Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 5 123 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 63

Téma: problém s kamerou po update

  1. #1
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    340

    Ahoj,
    mám dotaz ohledně zhoršení kvality videozáznamu po provedení update z WM5 na WM6. Vše proběhlo hladce, dokonce se i zvýšila doba provozu na akumulátor. Bohužel ale na úkor toho dobrého se zhoršilo snímání kamery. Přes obraz přebíhají různě barefné nádechy, což s WM5 to nikdy nedělalo. Nejsem jediný, kdo to zaregistroval. Je možné sehnat opravný prográmek nebo to "upgradovat" na stejnou verzi kamery jako byla ve WM5?
    Moc dík
    odkaz na ukázku nahrávky
    http://www.dropshots.com/rom4n#date/2007-09-05/17:01:56
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    357

    Pořádně sem teďka tu kamerku zkoumala, ale mě přijde, že mi to nic takového nedělá. Je rozdíl natáčet něco venku z okna, nebo natáčet jako ty uvnitř místnosti?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    340

    no, dělá to denní světlo, takže prti oknu nebo venku. Dělala to i stolní lampička. Humus, co? to video byo dost skvostný, předtim.. na telefon...
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    357

    No to teda je humus dost.. nevím, počkej mmt a pošlu ti mojí ukázku točenou z okna před chvílí. Já nevím, mě přijde, že to mám v pohodě.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    340

    skus to za denního světla, teď mi to už taky nedělá. chce to prostě víc světla
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    357

    Aha, denní světlo teď teda nemám, tak pod lampičkou to testnu.

    Edit: Tak sem to narvala přímo pod lampičku, dál, blíž a vše vypadá, že se chová normálně.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    357

    Co máš tu verzi MP, radia ROM atd..
    Já mám Datum ROM 2007\8\3, verze V4.7.17 CSY_CS00, verze souboru boot: 070416122657, verze radia: V.4.8.0, verze MP: V0.164, verze baterie: 1.3, verze rozšířené ROM: V1.3.0 CS00.
    Máš to stejné?
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    340

    úplně do písmenka
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    143

    tak jsem to teď testoval i s lampičkou a v naprostý pohodě. Tak nevím a jinak mám úplně stejnou verzi a stroječek černý
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    143

    tady je ukázka
    Připojené soubory Připojené soubory
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    340

    lol! luxusni videjko a bez komprese! a ani se necuka... hele, skus to zejtra protioknu,fakt me to zajima (a docela se*e)
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    357

    Takže ani svou ukázku dávat nemusím, protože to mám úplně stejné jako lutri.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Nováček
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    20

    v mistnosti zadnou takovou vadu nepozoruji, zkusim zitra proti oknu atd. dam vedet
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    143

    Přeji Všem krásné ráno a více sluníčka a pohody!!!
    Rom4n: OK, jak se trochu venku rozední a přestane pršet, tak to zkusím natočit. Jinak Zuzkys klidně něco natoč, pokud to bude zajímavjejší /Třeba před zrcadlem/ )
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    340

    no, tady je novej zaznam, ikdyz jsou mraky, tak se to chova taky tak... http://www.dropshots.com/rom4n#date/2007-09-06/14:07:26
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 5 123 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 23-12-2009, 22:01
  2. Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 09-06-2008, 13:52
  3. Problém po update rom
    Od janzak v sekci Zbývající zařízení Asus
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 27-05-2008, 17:21
  4. HELP! - problém při update ROM na 2.10
    Od Bronajzzz v sekci Obecné problémy
    Reakcí: 12
    Poslední příspěvek: 05-05-2003, 12:29