Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 19 z 32 PrvníPrvní ... 9171819202129 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 271 až 285 z 479

Téma: HP iPAQ 210 Enterprise

  1. #271
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Tak sem to našel, je to Panasonic EB-BHX70, umí profily Headset i Handsfree, je otázka, který se použil, můžu zkusit, jestli půjde skype.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #272
    Nováček
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    3

    Citace Původně odesláno od xtonda
    Tady https://fjallfoss.fcc.gov/prod/oet/f...ive_or_pdf=pdf jsou fotky vnitřku, něco tam je a to že je to sluchátko pro IP telefonii je nejpravděpodobnější teorie i vzhledem k tomu, že specifikace zařízení na webu HP uvádí "2 speakers".
    Nejen specifikace na webu, ale i oficiální produktová dokumentace šířená s výrobkem na přiloženém CD:
    je tam obrázek s pohledem na ipaq zepředu a k logu nad displejem vece odkaz 10, který je dále v popisu vysvětlen následovně:
    (10) Audio Receiver Use to listen during VoIP calls.

    Zajímavé je, že v podobné dokumentaci obsažené přímo v přístroji je stejný obrázek, ale již bez odkazu 10 :-( a příslušného popisu.

    Pokud by to jako sluchátko mělo fungovat, nenašel jsem možnost, jak to "zapnout". Skype mluví bohužel dozadu, což je v praxi velmi málo použitelné (zlatý hx4700) i při navigaci v autě to není ono...
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #273
    Nováček
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    0

    Taky jsem nenašel, kde ho zapnout. Možná je fakt neaktivní (jako slot na SIM kartu u 5550). Ten reprák dozadu skutečně neni moc šikovnej, v autě zejména. Trochu se bojím, že když to cvaknu do nějakýho držáku, nejlépe i s pouzdrem, tak neuslyším vůbec nic. To už pak bude asi chtít FM transmitter, kterej ale zase ucpe zapalovač, takže se nebude dát dobíjet PDA za jízdy :-(.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #274
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Vyzkoušel jsem to BT sluchátko, funguje sluchátko i mikrofon, takže OK, ale při připojování nebyla nikde možnost volby profilu ani sem nikde nevyčetl, jestli se použil profil Headset nebo Handsfree, takže těžko říct, který je ten klíčový.

    Pokud tam v tom HP logu to sluchátko je, patrně bude potřeba v software speciálně ošetřit jeho aktivaci, což by předpokládám dělala speciální HP VoIP aplikace. Nicméně to sluchátko (pokud tam je) je IMHO myšlené pro použití iPAQu jako VoIP telefonu a pro přiložení k uchu a tomu bude odpovídat hlasitost, takže přesměrovat do něj třeba výstup z navigace by nic neřešilo.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #275
    Nováček
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    0

    O přesměrování navigace jsem ani nepřemýšlel, to skutečně moc nahlas nebude. Nejjednodušší bude poslouchat navigaci přes nějaké to sluchátku (BT nebo drát, to už je celkem jedno).
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #276
    Nováček
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    3

    Citace Původně odesláno od xtonda
    Vyzkoušel jsem to BT sluchátko, funguje sluchátko i mikrofon, takže OK, ale při připojování nebyla nikde možnost volby profilu ani sem nikde nevyčetl, jestli se použil profil Headset nebo Handsfree, takže těžko říct, který je ten klíčový.

    Pokud tam v tom HP logu to sluchátko je, patrně bude potřeba v software speciálně ošetřit jeho aktivaci, což by předpokládám dělala speciální HP VoIP aplikace. Nicméně to sluchátko (pokud tam je) je IMHO myšlené pro použití iPAQu jako VoIP telefonu a pro přiložení k uchu a tomu bude odpovídat hlasitost, takže přesměrovat do něj třeba výstup z navigace by nic neřešilo.
    O přesměrování navigace jsem opravdu neuvažoval, psal jsem to v souvislosti s tim, že reprák vzadu je blbej jak na skype, tak i na navigaci.. kecá to do skla, kde nikdo nesedí...
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #277
    Nováček
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    9

    včera som poslal tento príspevok:
    kamarát našiel toto: http://www.mobile01.com/newsdetail.php?id=5011
    pozerajte na ipaq, nie na čínanky )
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #278
    Nováček
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    8

    Jj, tak si ma obehol. USB host na 214!!! Jupiii
    Teraz mam o dovod viac ist a kupit si toto zariadenie!
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #279
    Nováček
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    32

    Tak jsem si taky poridil tudle masinku. Je to fakt super akorat jsem se zdesil jak je nizka hlasitost toho zadniho repraku. Abych rekl pravdu, dost si to nedovedu predstavit u navigace v aute. Nic tissiho jsem jeste teda nemel ani nevidel. Proste katastrofa. Jake mate poznatky vy panove?
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #280
    Nováček
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    0

    Jak už jsem tu psal, repro je výrazně lepší než u mého původního ipaqu 5550. Zvuk je mnohem čistší a kvalitnější. To, že je vzadu taky nespatřuji jako příliš šťastné řešení a hlasitost skutečně není příliš velká. Na navigaci to stačí, ale nesmi to tím reprákem na něčem ležet, pak to příliš dobré není. Řešením je BT sluchátko.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #281
    Nováček
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    17

    Nezkousel nekdo propojit ipaq 214 s radiem co ma bluetooth? Pujde to vubec?
    Predstava ze by to umelo hrat hudbu z ipaqu pres repro v aute + i navigace by mohla mluvit takhle.
    Ma s tim nekdo zkusenost? Popripade jake autoradio to umi
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #282
    Nováček
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    32

    Podívej se třeba na tohle, umí i A2DP apod a má v sobě i mikrofon. http://www.sony.cz/view/ShowProduct.action?product=MEX-BT5100&site=odw_cs_CZ&imageType=Main&category=ICA+ CD+Tuners
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #283
    Nováček
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    9

    Dobrý den,

    Mám problém s nastavením internetu na tomto PDA .Propojení je přes bluetooth u nokie 51.nevím kam mám vepsat

    +cgdcont=1,"IP","internet"..

    řídil jsem se podle vašeho nastavení..

    http://www.ce4you.cz/articles/detail.asp?a=57

    ale já tam nemám tu kolonku.Nebo se jmenuje i jinak....Nenalezl jsem APN...jen VPN..
    V případě mohu dodat i screeny obrazovky

    DÍKY..ICQ 430876110


    přesunuto z jiného vlákna // jedná se o HP 214 admin
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #284
    Nováček
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    25

    Presne ale presne ten isty problem riesim teraz ja, ak mate niekto odpoved, tak dajte vediet....
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #285
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 19 z 32 PrvníPrvní ... 9171819202129 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. HP 214 enterprise a bluetoth GPS modul
    Od fiv v sekci iPAQ 2xx
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 18-06-2009, 22:19
  2. iPAQ 214 Enterprise a mazání kontaktů
    Od cobra7 v sekci iPAQ 2xx
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 11-01-2009, 12:10
  3. Reakcí: 13
    Poslední příspěvek: 23-01-2008, 08:31
  4. Ipaq rx3715 Riesenie problemu s mazanim Ipaq File Store
    Od ManInTheRain v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 13-04-2007, 19:11