Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 12 z 32 PrvníPrvní ... 2101112131422 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 166 až 180 z 479

Téma: HP iPAQ 210 Enterprise

  1. #166
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    39

    Tak uz ho mam taky doma:-) je sice vetsi, nez sem cekal, ale aspon ma poradny obraz:-) zkousel jste nekdo pripojit klavesnici pres BT a jeste se pripojit pres WIFI na net a treba chatovat? Protoze na hx4700 mi to trochu blblo, tak jestli to nejak zlepsili...
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #167

    SPM SPM je offline
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    182

    Citace Původně odesláno od brody
    Tak uz ho mam taky doma:-) je sice vetsi, nez sem cekal, ale aspon ma poradny obraz:-) zkousel jste nekdo pripojit klavesnici pres BT a jeste se pripojit pres WIFI na net a treba chatovat? Protoze na hx4700 mi to trochu blblo, tak jestli to nejak zlepsili...
    Mám ho objednanej i s klávesnicí, dorazí mi někdy příští týden, můžu dát vědět
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #168
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Tak sem rozchodil rezervní AP abych se s PDA připojil a v pohodě, sem na wifi a píšu přes BT klávesnici, nevím co si mám představit pod pojmem, že to blblo, já nemám problém, teda až na nezvyk na jiný layout klávesnice a o něco menší velikost kláves, i když nepíši všemi deseti, tak přeci jen hmatám po paměti a klávesy mají o něco menší rozteč, takže občas přehmátnu. Bluetooth klávesnice funguje i když jsem připojen přes Bluetooth mobil na internet, zajímalo by mě, jestli by to utáhlo navíc ještě BT myš, tj. tři BT zařízení naráz, bojím se, ale, že dvě zařízení na stejném profilu (HID) by mohl být problém.

    Klávesnice má teda problém sama o sobě, zlobí přiložený driver a navíc si nerozumí s InterWrite, takže jedu čistě v HID módu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #169
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    39

    No slo o to, ze BT a WIFI bezi na stejne frekvenci, takze se to rusilo. Kdyz sem pripojil klavesnici a wifi, tak wifi neslo. Mohlo byt pripojene jen jedno. Ale treba BT klavesnici a byt pripojeny pres BT telefon to zvaldalo vklidu. Mam jeste jeden problem. Kdyz nainstaluju tomtom, tak pri jeho spusteni mi zhasne podsviceni displeje. Kdyz ho vypnu, tak se zase displej rozsviti. Nevite, cim to muze byt?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #170
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Tak tady BT a WiFi jede OK společně, někde jsem tuším četl, že je nezávislé, nezávislé antény a že je to navrženo tak, aby se to nerušilo.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #171
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    58

    Takže po dlouhodobém provozu mi značně vadí: Nejsou podsvětleny klávesy, tuhost displeje na dotyk po stranách
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #172
    Nováček
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od brody
    No slo o to, ze BT a WIFI bezi na stejne frekvenci, takze se to rusilo. Kdyz sem pripojil klavesnici a wifi, tak wifi neslo. Mohlo byt pripojene jen jedno. Ale treba BT klavesnici a byt pripojeny pres BT telefon to zvaldalo vklidu. Mam jeste jeden problem. Kdyz nainstaluju tomtom, tak pri jeho spusteni mi zhasne podsviceni displeje. Kdyz ho vypnu, tak se zase displej rozsviti. Nevite, cim to muze byt?
    Dělal mi to taky, pomohla instalace jiné verze (tuším, že 6.02). Horší je, že mi nějak nebere mapy :-(


    btw. Nevíte někdo, co s tím samovolným zapínáním? Jak jsem tu už psal. Pokud je ipaq připojen přes usb k zaptutému PC a vypnu ho (třeba aby se jen nabíjel), za několik minut se sám od sebe zapne. Takže prostě neumí být vypnutý a zároveň připojený. Je to otázka nějakého nastavení nebo kde je problém? Díky
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #173
    Nováček
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    4

    Rád bych se zeptal, jestli 24 Pinový konektor na HP 214 obsahuje signály Rx a TX, tak jako o staršího 22 pinového na pozicicích 7 a 8. Pokud by někdo našel schema zapojení 24 pin. konektoru, budu velmi rád. Na podpoře HP.cz tyto údaje nesdělují (nebo neví). Dík
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #174
    Nováček
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    11

    smula, zadnej seriovej port. misto toho mas k dispozici USB. mozna by se dal pouzit usb2serial prevodnik, pokud nekdo vytvori drivery

    24-Pin Docking Connector:
    Pin Signal Names Function
    1 ADP_IN 5 Vdc 2A – Adapter input - part number 395250 Output connector need to modified to mate with new I/O sync connector.
    2 ADP_IN
    3 ADP_IN
    4 ADP_IN
    5 VBUS_FS 2.0 USB Full Speed Host
    6 D+HHS
    7 D-HHS
    8 GND System Ground
    9 D+OTG 2.0 USB High Speed On-The-Go
    10 D-OTG
    11 VBUS_OTG
    12 ID_OTG
    13 GND System Ground
    14 ID_READ Accessory Identification – Connect GPI to ID_READ and GPO to ID_POWER.
    15 ID_POWER
    16 AGND Audio Head Set Connection
    17 HeadSetAudioLeftOut
    18 HeadSetAudioRightOut
    19 HeadSetMicIn
    20 GND System Ground
    21 Reserved1 Reserved for future use – No Connect
    22 Reserved2
    23 Reserved3
    24 GND System Ground
    Shell GND System Ground
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #175
    Nováček
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    4

