Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 2 z 2 PrvníPrvní 12
Zobrazené výsledky: 16 až 24 z 24

Téma: Mio A701 a internet přes PC - návod

  1. #16
    Nováček
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    8

    Samozřejmě že je to jedno, jak se k tomu dopídil... výsledek je stejnej... ale rozdíl je strávit tím 5 nebo 10 hodin a to jsem tím příspěvkem právě chtěl vymýtit... ale je to jen jeho boj, stačí opravdu jen číst...

    Co ale vůbec nechápu a už jsem po tom marně pátral... proč se pro rozběhání internetu musí vytvářet nějaká hodnota v registrech a ještě s nulovou hodnotou :?: ...vždyť od programu ve verzi 4.2 už bych čekal minimum či žádný chyby, hlavně ne takovoudle blbost... podpora od výrobce programu taky zřejmě žádná (nevím tedy o ničem) - čekal bych přece jenom v kabici nejakej papír nebo na CD readme, co že se mi to může vyskytnout za chybu a jak to řešit... a ne si to muset sám dohledávat kdesi na netu :sarcastic: (jestli se nepletu, tak už se s tim za x měsíců prodeje, a asi nejenom Mia, praly tuny lidí) ...jestli někdo víte podrobnosti (proč zrovna tahle hodnota atd.), tak sem s nimi
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    154

    Ja zase rozchodil na MIO internet GPRS TWIST SURF+,připojovat se doma přes PC mi připadá silně nepraktické.Ale taky mi to trvalo,T-mobile stránky absolutně nepřehledny,operátor mi řekl,že určitě potřebuji Web;nwalk nebo Opera mini.Zjistil jsem,že ne a stačí nastavit jen 3 věci v Miu a maká to i s explorerem.A to jsem mluvil s operatorem 2x a říkal jim,že nemám telefon,ale pda s widlema.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Nováček
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    5

    super navod ale zaujimalo by ma ako si prisiel na ten reg edit , teda presnejsie na tu upravu v nom

    PS: naj naj naj navod som sa s tym trapil cely mesiac XD
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Nováček
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    8

    Díky za pochvalu ...proč se musí vytvářet zrovna tahle hodnota v tom registru taky sám nevím, já to jenom dohledal kdesi na netu a napsal sem
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Nováček
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    18

    zdravim vsetkych
    mam taky problem...Spojazdnil som inet cez USB aj cez BT, potom som ale na mesiac skusil GPRS cez orange. Zial nesplnalo to moje predstavy, tak som ho aj zrusil. Po zmazani uctu na GPRS v connection som sa dostal k neprijemnemu zazitku.
    Veci co sa pripajaju na net nie cez prehliadac (napr. pocasie, ephemer filaes,...) sa nepripoja cez activesync ani cez BT. Ale ide mi prehliadac na net.
    Akoby niekde bolo nastavene ze pripajanie na net je cez GPRS stale, ktore uz ale aktivne nie je. Vie niekto pomoct, poradit?
    este jedna vec...skusal som Start/settings/Connection/Connections/Advanced/Select Networks
    a tam je volba pre "Program that automatically connect to the internet should connect using:
    a tam neviem nastavit nic ako activesync...aj ked dam nove vytvorenie pripojenia a chcem nastavit napr. BT tak to neakceptuje, najde PC, najde aj activesync, ale ked dam potvrdit, hodi ma zas na zaciatok a nie je tam to nove pripojenie.
    Neviem ci som to jasne napisal, ale dost ma to stve...dakujem vorped za kazdu radu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Nováček
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    18

    nikto nevie poradit? ani nazorom prispiet?
    tak uz ostava asi jedine tvrdy reset a odznova vsetko...hadam pomoze
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    73

    jaký koupit bluetooth miu a701 na net?Uvažuju o http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=34199
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #23
    Nováček
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    2

    Zdravím. Mám dotaz. Spojení ActiveSync přes Bluetooth mi na PC (WinXP SP2) funguje pouze v režimu administrator. Pro běžnou práci na PC však z pochopitelných důvodů využívám režim omezeného uživatele, a tam se mi už to spojení (při jinak stejném nastavení ActiveSync i ovládacího programu Bluetooth - BlueSoleil jako v administratorovi) vytvořit nedaří. Při hledání Bluetooth zařízení mi to v PDA najde pouze samotné PC, ale už mi to nenabídne službu ActiveSync. Potřeboval bych hlavně využívat internet na PDA. Podle mě bude problém nejspíš někde v ActiveSync, které by asi vyžadovalo administrátorská práva, ale možná i v ovládacím programu Bluetooth, kde mi to při startu píše "Bluetooth Personal Area Network adapter is disabled. Please enable it", což v administratorovi nedělá. Díky za pomoc.
    P. S. Prosím nekamenujte mě, pokud se už něco takového tady řešilo... Před vznesením dotazu jsem se to pokoušel to najít, ale nepodařilo se.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #24
    Nováček
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    2

    Tak už jsem asi přišel na to, kde bude zakopaný pes. ActiveSync je v pohodě, ale problém je v ovládací aplikaci Bluetooth. Ta není schopna v prostředí omezeného uživatele načíst "Personal Area Networking", zřejmě proto, že nemá přístup k portu COM7. Když jí spustím v režimu administratora, tak je vše OK. Nevěděl by někdo, jak umožnit aplikaci BlueSoleil přístup k portu COM7 v režimu omezeného uživatele?Dík
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 2 z 2 PrvníPrvní 12

Podobná témata

  1. Návod: jak nakupovat na eBay a platit přes PayPal
    Od Zdenek Malinsky v sekci Jak a kde nakupovat?
    Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 11-07-2008, 15:22
  2. Mio A701 a připojení přes BT a GPRS
    Od manlpuoz v sekci Mio
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 09-08-2007, 16:39
  3. Mio A701 a internet
    Od mami169_ce4you v sekci Mio
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 22-09-2006, 19:24
  4. Internet přes BT z PC
    Od ali-c v sekci Zbývající zařízení Asus
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 27-05-2004, 12:52