNS a další vlastnosti. Když účet vytvořím dám More - Account info a tam se zobrazí "External ID: n", kde n je nějaké číslo. Do nastavení vytáčeného připojení pak zadám *99***n# a nic dalšího se nikde nemusí nastavovat, a tak to fungovalo (s drobnými obměnami v UI) na všech SonyEricssonech co sem kdy měl (T300, T630, K510i, K550i) jak přes infra tak přes bluetooth.

    A to nemluvím o tom, že novější SE mají i PAN NAP, takže se v mobilu vybere datový účet pro PAN, povolí se to a v PDA se přes bluetooth člověk připojí na "PAN Network access point" a hotovo.

    To jsou vážně i nové telefony jiných značek tak nablblé, že se musí inicializovat přes AT+CGDCONT a cpát to do registrů, nebo to lidi z tradice dělají jen proto, že kdysi to u některých mobilů byl opravdu jediný způsob?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #290
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Nevím zda všechny (s Motorolou ani žádným Ericssonem a SonyEricssonem problém nikdy nebyl), ale rozhodně Nokia ano (min. od dob 6230).
    Takto majitel pozná, co znamená Nokia - Connecting People v tom nejhorším slova smyslu.:sarcastic: :no:
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #291
    Nováček
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    9

    tak jsem konecne nasel, a nainstaloval na PDA 214 ten Registry Editor.
    Ted si ale nejsem jisty jak mám podle toho liknu vyšše přidat ten string...dole na liste mám...NOVÝ,NÁSTROJE,UPRAVY,POHLED.

    Kliknul jsme na to int a pak dal NOVÝ dole na liště, tam se mi zobrazilo-KLÍČ,TEXTOVÁ HODNOTA,MULTI-TEXTOVÁ HODNOTA,BINÁRNÍ HODNOTA,DWORD HODNOTA.tak ted nevím kterou mám dále vybrat a pojmenovat STRING.
    Už tak díky za pomoc.Doufám,že to někdy rozchodím...Podotýkám,že já nemám problém s telefonem nokiaE51,ale s PDA HP 214 enterprise handhendl..moc díky.Zatím ze všech radilu jsem s váma došel nejdál.....což si cenním
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #292
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Hodnota se nemá jmenovat String, má být typu String, což je, zcela nečekaně a úplně překvapivě, hodnota typu Text. Přečti si ten návod ještě jednou, pomalu, krok po kroku a přemejšlej, možná by taky pomohlo mít ten registry editor v angličtině, ty amtérské rádoby překlady do češtiny jsou akorát pro zlost. A nebo zahoď Nokii a pořiď si SE, ty nejsou tak neschopný a není potřeba se kvůli nim vrtat v registrech.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #293
    Nováček
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    9

    díky..mrknu na to..sakra,ale už po několikaté píšu že nemá problém s nokii ale s PDA...což je rozdíl...na telefonu jde vše ok,ale v PDA to nemohu donastavit.Máš pravdu že to mám v čestine..tak uvidím..díky
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #294
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Jak se to vezme, když nastavím profil v SE a ten profil dostane přidělené číslo 2, tak přes BT DUN vytočím *99***2# a jedu, navíc mohu použít PAN NAP funkčnost v SE, kvůli Nokii je třeba se vrtat v registrech, je to problém iPAQu nebo Nokie, mě skoro přijde že spíš Nokie.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #295
    Nováček
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    9

    možná to je teda problém u nokie,ale všude kde jsem hledal nastavení PDA tak tu kolonku co jsem tam ted dopsal v tech registrech..AT+...tak oni ji tam mohou zadat.Já tam prostě nemám kolonku srozumitelně označenou kam bych to zapsal,proto se domnívám,že je problém v PDA a ne telefonu.Když zapnu na pda i telefonu BT,tak seto propoji..mohu přeposlat i obrazky,složky,ale proste me to neche propojit na interenet..tak proro jsem se ptal.Domníval jsem se ,že to tam musí být.Mluvíl jsem i s operátorem Vodafon a i ten se divil,že tam ta kolonka není..
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #296
    Nováček
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    9

    jelikož me dochází trpělivost,tak bych se chtěl jěště zeptat zda li by se to nedalo propojit kabelem.Vypada to ,že na obouch zařízení je stejna koncovka...mini usb..šlo by to pak propojit na net????
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #297
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Pokud by sis sehnal nebo spíš vyrobil speciální kabel, tak přes ten 24pin konektor by to možná jít mohlo, je otázka jestli by to nechtělo nějaký drivery, iPAQ umí i USB host. Ale přes ten miniUSB konektor na iPAQu bych se vsadil, že ani náhodou.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #298
    Nováček
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    9

    tak koukám,že asi to pda vyhodím z okna.Přes wifi se připojím v pohode na net,ale já v práci wifi nemám a tak se potřebuju připojit přes BT,a to nějak nešlape....
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #299
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Spíš vyhoď tu Nokii, protože to, že není okénko na nastavení AT inicializace je obecná vlastnost WM6. Nicméně ten návod na ty registry je publikovaný na více místech na Internetu a tedy lidem patrně pomáhá, možná jen něco děláš špatně.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #300
    Nováček
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    9

    asi jo..a nebo to radeji vymeni vsechno za vec ktera bude fungovat bez problemu..nejaky smartphone
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 20 z 32 PrvníPrvní ... 10181920212230 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. HP 214 enterprise a bluetoth GPS modul
    Od fiv v sekci iPAQ 2xx
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 18-06-2009, 22:19
  2. iPAQ 214 Enterprise a mazání kontaktů
    Od cobra7 v sekci iPAQ 2xx
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 11-01-2009, 12:10
  3. Reakcí: 13
    Poslední příspěvek: 23-01-2008, 08:31
  4. Ipaq rx3715 Riesenie problemu s mazanim Ipaq File Store
    Od ManInTheRain v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 13-04-2007, 19:11