    To: corwin. Díky moc. Jaký je zdroj tohoto schématu? Hledal jsem dlouho, ale toto jsem neobjevil. Většinou používám http://pinouts.ru/.
    Pro mě je absence seriového portu zásadní nedostatek ve srovnání se staršími modely.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #176
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Mě na tom nesedí, že 214 má mít USB Host, ale nemá mít USB OTG, ale ten popis pinů má OTG. Je to popis explicitně pro iPAQ 210/211/212/24? Jaký je jeho zdroj?
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #177
    Nováček
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    0

    Přátelé majitelé,
    zrovna jsem kontaktoval firmu sunnysoft, kamžto mne odkázal můj dodavatel ohledně dodání lokalizace, která v době nákupu nebyla k dispozici. Dostal jsem milou odpověď, že proti faktuře mi zašlou aktivační klíč interwrite 9.5. To potěši. Můžete mne následovat :-)
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #178
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    39

    hmmm, lokilizace potesi:-) sice budu instalovat jen malou, ale i tak:-) Na mem stroji se objevil prvni problem. Zjevil se vadny subpixel, sviti porad modre :-( Obcas problikava do normalni barvy, ale v konecem dusledku zustane zase modry... Doufam, ze by to mohlo do par dnu zmizet, jako u kolegy, co uz to tu taky psal. Kdyz ne, tak asi bude muset jit na vraceni bez udani duvodu... skoda...
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #179
    Andreee_ce4you
    Guest

    Zdravím, před pár dny dorazil i můj nový miláček v podobě iPAQu 214, takže zde je mých pár postřehů:

    - Měl jsem obavy z málo citlivé dotykové vrstvy, naštěstí se nepotvrdily (pravda, můj stařešina Acer n30 má dotykový displej přece o něco citlivější, ale není to nic hrozného, po pár hodinách seznamování s 214 je to v pohodě).

    - Displej je nádherný, první co jsem testoval bylo přehrávání filmů (TCPMP 0.72RC1 + AC3 plugin), moje oblíbené seriály (XVid 640x352, AC3 stereo zvuk) zvládá s naprostým přehledem, mám pocit, že procesor ani nejede na plný výkon, prostě paráda! Tady snad padá moje první připomínka/dotaz - nevíte někdo jak poštelovat rychlost procesoru? HP žádnou utilitku se zařízením nedodává, Pocket Hack Master ještě PXA310 nepodporuje a občas mám pocit, že autoregulace rychlosti procesoru samotným zařízením je lehce kontraproduktivní - při sledování filmů/seriálů se občas na zlomek vteřiny obraz cukne, pravděpodobně při přepínání na nižší/vyšší frekvenci procesoru...

    - Při pročítání prvních recenzí jsem na to nikde nenarazil, ale v balení najdete kupón se 4 body do ipaqchoice.com obchodu, takže příjemné překvapení (SPB PocketPlus tam pořídíte za body 3, takže pro mně jasná volba ;-).

    - UltraClear fólie od Branda dorazila dneska (po 10 dnech od objednávky), padla na displej jako ulitá, pokud máte zájem, objednávejte tady --> http://shop.brando.com.hk/prod_detai...25&cat_id=0859. Včetně 3 USD za poštovné z Hong Kongu to vyšlo levněji než např. od Sunnysoftu, nehledě na to, že u nás ji ještě vůbec nemají...

    - V balení je i jednoduché koženkové pouzdro, celkem se mi líbí, ale rozhlížím se po nějakém celokovovém (hliníkovém), pokud někdo máte tip, podělte se s námi...

    Toť asi vše co mě zatím napadá, uvidíme na co ještě přijdu po pár týdnech určitě intenzivního používání...
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #180
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Jak už sme tu rozebírali, kovové pouzdro připravuje PDair:

    http://www.pdair.com/catalog/index.p...00000_11000168

    Ostatní producenti mají nabídku dost úzkou a iPAQ 214 nebude zrovna mainstreamové zařízení, takže v dohledné době bych nějakou konkurenční nabídku hardcase nečekal.

    Kožená má zatím PDair, Piel Frama, připravuje Proporta
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 12 z 32 PrvníPrvní ... 2101112131422 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. HP 214 enterprise a bluetoth GPS modul
    Od fiv v sekci iPAQ 2xx
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 18-06-2009, 22:19
  2. iPAQ 214 Enterprise a mazání kontaktů
    Od cobra7 v sekci iPAQ 2xx
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 11-01-2009, 12:10
  3. Reakcí: 13
    Poslední příspěvek: 23-01-2008, 08:31
  4. Ipaq rx3715 Riesenie problemu s mazanim Ipaq File Store
    Od ManInTheRain v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 13-04-2007, 19:11