Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 14 z 32 PrvníPrvní ... 4121314151624 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 196 až 210 z 479

Téma: HP iPAQ 210 Enterprise

  1. #196
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Sep 2003
    Příspěvků
    206

    Díky za odpověď. Okraje mám také slabší a co prostředek displeje? Tam musím tlačit asi nejvíc. :?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #197
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    39

    Prostredek displeje je podle me normalni. Nejhorsi je potvrzovaci tlacitko v pravem hornim rohu a posuvniky...
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #198
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Sep 2003
    Příspěvků
    206

    Tak u mne pro zmenu potvrzovaci tlacitko a posuvniky jsou relativne ok. To je tedy fakt zajimave. Mozna maji s displejema opravdu ve vyrobe problemy...
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #199
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    39

    Tak nakonec mi to v mironetu uznali a vratili penize. Sice si strhli 9%, ale aspon neco :-) Tak sem si vyzved penize a hned sup k sousedum do alzace pro nove :-) Tam je zase citlivost displeje mi pride mnohem lepsi. Asi s tim opravdu maji problem...
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #200
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Sep 2003
    Příspěvků
    206

    Citace Původně odesláno od brody
    Tak nakonec mi to v mironetu uznali a vratili penize. Sice si strhli 9%, ale aspon neco :-) Tak sem si vyzved penize a hned sup k sousedum do alzace pro nove :-) Tam je zase citlivost displeje mi pride mnohem lepsi. Asi s tim opravdu maji problem...
    No, ja nevim jestli to tady uz nekdo resil, ale spozdeni ipaqa HP 214 bylo udajne zpusobeno problemy s displejem. Tak to je asi ten duvod a zrejme se to nepodarilo zcela odstranit...
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #201
    Nováček
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    0

    Přátelé, na boxwave.com už je ClearTouch AntiGlare pro iPAQ 210. Už mám objednáno.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #202
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Sep 2003
    Příspěvků
    206

    Citace Původně odesláno od nucleolus
    Přátelé, na boxwave.com už je ClearTouch AntiGlare pro iPAQ 210. Už mám objednáno.
    Také jsem zvažoval objednání fólie, ale zdá se mi, že na displeji už nějaký druh ochranné folie je, proto je displej tak tuhý a obávám se, že s další vrstvou se tvrdost a reakce displeje ještě zhorší...

    Chci se tedy zeptat všech majitelů nového iPAQa, jestli už se někomu podařilo, poškrábat displej?
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #203
    Nováček
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    0

    Ať už tam fólie je nebo není, určitě se nedá sundat, což se rovná tomu, jako by tam nebyla. Fólie je od toho, že když se poškrábe, tak se vymění, fólie není nepoškrabatelná. Já tam zatím mám Brando na HX4700, která je o malinko menší, takže se těším na ClearTouch. Bez fólie jsem na display ani nesáhl, riziko, že tam bude nějaké ostré smítko a podrápu si ho hned jsem neriskoval. Nicméně i s fólií mi display nepřijde nijak extra tvrdý. Je sice tvrdší než můj na 5550 bez fólie, ale je to pochopitelné. Myslím, že kdybych fólii sundal, tak bude tvrdost asi podobná. Nevšiml jsem si nějaké tvrdosti, která by mi vadila v práci. Píše se na něm skvěle a když někde musím přitlačit, tak mi to vůbec nevadí, protože aspoň netapnu omylem. Jsem s tvrdostí spokojen.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #204
    Nováček
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    25

    Ehm.. planujem kupit tohto krasavca ale by ma zaujimalo ci bude iPAQ 214 kompatibilna s bluetooth klavkou....

    LINKS:

    http://eshop.metrumservis.sk/?Mode=Sti&StiId=73923
    http://www.sysnet.sk/site/hp-ipaq-foldable-bluetooth-keyboard/40676/product/vc/

    Alebo poznate aj ine BT klavky??

    A este ci sa u vas vyskytli nejake zavazne vady - tuhost displeja, death pixels...
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #205
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    547

    a já bych rozšířil předchozí dotaz i o GPS přijímač Navilock BT-313T RDS/ TMC. Podle údajů výrobce podpora končí u WM5 :sarcastic:
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #206
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    IPAQ klávesnici mám, přes HID only bez ovladače funguje v pohodě, rozšířená funkcionalita nefunguje, protože driver blbne.

    Existuje ještě freedom universal keyboard, jo to hardwarově v podstatě to samé, ale jsou k tomu jiné drivery.

    A pak ještě iGo Stowaway® Ultra-Slim Bluetooth® Keyboard, ale tu bych nedoporučoval, je jenom čtyřřadá.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #207
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    39

    Zdravim. Ja pouzivam freedom keyboard i s ovladacema a vsechno funguje paradne. Nemuzu si stezovat. Chtel jsem se zeptat, jaky pouzivate prehravac na video? Ja sem zkousel core player, sel perfektne, i v hdtv s titulkama bez skubani, ale kdyz sem ho chtel vypnout, tak dycky spadl a na displeji se objevily ruzne barevne tecky, ale nejvice zlute:-) zkousel sem verzi 0.70, 0.71 a 0.81. Je fakt, ze 0.81 mi nesla ani na hx4700 ani na x500+, ale tady nejde zadna. Musel se pak udelat SR. Prave, kdyz to takhle jednou spadlo, tak se mi na displeji objevil ten vadny pixel. Proto uz to radsi neinstaluju, ale zadny jiny prehravac se mi moc nelibi,tak se chci zeptat, jake mate zkusenosti....
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #208
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Ty čísla verzí co píšeš sedí spíš na TCPMP, já sem včera nainstalil CorePlayer 1.2.1, má mít první fázi podpory akcelerace v PXA310 a chystám se udělat benchmarky o kolik se to zlepšilo oproti předchozím verzím, takže díky za připomenutí :-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #209
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    39

    Jasne, dyt TCPMP=The Core Pocket Media Player. Akorat, ze verze zacinajici nulou byly beta a free, ne? Ted ty, co zacinaji jednickou sou placene. Prave premyslim o nakupu verze 1.2.1 a zajima me, jestli mi to neudela zase nejakou neplechu...
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #210
    Nováček
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    0

    TCPMP mi dělá to samé - nedá se vypnout - objeví se čáry a konec. Jedině SR. A CorePlayer (teď nevím, která verze), mi nepřehrává mpeg4 videa, které jsem si zrovna chtěl pustit.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 14 z 32 PrvníPrvní ... 4121314151624 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. HP 214 enterprise a bluetoth GPS modul
    Od fiv v sekci iPAQ 2xx
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 18-06-2009, 22:19
  2. iPAQ 214 Enterprise a mazání kontaktů
    Od cobra7 v sekci iPAQ 2xx
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 11-01-2009, 12:10
  3. Reakcí: 13
    Poslední příspěvek: 23-01-2008, 08:31
  4. Ipaq rx3715 Riesenie problemu s mazanim Ipaq File Store
    Od ManInTheRain v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 13-04-2007, 19:11