Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 10 z 10

Téma: qip - problem s pripojenim

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2004
    Příspěvků
    103

    caute, mam wm5 a qip, zadam icq cislo, heslo a pri zvoleni statusu onlline se nic nedeje a cca po 30ti sec. se napise connection faild
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    1,250

    Internet ti normálně jede? pokud ano zkusil bych změnit v QIPu port na 80 (jestli to jde)

    jinak je tu téma: QIP PDA - ICQ klient pro Pocket PC a Smartphone s WM5 a WM2003
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Guest

    prisel uz na to nekdo proc nechodi zpravy na QIP z Jimma co je treba na ericssonu ci Nokia ???od ostatnich co jsou na PC a maji ICQ ci mirandu a jine kecalky je to ok vazne me to stve tak musim pouzivat na VGA display predpotopni ICQ beta ...bohuzel jedine 100%funkcni ale vzhled a funkce dost out
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2004
    Příspěvků
    103

    Citace Původně odesláno od ElSoft
    Internet ti normálně jede? pokud ano zkusil bych změnit v QIPu port na 80 (jestli to jde)

    jinak je tu téma: QIP PDA - ICQ klient pro Pocket PC a Smartphone s WM5 a WM2003
    internet normalne jede a neemam blokovane porty...
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2004
    Příspěvků
    103

    ted jsem zkousel i dat ten port 80 a nic
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    110

    Zkus v nastavení připojení v QIPu místo login.icq.com dát přímo IP toho serveru, to jest 64.12.161.153
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2004
    Příspěvků
    103

    Citace Původně odesláno od Onygzz
    Zkus v nastavení připojení v QIPu místo login.icq.com dát přímo IP toho serveru, to jest 64.12.161.153
    nepomaha
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    20

    Musíš stáhnout QIP pro Windows Mobile a ne Windows Mobile Smartphone Edition.Pak by ti to mělo fakčit
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2004
    Příspěvků
    103

    Citace Původně odesláno od gorole
    Musíš stáhnout QIP pro Windows Mobile a ne Windows Mobile Smartphone Edition.Pak by ti to mělo fakčit
    Nepovidej.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    32

    Mam taky problem s qipem. Build 1020... pokud se mi vypne displej a zase jej zapnu, tak mam qipa offline.. tzn. po kazdem vypnuti displeje se mi odpoji.. dela to taky nekomu? Mam E-TENA X500+.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. problem s pripojenim
    Od kubislav_ce4you v sekci HD2
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 06-04-2010, 19:34
  2. Problem s pripojenim HTC TyTN k PC
    Od racosnichec v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 11
    Poslední příspěvek: 05-11-2007, 09:26
  3. Problem s pripojenim k PC
    Od djkmito v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 18
    Poslední příspěvek: 08-02-2007, 21:12