Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 6 z 6

Téma: Jak udelat itinerar s konkretnimi mesty, kdyz neznam jejich ulice ?

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    0

    Asi jsem lama, ale kdyz si chci udelat itinerar, ze chci projet nejakymi konkretnimi mesty (ne centrem, ale nejlepe nejakym "hlavnim prutahem"), tak se to vzdy pta na konkretni ulice, ktere samozrejme neznam a je to tedy vzdy metodou "pokus-omyl", kdy pak musim vsechna dana mesta postupne smazat a potom rucne u kazdeho zadat nejake ulice rucne vyberem z mapy, co do mesta vchazi anebo z nej vychazi.

    Jde to prosim i nejak, aby si iGO jen z nazvu mesta vybralo ty "hlavni prutahy" automaticky samo ? (primo stredem samozrejme vzdy nechci...)

    Dekuju...
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    14

    pridavam se k dotazu ... uz me nebavi cist celej vecer o tom, jak si udelat modry mraky a slunicko na obzoru v nejakym skinu ... chci pouzivat navigaci a jezdit a tahle vec (s tim prujezdem nejakym konkretnim mestem) mi taky neni jasna :sarcastic:
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    68

    to bohuzel nejde, pokud to nekdy vubec pujde automaticky udelat, ne kazde mesto ma nejake hlavni prutahy, pak take ruzne smery ze kterych bychom chteli prijizdet a odjizdet, a kazdy z nas si samozejme predstavuje prujezd mestem uplne jinak...

    zatim asi nejlepsi reseni je, tuknout si do mapy jako prujezdni na tu silnici ktera vas laka a je tesne-kousek-vetsi kousek za pozadovanym estem... navigace vas pak muze vzit vyhodnou trasou skrz mesto (pokud date prujezdni bod tesne za mesto) nebo vas vezme pokud to je vyhodne obchvatem kolem mesta (date prujezdni bod vetsi kousek za mesto)...
    nemusite hledat nazvy ulic, proste pri pohledu na cele mesto tuknete do silnice za nej, na silnici se staci strefit priblizne....
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    0

    Jo tak jsem to nakonec zacal delat, i kdyz je to trochu pracnejsi, nez jen zadat nazev mesta a pak tam mam misto nazvu mesta trochu neprehlednejsi "blizkost uplne jine male vesnice", ale hlavne ze projede i danym mestem ;-) ...

    Myslel jsem, ze to pujde podobne jako u TomToma, ale ten mne zas "irituje" ;-) ze se mi kolikrat takovemu konkretne nazvem zadanemu mestu vyhne i obloukem nekolik km, i kdyz nezadam danou trasu jako "Nejrychlejsi", ale sem samozrejme patri jen iGO a tohle resim v jinem vlaknu.
    iGO tady naopak mnoem presneji nez TomTom odhadne kudy chci projet a nemusi se mu zadavat tolik bodu jakoTomTomu a tak "polopaticky" a ten se jim nekdy i tak snazi zatvrzele vyhybat ;-(.
    Safra ze nejde z kazde z techto aplikaci vzit jen neco a pak by asi konecne vznikla navigace dokonala, ale pak by asi opadl zajem o TomToma i iGO a mozna to tak vyrobci nakonec delaji naschval, ze jo ? ;-D
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    14

    Zkusil jsem zadat trasu podle nasledujiciho postupu:

    - zadat normalne start a cil (no prob)
    - pak pridat prujezd pres jedno ci dve mesta, kudy chci jet (normalne vyberu stred mesta, nezabyvam se vyberem konkretni ulice)
    - kdyz uz je trasa navrzena, kouknu na priblizenou mapku v miste, kde system vymyslel trasu a opousti mnou zvolene mesto po "nejake hlavni" silnici
    - na tu "silnici z mesta" rucne bodnu muj vlastni waypiont
    - totez udelam i u druheho mesta (pokud samozrejme je )
    - nakonec rucne odstranim waypointy, ktere nasazel stroj za me pri navrhu trasy "ve stredech mest"
    - iGO prepocita trasu tak, ze me uz nepozene primo do stredu mesta, ale zachova "mnou naznaceny smysl trasy" - prujezd mestem, ale ne jeho stredem

    Zatim se mi tohle osvedcilo
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6

    bmk bmk je offline
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    118

    Citace Původně odesláno od wuzup
    Zkusil jsem zadat trasu podle nasledujiciho postupu:

    - zadat normalne start a cil (no prob)
    - pak pridat prujezd pres jedno ci dve mesta, kudy chci jet (normalne vyberu stred mesta, nezabyvam se vyberem konkretni ulice)
    - kdyz uz je trasa navrzena, kouknu na priblizenou mapku v miste, kde system vymyslel trasu a opousti mnou zvolene mesto po "nejake hlavni" silnici
    - na tu "silnici z mesta" rucne bodnu muj vlastni waypiont
    - totez udelam i u druheho mesta (pokud samozrejme je )
    - nakonec rucne odstranim waypointy, ktere nasazel stroj za me pri navrhu trasy "ve stredech mest"
    - iGO prepocita trasu tak, ze me uz nepozene primo do stredu mesta, ale zachova "mnou naznaceny smysl trasy" - prujezd mestem, ale ne jeho stredem
    a v jakém programu to děláš ??? iGo nebo TT ????
    Zatim se mi tohle osvedcilo
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Bugy a jejich řešení
    Od Marian Veselý v sekci Touch Pro2
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 15-06-2009, 12:14
  2. čp. za názvem ulice???
    Od Bucci_ce4you v sekci iGO
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 07-05-2007, 21:22
  3. Dva problemy, na ktere neznam odpoved
    Od Tom&Tom v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 24-04-2006, 10:31
  4. kontakty a jejich synchronizace
    Od chinook v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 14-01-2006, 13:58
  5. Baterie a jejich výdrž
    Od Rob_ce4you v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 14
    Poslední příspěvek: 08-04-2004, 19:12